+3 oy
210 göst.
Diğer kategorisinde (3,295 puan) tarafından

Oğlum 1 buçuk yaşında yataktan düştü yatak yüksek değil yarım metre falan ama çok hafif kafası şişti buz koydum indi sizce bişey olur mu babası işyerinde arayıp hastaneye götürsem mi bide emzirsem ya da bişey yedirsem bişey olmaz değil mi 

lütfen acil cevap verin 🥺

9 Cevaplar

+3 oy
(508 puan) tarafından

Geçmiş olsun, bir götürün bence hastaneye 

(3,295 puan) tarafından

Götürdüm çok şükür iyi

-Reklam-
+3 oy
(1,908 puan) tarafından

3 saat uyutma bekle, Allah muhafaza fışkırır tarzda kusma bilinç kapanikligi vs olursa zaten hemen doktora götürürsünüz çok yüksek değilmiş birsey olmaz Allahın izniyle gecmis olsun

(3,295 puan) tarafından

Gözaltı da morardı hemen götürdüm çok şükür iyi

+3 oy
tarafından

Eğer bıngıldağı açıksa hiç bekleme hemen götür acile eğer bıngıldağı kapandıysa 50 cm altı mesafelerde gözlem gerekli gözlem durumuna göre götürülmesi gerekir 50 cm üstü mesafeler hiç beklemeye gelmiyor hemen müdahele edilmesi gerek

(3,295 puan) tarafından

Acile götürdüm çok şükür iyi

+1 oy
(3,486 puan) tarafından

Evde yapabileceklerin kisitli uyutma bugun dayanabildigi yere kadar uyumasin gozlerini takip et goz bebeklerini konusmasini yurumesini halini tavvrini bi tuhaflik var mi diye bak ani fiskirir gibi kusma tehlikeli ama az da olsa kusarsa temkinli ol atesini takip et emzirede bilirsen biseyler de yedirebilirsin evde yapabileceklerin bu kadar en az 36 saat gozlemde tutman lazim 1 saatten fazla uyutma uyandir kontrol et kusacak mi gozlerinde bi tuhaflik var mi diye sonra geri yatir grce de ama keske hastaneye bi gotursen de doktor gozuyle bakilsa 

(3,486 puan) tarafından

Aman iyi yap.issin gecmis olsun 

(3,295 puan) tarafından

Tşk ederim doktor dedi uyursa 2 saatte bir uyandır ama şimdi üstünden zaman geçti ya gece demi uyandirmam lazım onu sormadım o an ya eşimde diyor yok gece uyandırma ama bilemedim 

(3,486 puan) tarafından

Hayir hayir uykuda ne olacagini bilemezsin gece de gunuduzde uyursa doktor 2 saat dediyse 2 saatte bi uyandir mutlaka iyi olduguna emin ol 

(3,295 puan) tarafından

Tm çok tşk ederim 

(3,486 puan) tarafından

Rica ederim gecmis olsun 

+1 oy
(3,760 puan) tarafından

Osman gonulalin düşmeyle ilgili bir videosu var onu izleyin

Cocugu takip edin göz bebekleri eşit mi kusuyor mu hareketlerinde anormallik var mi vs vs hastaneye götürünce de gözlemleyin diyorlar hatta kustuysa bile başka bir şey yoksa eve gönderip biraz gozlemleyin diyorlar. 

(3,295 puan) tarafından

Gözaltı da morardı acile götürdüm çok şükür iyi ya

+1 oy
(7,732 puan) tarafından

kusmadi ayilmadi bayilmadiysa goz kaymadiysa milyon kez dusecek  50 cm lik yataktan da 1 metrekik masadan da . birbucuk yasa kadar dusmemesi zaten mucize

(3,295 puan) tarafından

Aynen hiç böyle düşmedi gözü de morarinca korktum ama çok şükür iyi 

0 oy
(25,918 puan) tarafından

Benim kizim kendi yatagindan dustu 1 ay once. 6 aylikti 1 metre yukseklikle yatak. Hemen goturduk . Çok şükür hicbirseyi cikmadi. Cok korkmustum.

(3,295 puan) tarafından

Evet ya bende çok korktum

Acile götürdüm çok şükür iyi

0 oy
(163,074 puan) tarafından

olurmu olur ihmal etme acile gotur bi genede

(3,295 puan) tarafından

Götürdüm çok şükür durumumuz iyi

0 oy
tarafından

Yerden ölç bakalım 90 m den yukarıysa sıkıntılı 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 199 göst.
31 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miss.namaless (1,503 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 618 göst.
29 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 128 göst.
0 oy
20 cevap 1,044 göst.
1 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,578 soru

23,872,035 cevap

320,935 kullanıcı