0 oy
647 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Arkadaşlar oğlumu tahta beşik te yatiriyordum ve fark ettim ki oğlum artık ayağa kalkıyor gündüz de belki 100 kere bakıyorum ya of dusecek diye psikolojim bozuldu çünkü kalkınca eğilir düşer diye ve gece de yanımda uyku tulumu da yatırıyorum emwkleyip düşecek diye ödüm kopuyor bu sabah tutmasaydim yuvarlaniyordu aşağıya son anda uyandım ve tuttum nasıl bir çözüm bulabilirim oğlu 9 aylık 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
besigi kullanmak zodundaysan sabitlemeye calis ve alta minderler koy canim
tarafından
Nasıl sabitlemek
tarafından
beşik sallanmiyor mu
tarafından
Sallanıyorda oğlum ayağa kalkıp asigiya sarkitiyor kendini
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzum arkadasimin da oglu tahta besikte yatiyor 1.5 yasinda onesigin uzerinden tulbent baglamis dusmesin diye bebegin bemen uzerinden yanlardan yani oyle yapabilirsin bu sayede dusmez birde yatarken yanina yastik koy koya koltugun hemen altina koy kastik diz duserse bile uere dusmez yastiklarin uzerine duser
tarafından
Denicem canım sağol valla
(2,596 puan) tarafından
Ama tülbent tehlikeli olmaz mı canım Allah korusun boğulma ihtimaline karşı. Ya da ben mi anlamadım acaba söylediğini.
tarafından
Kuzum bebegin hemen uzerinden besigin etrafindan hani onunde korumali olan salincaklar varya oyle dusun sende besigin etrafindan dolicaksin boylelikle bebegin ayaga kalkamicak cunku onu engellicek tulbent
tarafından
Resim attim kuzum bak
0 oy
(2,596 puan) tarafından
Bi döşek sersen uyusa en azından anlayacak yaşa gelene kadar canım
0 oy
tarafından
Benim oğlum 6 aylık bugün yataktan düştü neler çektik bilemezsn
0 oy
(887 puan) tarafından
Ayni benimkini anlatmissin cnm cozum salona yer yatagi yapiyorum yazur icinde iatiyorum .onun baska cozumu yok canim 
tarafından
Yazur ne canim
(887 puan) tarafından
Huzur canim klavyenin azizligi :)
tarafından
Tmm canım anladim
0 oy
(1,185 puan) tarafından
Canım eşim bi mobilyacıya korumalık gibi bişey yaptırmıştı sende ondan yaptorabilirsin bnm oğlumda bi kere düşmüştü acemi anneydim bilmiyordum kan içinde kalmıştı kuzumu ağzı 
0 oy
tarafından

Bak resimli anlatmaya calistim oyle saracaksin besigin altindan da bagla iste kuzum 

image

0 oy
(3,135 puan) tarafından
Her iki yanına yastık veya minder koy  canım. Ve kullandığın şeyle sabitle. Ayaklarının altına koy sallanmasın beşik
0 oy
(6,075 puan) tarafından
Benimki de şuan yanım da yan taraftaki ses bombasına uzanmaya çalışıyor yeni farkettim zibidiyi
0 oy
(534 puan) tarafından
Canim en iyisi besik değiştirmek riske girmemek park yataklarin o avantaji cok iyi suan ust katta yatiyoruz ama biraz daha hareketlensin alirim asagiya

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 55 göst.
0 oy
20 cevap 1,262 göst.
1 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 174 göst.
22 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 121 göst.
5 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sultaney (166 puan) tarafından soruldu