+2 oy
240 göst.
Diğer kategorisinde (427 puan) tarafından

Normalde ben onun odasını sürekli temizliyorum o da tutmuş yapmaz yapmaz bu sabah odasını silesi tuttu vileda yı da öyle bir sıkıyor ki kırıcak nerdeyse anne dedim vileda yı öyle defalarca sıkmana gerek yok kırılıyor sonra diyorum olsun bi tane de ben kırarım diyor bi de pis suyla siler şimdi kızlar buna ne demeli işte ben böyle bir kayınvalide ile aynı evde yaşamak zorunda kalıyorum 

7 Cevaplar

+2 oy
(2,501 puan) tarafından

Sen hazırla temiz suyu ver eline. Kirlendi o su sanki içime sinmedi de. 

(427 puan) tarafından

Mesele o değil ki cnm verdiği cevaba ne demeli 

(1,916 puan) tarafından

Niye çocuk mu 

(2,501 puan) tarafından

Kırarsan alırsın deseydın keşke oğlunun parasına garezin mi var deseydin. Bazen büyükler lafı hiç olmadığı yerinden anlayıp cevap veriyor. 

-Reklam-
+2 oy
(2,215 puan) tarafından

Kırdığın gibi de alırsın deseydin

+1 oy
(53,890 puan) tarafından

kirarsa alir suyunu da temiz bırak kovasinda

+1 oy
(2,113 puan) tarafından

Niye odasını siz siliyorsunuz çenesine bakılırsa gücüde çok 

(427 puan) tarafından

Sorma öyle bir sıkıyor ki vileda yı kırılıcak sandım 

+1 oy
(673 puan) tarafından

Her kes evlendiyi andan ayrı eve çıkmalı koşullar ne olursa olsun mazeret kabul etmeyerek.ben bu salaklıgı yapalı 6 yıl oldu hala onlarla kalıyorum ve çok çok zor Rabbimin izniyle evimiz tez zamanda hazır olsun öyle bi gideceyim ki bi daha buralara adım atmayacagım...

(427 puan) tarafından

Keşke bizde ev alabilsek cnm ama nerde bişey diyince de yanlış anlıyor ama işte yapamıyorum aynı evde olmuyor benimde 6 yıl oldu 

(673 puan) tarafından

Allah sabır versin gücün yettiyince çıkmaya çalış başka türlü hep böyle olacak..

0 oy
(805 puan) tarafından

Sakla viledayı, eliyle silsin çok istiyosa 

0 oy
tarafından

Vileda ile işin bitince boşaltmıyor musunuz kız pis suyu ? 🙄 Bırak yapsın karışma istediği gibi takılsın 

(427 puan) tarafından

Temizliyorum tabiki cnm ama küçük bebeğim var 2 aylık unutmuşum kaldı öyle, 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 224 göst.
+1 oy
17 cevap 481 göst.
2 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Kardan_Adam (1,310 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 365 göst.
28 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde aksakrumeeysaaa1991. (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 241 göst.
5 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hasret3434 (77 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,518 soru

24,073,366 cevap

330,800 kullanıcı

...