Normalde ben onun odasını sürekli temizliyorum o da tutmuş yapmaz yapmaz bu sabah odasını silesi tuttu vileda yı da öyle bir sıkıyor ki kırıcak nerdeyse anne dedim vileda yı öyle defalarca sıkmana gerek yok kırılıyor sonra diyorum olsun bi tane de ben kırarım diyor bi de pis suyla siler şimdi kızlar buna ne demeli işte ben böyle bir kayınvalide ile aynı evde yaşamak zorunda kalıyorum
Sen hazırla temiz suyu ver eline. Kirlendi o su sanki içime sinmedi de.
Mesele o değil ki cnm verdiği cevaba ne demeli
Niye çocuk mu
Kırarsan alırsın deseydın keşke oğlunun parasına garezin mi var deseydin. Bazen büyükler lafı hiç olmadığı yerinden anlayıp cevap veriyor.
Kırdığın gibi de alırsın deseydin
kirarsa alir suyunu da temiz bırak kovasinda
Niye odasını siz siliyorsunuz çenesine bakılırsa gücüde çok
Sorma öyle bir sıkıyor ki vileda yı kırılıcak sandım
Her kes evlendiyi andan ayrı eve çıkmalı koşullar ne olursa olsun mazeret kabul etmeyerek.ben bu salaklıgı yapalı 6 yıl oldu hala onlarla kalıyorum ve çok çok zor Rabbimin izniyle evimiz tez zamanda hazır olsun öyle bi gideceyim ki bi daha buralara adım atmayacagım...
Keşke bizde ev alabilsek cnm ama nerde bişey diyince de yanlış anlıyor ama işte yapamıyorum aynı evde olmuyor benimde 6 yıl oldu
Allah sabır versin gücün yettiyince çıkmaya çalış başka türlü hep böyle olacak..
Sakla viledayı, eliyle silsin çok istiyosa
Vileda ile işin bitince boşaltmıyor musunuz kız pis suyu ? 🙄 Bırak yapsın karışma istediği gibi takılsın
Temizliyorum tabiki cnm ama küçük bebeğim var 2 aylık unutmuşum kaldı öyle,
1,486,319 soru
24,299,626 cevap
343,980 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın