+2 oy
200 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (29 puan) tarafından

Eşimin ailesiyle birlikte oturuyoruz yaklasik 1 ay kadar önce falan tartıştık gorumcemle kaynanam doldurup üstüme yolladı eşim de buna sessiz kaldı bende aileme anlattım babam arkamda durdu sürekli seni istemiyorsa alırım seni dedi babam bende anlattım eşime ben senden memnunum falan dedi bırakmadı beni yemi icmemi ayırdım ama eşimi mutlu edemedim bir türlü ayrilmak istemedi ailesinden bense 1 aydır onu mutlu etmeye çalışıyorum ama bir türlü mutlu olmadı şimdiyse ben boşanmak istiyorum ama o ne beni bırakıyor ne de ailesini asla arayı da bulamadı zaten bazı şeyler artık bana o kadar ağır geliyor ki kaldiramamaya başladım en ufak şey yüzünden tartışmaya başladık 10 gündür konuşmuyoruz eşimle de 

5 Cevaplar

+2 oy
(161,309 puan) tarafından

su durumda esinin isteyip istememesi onemli degilki seninde kafan karisik belliki kesin ve net ayrilmak istesen gider acarsij davani esim istemiyo diye durmazsinki 

(29 puan) tarafından

Kafa karışıklığından mı bilmiyorum ama o kadar çok yoruldum ki 

-Reklam-
+1 oy
(18,829 puan) tarafından

Eğer ben ayrılmayı kafama koyduysam kimse kararımı değiştiremez eşimin isyeyip istememesini önemsemem en fazla anlaşmalı değil çekişmeli boşanırız sen bence istemiyorsun kafan karışık eşini bahane ediyorsun kesin karar veren insan önünde dağ olsa yıkar geçer şuna buna bakmaz

0 oy
(5,342 puan) tarafından

Alacaksın valizini ve çocuğunu açacaksın davanı .yedi koye duyurup olayın ciddiyetini bozmayacaksın.

0 oy
(1,719 puan) tarafından

sıkıntınızın detayını bilemeyiz tabi ama tercih edilen aile (eş ve çocuklar). biyolojik aile (ana - baba - kardeş) den daha öncelikli olmalıdır. bu ayrımı yaparak aileleri ayıramıyorsa sorunlar asla bitmez.

0 oy
(2,091 puan) tarafından

1aylik bir mesele 10 gündür konuşmuyor olmak yeterli bir sebep değil gibi sanki. 13 yıllık evliyiz sorunlarımız vardı 5 yıldır iyice bağımız koptu son 6 ay ayyuka çıktı en sonunda aynı evde 3 ay hiç mi hiç konuşmadık ayrı odalarda kaldık ben anca kesin karar verip dava açabildim. Tabi hiç konuşmadığımız için ben kararımdan bahsetmedim bile dava açıp uzaklaştırma alınca emniyetten aradılar oraya gidince haberi olmuş ve bizim aramız iyiydi bir sorunumuz yoktu diyormuş. Erkeklerin pek lafına güven olmaz da yaptıklarına bak ve zaman ver 

İlgili sorular

+3 oy
4 cevap 298 göst.
0 oy
3 cevap 373 göst.
22 Nisan 2022 Diğer kategorisinde M. Nur (848 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 740 göst.
0 oy
24 cevap 1,003 göst.
21 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hickimse1111 (7 puan) tarafından soruldu

Kategoriler