+2 oy
109 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (403 puan) tarafından

Merhabalar, ben 17 haftalık gebeyim. Gurbete gelin geldim. Kendi ailemle konuşmuyorum. Eşim çok sivri, çabuk sinirlenen ve huysuz biri. Gebeligimde ekstra ilgili ve hassas olur diye düşünmüştüm adam tam tersi oldu. Haftada bir büyük kavgamız oluyor ve hepsi çok ufak şeylerden. Herşeyi aşırı büyütüyor, keşke evlenmeseydik biz anlaşamıyoruz bosanalim diyor her tartışmada. Ben gerçekten usandım, kalbim ve gururum kırılıyor. Ailesi hep beni destekliyor bir deli bir akilli işte alttan al diyorlar da ya ben delirecegim ya da ağlamaktan üzülmekten helak olacağım. Bebeğimi hiç düşünmüyor. Ben ağladıkça vicdan azabı çekiyorum ama kendime engel de olamıyorum. Eskiden küslük soğukluk olmazdı aramızda şimdi birkaç gün tripli geziyor. 1 senedir evliyiz daha, boşanıp gençliğimi kurtarayım diyorum bazen. Bu gidişle sevgi falan kalmayacak ona icimde

2 Cevaplar

+2 oy
(129 puan) tarafından

Ahh kardeşim bende 7  senedir yaşıyorum yasadiklarini

-Reklam-
+2 oy
(1,139 puan) tarafından

Allah kolaylık versin canım ama balık baştan kokar bu lafı unutuyoruz biz galiba. çocuk olmadan öyleyse çocuktan sonra nasıl daha farklı olabilir hele erkekler çok geç farkına varıyorlar baba olduklarının maalesef bizim gibi değiller. kabullenmek zorundasın şuanlık başka çaren yok gibi görünüyor. ama şunu unutma dua her kapıyı açıyor. küçük bir masum bebek var karnında onun hürmetine rabbim kabul etsin dualarını. ayrıca zikrullah ile h ç geçir vaktini ki daha fazla bunalmayasın. bu sefer zikir ile hiç değilse yaşadıkların durmadan aklına gelmez. salavat çek bolbol hasbinallah çek faydasını görürsün mutlaka. 

(403 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 2,015 göst.
25 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde 1sa3g (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 146 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Aslsalmyr (844 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,086 soru

24,164,242 cevap