+2 oy
197 göst.
Diğer kategorisinde (130 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar bugün gorumcemle kayananamdaydik bayramdan önce kayananm rahatsizlandi yoğun bakıma alındı 2 gün 3 günde normal odada kaldı sonra benim evime getirdiler ben zaten istiyordum 6 yıllık gelinim kaynanam her hafta bize gelir 2 3 gün kalıp evine gider bazı şeyleri düşünmeden söylüyor ve bende kiriliyorum işte sen çocuğa nasıl bakıyorsun  yediremiyorsun sofrada ne zaman otursak hep söylenir cocuklari  iki tanede biri 4 biri 1 buçuk yaşında çocuğum var şuanda hamileyim 3 aylık ben başta takilirdim zamanla alıştım sezaryen oldum o lohusa halimle sanki ben istyerek sezaryen olmuşum gibi bana kızıyordu hep ozmnda sustum spiral aldım kaç defa senle annen spiral aldınız o yüzden hasta olucan falan annem şehir dışında burda bile değildi işte senin ailen sana hiç bişey vermiyor Allah biliyor benim ailem herşeyi verir bu seferde bu hamilelikte kanama oldum diye işte annen Herkese söylemiş ondan böyle oldu diyip duruyor ben ablama soylemişim diye bende eşim görümcem kaynanam otururken söyledim yine o konuyu açtı söyledi bende kırıldığımi dile getirdim kaynanam nerden biliyor annemin herkese söylediğinide böyle konusuyor benim annem benim kotulugumu istermi o hastayken 1 buçuk ay evde kaldı annem hep kayananna iyi bak derdi bende dedimki anneme yapmadigimi sana yaptım çünkü seni annem gibi görüyorum annemin bir gün oldun başını yikamadim tuvalete goturmedim annemi sevmediğim den değil anneme canimi veririm kaynanam da küstü sen yaptığın iyiliği yuzumemi vuruyorsun diye ama benim öyle bı amacım yoktu sadece araya fark koymadığı mi annemin hep beni uyardigini kaynanana iyi bak ama söz konusu benim annem olunca senin anneme laf soylemeni kaldıramıyorum bunu anlatmak istedim ama anlamak istemedi allahtan görümcem anladı ne demek istediğimi oda anlattı ama yinede anlamak istemedi napmaliyim sizce içim de rahat değil   

5 Cevaplar

+3 oy
(258 puan) tarafından

Allah razı olsun senden daha ne yapacaksin küçük çocukla hamile halinle elinden geleni yapmışsın evet yaşlı hasta alttan alınır ama sen kötü bir şey dememissin ki üzülme anlar o da 

(130 puan) tarafından

Yorumunuz için teşekkürler icim rahatladı kendimi kötü hissediyorum kalbini kırmak istemiyorum o an  ağladım bile bunları onlara söylerken inşallah anlar görümcem anladı boşver takma diyor bana bizede karşıda öyle diyor ama insanin elinde degilki bazen kiriliyorsun

(258 puan) tarafından

Bazen yaş aldıkça daha da duygusal oluyorlar herşeye alınır kırılırlar ama çabuk geçer herkesin yanında söylemişsin bir de muhtemelen seni seviyor nazi geçiyor diye yapmıştır hiç üzülme hamilesin 🌹

-Reklam-
+1 oy
(3,210 puan) tarafından

Senin hiçbir suçun yok iyi sabretmişsin kusura bakmasınlar bu kaynanalar çenelerini tutmuyorlar sonra konuştuğumuz zaman biz suçlu oluyoz. Benimki de bana küs benzer sebeplerden yani anlar sanıp yüzleşmek istedim kendisiyle. Ama küstü. Kafam rahat en azından sık sık gelip rahatsızlık vermeyi bıraktı. Son zamanlarda iyice haddini aştı valla benim de sabrımın bi sınırı var. Hiç üzülme canım anlamazdan geliyor manipüle etmeye çalışıyor..

+1 oy
(1,622 puan) tarafından

Sabriniza hayran kaldım ben yüzüne bakmazdim. Kendi annene yap birazda hak etmeyene yaptığın yeter kendi kul hakkına girme ezdirme kendini daha fazla.

(4,309 puan) tarafından
+1

Bende ayni şeyi yazacaktım. Burdaki kadınların sabrına hayranım cidden. 

0 oy
tarafından

Çok fedakarlık çok vefasızlık getirir bacim

0 oy
(21,663 puan) tarafından

Özür dilemede ne yaparsan yap herkes bir iyice düşünsün ölçsün tartsın kendi hatasını görsün. Size tavsiyem kimseyi memnun etmeye çalışmayın ailenize laf ettirmeyin siz Sezaryan olmuşsunuz veya vajinal doğum yapmışsınız kime ne? Ailenle senin ilişkilerinde senin kendi hayatinda sadece seni ilgilendirir eşin bile söz sahibi değil bu konuda alttan alır özür dilersen bu davranışta sen haklısın demiş olursun ki bunu daha da çok yapmasına sebep olursun 

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 82 göst.
0 oy
6 cevap 206 göst.
0 oy
31 cevap 1,635 göst.
25 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde 1sa3g (13 puan) tarafından soruldu
+2 oy
19 cevap 643 göst.
28 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler