Merhaba arkadaşlar bugün gorumcemle kayananamdaydik bayramdan önce kayananm rahatsizlandi yoğun bakıma alındı 2 gün 3 günde normal odada kaldı sonra benim evime getirdiler ben zaten istiyordum 6 yıllık gelinim kaynanam her hafta bize gelir 2 3 gün kalıp evine gider bazı şeyleri düşünmeden söylüyor ve bende kiriliyorum işte sen çocuğa nasıl bakıyorsun yediremiyorsun sofrada ne zaman otursak hep söylenir cocuklari iki tanede biri 4 biri 1 buçuk yaşında çocuğum var şuanda hamileyim 3 aylık ben başta takilirdim zamanla alıştım sezaryen oldum o lohusa halimle sanki ben istyerek sezaryen olmuşum gibi bana kızıyordu hep ozmnda sustum spiral aldım kaç defa senle annen spiral aldınız o yüzden hasta olucan falan annem şehir dışında burda bile değildi işte senin ailen sana hiç bişey vermiyor Allah biliyor benim ailem herşeyi verir bu seferde bu hamilelikte kanama oldum diye işte annen Herkese söylemiş ondan böyle oldu diyip duruyor ben ablama soylemişim diye bende eşim görümcem kaynanam otururken söyledim yine o konuyu açtı söyledi bende kırıldığımi dile getirdim kaynanam nerden biliyor annemin herkese söylediğinide böyle konusuyor benim annem benim kotulugumu istermi o hastayken 1 buçuk ay evde kaldı annem hep kayananna iyi bak derdi bende dedimki anneme yapmadigimi sana yaptım çünkü seni annem gibi görüyorum annemin bir gün oldun başını yikamadim tuvalete goturmedim annemi sevmediğim den değil anneme canimi veririm kaynanam da küstü sen yaptığın iyiliği yuzumemi vuruyorsun diye ama benim öyle bı amacım yoktu sadece araya fark koymadığı mi annemin hep beni uyardigini kaynanana iyi bak ama söz konusu benim annem olunca senin anneme laf soylemeni kaldıramıyorum bunu anlatmak istedim ama anlamak istemedi allahtan görümcem anladı ne demek istediğimi oda anlattı ama yinede anlamak istemedi napmaliyim sizce içim de rahat değil