+1 oy
349 göst.
Diğer kategorisinde (958 puan) tarafından

Şimdi kızlar benim kaynım var onun da bir kız arkadaşı var bayramdan sonra inşallah istemeye gideceğiz biz de yavaş yavaş yine tanışıyoruz geçenlerde onu ve kaynımı iftara davet ettim kaynım ısrar etti illaki annem de gelsin dedi dedim baş başa bir tanışalım dedi Yok illa o da gelsin neyse geldi tamam bunlar kız arkadaşıyla biraz arası kötü kaç gündür onunla morali bozuktu kızinda çok morali bozuktu benle konuşmak istiyordu kız kıza bir gün yapalım dedik neyse bugün davet ettim yemek yapıyordum bir baktım hop kaynanam geldi Ben şimdi nasıl göndereceğim gönderemem dedim misafirim var dedi kimdir Ben dedim komşum dedi Bir şey olmaz beraber yeriz neyse sonra dedim işte müstakbel eltim gelecek belki kaynimida çağırırım bir konuşurlar belki araları biraz düzelir ikisi de çok kötü diye diyor O yüzden demek ki sen belliydi bir şeyler var sende tamam gelsinler Ben yabancı mıyım bildiğiniz davetsiz şekilde gelip hop oturuyor neyse kız geldi yemek yedik Çay yaptım beraber tatlı falan yedik biraz sohbet ettik tabii ki kalkıp sürekli oğullarını methediyor bize ödül vermiş gibi ben size oğullarımı veriyorum size bir şey vermeme gerek yok gibisinden konuşuyordu odama gittik kız kıza biraz baş başa konuşalım 5 dakika konuşuyorduk geldi kapıda bize bayağı bir saydı niye geliyorsunuz buraya beni tek başına bırakıyor siz burada plan yapıyorsunuz siz burada bilmem ne yapıyorsunuz gibisinden pıt pıt pıt konuşup gitti kapıyı çekip gitti yine her zamanki gibi günümüz zehir etmeyi başardı ben gerçekten yıldım ve bıktım artık her seferinde yapıp yapıp tekrar özür diliyor geçenlerde yeni Yok yere üzdü beni yine pişman oldu ben artık bu kadını tamamıyla hayatımdan çıkarmak istiyorum şu ana kadar eşimi düşünüyordum kusura bakmayın biraz uzun oldu ama şu an patlamak üzereyim sinirden. Ne hayal etmiştim Ne oldu günüm.

7 Cevaplar

+2 oy
(4,770 puan) tarafından

Sana tek tavsiyem bu kadar iyi niyetle eltine yaklasma aralarina girme sen iyiligine konusursun o kotulugune anlar o olmasa kaynin anlar o olmasa kaynanan dunden hazir zaten basina bela bulursun onlarda daha sevgili en fazla ayrilirlar nisanli olsalar nisan atarlar sen evlisin esinle arani bozma derim 

(958 puan) tarafından

Çok şükür cnm zaten hayatta başkası her iki kaynana yüzünden eşimle aram bozulmadı bozulmaz da bunlar zaten ciddiler ve kız onu çok seviyor aralarında bir küskünlük vardı kız barışmak istiyordu konuşmak istiyordu Ben de bir nevi vesile oldum

(4,770 puan) tarafından

Benim de bi tane kaynim var o da sevgidi kizla evlendi sevgililik doneminde once kiz benimle tanisti cunku kiz kardesleri yok 2 erkek esimle kaynim ablasi olarak ben tanistim sonrada kaynanamlar tanistilar ben kaynimi Allah icin dunya ahiret kardesim o benim cok severim mutlu olmasini cok isterdim o yuzden birini sevdiyse benim icinde bas tacidir neyse bunlar daha sevgili kaynim kiskanmis bi erkek kuafore gidiyomjs bu o adamda pisligin teki diyo kaynim kadinin sscindan bile tatmin olan erkekler var demis eltime kiskanmis gece saat bu vakitler basjm nasil agriyo ben napiyim merve bu boyle boyle beni sikistiriyo kuaforden kiskaniyo soyle boyle bende alttan al huyuna git guzellikle konus yani ne diyim ki ben bisey derim yanlis anlasilir diye cekiniyorum dedim ama fatih bisey diyosa bi bildigi vardir senin icin diyodur dedim bisey desem ben iyilikle konuscam ya p yanlisa cekecek ya kaynim yenge niye oyle dedin dese ya kayinbabam sen niye karistin dese esim tepki gosterse benimde evimde huzursuzluk cikacak anladin mi durdum duramadim ertesi gun kaynima dedim boyle boyle bak haberin olsun bana yaziyo soruyo danisiyo konusmalari ss attim bunun gibi daha neler neler yok gorucu cikmis ailem sikistiriyo fatih adim atmiyo hic falan diyo halbuki kaynim istiyo kayinbabam bekletiyo daha once bi nisan atti cunku kaynim iyicr tanısınlae birbirini diye bekletiyo o da bende kaynanama derdim anne bak beni ariyo boyle boyle anlatiyo habetiniz olsun bisey olursa benden bilmeyin derdim iyiki de boyle yapmisim 5 bucuk 6 ay evli kaldi sonra cekti gitti 1 senedir bosanmaya calsiyolar ve bu surecte ilk benim numarami sildi biliyo musun ben sevgililikte nisanlilikta hep manevi destek olmata calsitim aile ici durumlara adapte olamadi kultur farkliligi vardi bizde su durum soyle olur gibi konustum anlattim evlendi evime geldi el opmeye geliyo insan bi hediye getirmez mi getirmedi cani sagolsun ben calisiyo ugrasmasin diye mebemrnler kompostolar kislik ne hazirladiysam koydum etini kiymasini evimde ne varsa elimden geldigince koydum esim issizdi harcligina kadar verdim nisaninda bizde elti bohca yapmaz mesela ben yaptim hatta saracak tul bulamadim 3 sene sakladihim nissn basimi bozmustum ystune tajacak cicek bulamadim nisan badimdski taslari fiyonk yapip ustjne taktim burda post actim Allah herkese senin gibi rlti nasip etsin dedilerdi sonuc ilk brnim numarami sildi iyiki herseyi kaynima da kaynanamlara da anlatmisim ve hic bi zaman kaynamlari olsun kaynimi oldun kotuleyecek tek kelime etmedim iyiki etmemisim yoksa olan bana olurdu 

(958 puan) tarafından

Seninki farklı bir durummuş canım O da nankör çıkmış vallahi ama benim kaynanamın bana karşı hiçbir iyi tarafı yok ki onu iyi göstereyim bana bir faydası da yok hayatımda yeri olmasa da olur yani bana yaşatmadığını bırakmadılar Ben niye bunun üstüne gidip pohpohlayayım ki onları kaynım çok iyidir çok efendi çok terbiyeli bir çocuktu bunu hep kıza derim ilişkinizin arkasında durun derim başkasını ya da üçüncü şahısları ilişkinize karıştırmayın tek dediğim budur kimsenin arasını bozmaya da çalışmam.

(4,770 puan) tarafından

Benimko de evlenene kadar iyiydi evlendi hala iyiydi ne zamanki cekip gitti arama sormayi kesti sonrada numarami sildi fazla guvenme iyi olun hos olun ama evinin sirrini asla soyleme kimseyi kotuleme yinede sen bilirsin 

-Reklam-
+1 oy
(4,017 puan) tarafından

Elti adayiyla bu kadar içli dişli olma. Başbaşa konuşma. Iyi niyetini kötüye kullanır gün gelir kendi dediği lafları bile sen demişsin gibi anlatır başın ağrır.

(958 puan) tarafından

İnşallah öyle çıkmaz diye umut ediyorum canım ben iyi niyetimden ödün vermiyorum insanligina kalmış artık. O da çok sevdiğini söylüyor aileden gibi görüyor. Bakalım inşallah hep böyle gider benden yana bir sıkıntı çıkmaz da. Ben zamanında bu kaynanadan çok çektim onun da benim gibi üzülmesini istemiyorum empati yapıyorum yaşamak istemediğim bir şeyi başkası da yaşasın istemiyorum.

+1 oy
(22,975 puan) tarafından

Yapacağım tek yorum senin için geç ama o kız aklı varsa kaçıp kurtarsın kendini. 

(958 puan) tarafından

He vallahi canım sorma çok kötü bir kaynanaya sahibiz Rabbim düşmanının başına vermesin Allah'tan eşim iyi veya da evimi daha uzağa götürmeyi düşünüyorum kaynım da çok iyi bir çocuk saf ve temizdir ama annesi üzerinde çok etkisi var.

0 oy
(7,577 puan) tarafından

Kız ne hayırlı eltisin sen öyle maşallah 😄 

(958 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım benim vallahi genelde hep iyiyimdir yengelerin en iyisi gelinin en iyisi eltinin en iyisi derler bana ama kaynanam ondan bir saat önce senin gibi iyi gelin bulamam derdi ama her türlü canıma okuyor

0 oy
(2,133 puan) tarafından

Kız elbet kocanın tarafı hakkinda konusmak ister, soru sorar ama sen asla iyi kötü hiç birşey deme çünkü gün gelir aranız bozulur seni kötü etmek için dediklerin elinde koz olur. Birde şimdiden mesafeni koy derim. İki gün canım cicim olur üçüncü gün b*ka sarar. 

(958 puan) tarafından

Vallahi ne varsa konuştuk işte canım az çok zaten o da onlara hakimdir çoğu şeyi biliyor İnşallah dediğin gibi kötü birisi çıkmaz o da beni abla yerine koydu çok sevdiğini söylüyor tatlı naif bir kız kendime benzettim biraz İnşallah hep böyle kalır.

0 oy
(1,977 puan) tarafından

İyi cekmişiniz bu zamana kadar gerçekten plaket verseler hakediyorsunuz. 

(958 puan) tarafından

Hiç sorma cnm neler neler çektirdi bana ömür boyu konusmazsam hak ediyor valla 

0 oy
(258 puan) tarafından

Bravo deseydin maşallah her şeyin içine etmiş o kız kaynananın o hareketlerini o tavırlarını gördü dahada kayndından uzaklaşır bence sonuçta sende onun oğlunun iyiliği için bi'şeyler yapmaya çalışmışsın canm şimdi gerisini oğluna kendi açıklasın her şeyin içine ettiği gibi. Sende takma elinden geleni yapmışsın yenge olarak boşver

(958 puan) tarafından

Öyle valla nerde olsa o gün orda olan herşeyi mahveder . İnsanın gününü zehir etmeye bayılıyor. Oğluna da söyledim dedim artık anneni etrafımda ve hayatımda istemiyorum.

İlgili sorular

+3 oy
27 cevap 946 göst.
3 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde NuReLLa -_- (18,454 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 691 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Milena16Miran (7,135 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 480 göst.
28 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sedadz (979 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 986 göst.
22 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sedadz (979 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,890 soru

24,036,753 cevap