Annemin sözüdür kendisi, bence çok doğru:) eşim bugün nöbetçi çocuklar da erken uyudu değmeyin keyfime
O zaman keyfin bol olsun bacim 😁
Teşekkür ederim
Bende bende 🤭
Hm anladim o zaman eniste yokken bol bol uyumus olursun oyle degerlenir
Öyle değerlendireceğim, kargo gelecek bu saatte onu bekliyorum:(
Aaa bu saatte ne kargosu kiz
Bilmiyorum hepsijet bu saate kaldı ilk defa
Allah Allah
Bendede durum aynı 😅
Keyfimiz bol olsun:)
Ay vallahi şuan bendeki keyif kimsede yok kayınbabam kanser şüphesi vardı çok şükür iyi haber aldım tahliller temizmiş aşırı mutluyum ☺️☺️☺️💃💃💃💃
Çok geçmiş olsun, Allah sağlık sıhhat versin
Bizde de var bu laf😊
Benim eşimde dün nöbetçiydi ama ben pek sevmem nöbete kalmasını 24 saat sonra eve gelince bir garip oluyorum sanki yıllardır görmemişimde yokluğunda alışmışım gibi😅 ben nöbetten gelince sen bi farklı davranıyosun der vana eşim
Benimkinin nöbeti 36 saat ama nöbetçi olduğu günler daha rahat geçiyor sanki
36 saat olsa adını unuturum heralde😅😅
Allah kolaylık versin
Hahaha, amin canım annemler yakın sağolsunlar yoksa kafayı yerdim
Benimki de gelince uyudu sayılır mı sayılır mı 😁 5de geldi 6da uyudu kızım da 9da uyudu kahve içer dizi izlerim canım kendimle mis gibi 😁
Sayılır bence 😊 kahvemi erken içtim, 1 haftadır olan uykusuzluğumu gidereceğim uyuyarak😄
Ben bayram sürelerinde son 15 gün hep tekim eş sabah uyanır gider akşam geç gelir ay ilk defa çocuklarım erken yattı . Bende etrafı toparladım saçlarımı evde boyadım duş falan derken şimdi mutfağı elden geçirip kahvemi icecem inşallah 💓🤭😀
Çok heyecanlıyım uzun zamandır böle tek kalmamıştım😀😀
Eşler bunu duymasın 😀
Eşimden razıyım vala varlığı yokluğu bir 😀
Çocuklarım uyanıkken evde terör estiriyor 😀
Benim yaşadığım yerde eşimden başka kimse olmadığı için işten gelde diye saat sayıyorum 😂
Ben böyle zamanları kendime ayırmayı daha çok seviyorum, ama evde olmaması şartı ile😊 evde olunca uyusa da onu uyandırıyorum beraber vakit geçirmek için
Bende bebeleri uyutup kahve keyfi yapacaktım ama ikiside uyumamak için direniyor
Günler uzayınca benimkiler erken uyumaya başladı çok şükür
Görmeyince göresin görünce öldüresin geliyorsa o kişi kocandır😂 bol keyifler canım
Ne kadar doğru bir söz
Benimkide nöbette ama keşke olsaydı ya o benim neşem :(
Çocuklar doğmadan önce bende de öyleydi ama şimdi kendime hiç vakit ayırmadığım için o iş değişti 😀
Hahaha dimi ya tek kalmayı bı tek ben mi seviyorum diye düşünüyordum.
Tek olmadığımız görünce ben de mutlu oldum
🥰🥰.
Ben severim tek kalıp başımı dinlemeyi bazı kişiler garipsiyo cunku tek nasıl duruyon rahat diyolar anne gitmedin mi diyen var ben hic gidip kalmadım
Ben gidiyorum arada kalıyorum ama evimde tek kalmak daha huzurlu hissettiriyor
Ben giderim ama kalmam yakın zaten annem
Esimi severim zarari yok ama tek olmak başka guzel ve rahat.Cok dogru demis anneniz ☺
1,486,592 soru
24,303,119 cevap
344,169 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın