0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İyi akşamlar kızlar. Bir kaç gündür ne yemek yapasim var ne ev temizleyesim var ne kahvaltı hazırlayasim var noluyor bana anlamadım gitti gündüz dizilerim oluyor onlara bile isteksiz bakıyorum bomboş oturuyorum eşimin kardeşi geldi köyden çok görüyorlar beni kızımın akülü arabası var akşama kadar salonda tv odasında onabiniyor başım şişti artık çocuk 9 yaşında sıkılıyor bişey de diyemiyorum ortalığı toplasam odalara girip dağıtıyorlar kahvaltıda adam akıllı bişey yemiyor bir kaç salam yiyip kalkıyor tam işleri bitiriyorum o acikiyor yemek olmuyor o an kahvaltıdan sonra yemek yapmaya başlıyorum bide iki buçuk yaşında kızım bide 1 yaşında kızım var hepsi üst üste geldiği için mi keyifsizim anlamadım gitti, sürekli moralim bozuk bişey yapasim gelmiyor üstüme bişey oturmuş gibi sanki.

2 Cevaplar

0 oy
(5,133 puan) tarafından
Bende de sürekli bir ağırlık var bişey yapasım gelmiyor havalardan bilmiyorum ama annem oğlum için hocaya gitmişti o demiş kı annesinde çok ağırlık var demiş 
tarafından
Noluyor bize kız bir uyuyasim var hic sorma, artık evin temizliğine falanda bakmıyorum he bir an önce bitsin diye bakıyorum bu günlerde :(( daha misafirlerim gelcek kızımın doğum günü var ama benim kimseyi agirlicak halim yok ya,
(5,133 puan) tarafından
Haha kız aynı ben ya perşembe oğlumun dogum günü var ama aynı kimseyi ağırlamak istemiyorum. Valla kımse de yok zaten yapmıcam galiba bi pasta alır babanasine gideriz diyorum.
tarafından
Benim misafirlerim doğum günü için gelmicekte eşimin teyzesi falan gelcek çocuğu engelli belden aşağısı tutmuyor 6 ayda bir onu kontrole getiriyorlar doğum gününe denk geliyorlar onlarda. Aslında doğum günü yarın kızımın ama maddiyat sıkıntı bu aralar bizde pazar yapalım dedik o günde onlar geliyor işte napicam benya basım çatlıyor hâlâ
-Reklam-
0 oy
(22,055 puan) tarafından
Hergun aynı şeyleri yapmaktan insan bi süre snra daraliyo canim haliyle biraz çıkın yarin hava alın 
tarafından
Gebercemyaaa eşimde balığa gidiyor işten sonra o kadar halsizimki sürekli uyuma isteğim var

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 279 göst.
29 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mavisu34 (54 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 817 göst.
4 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 705 göst.
11 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 514 göst.