+4 oy
223 göst.
Moda kategorisinde (3,331 puan) tarafından

4 gündür mahvoldum adet olunca oruçta tutamam diye temizliğe girdim ayy afakanlar basıyor artık , 2 gün çamaşır ayiklamayla geçti giyilmeyen eskiyen ayırdım 1 günüm mutfakla geçti dolaplar için komple döküldü temizlendi , halılar yıkmaya gitti perdeler yıkandı 1 odam ve koridor kaldı ama ben bittim her yerim ağrıyor dayak yemiş gbiyim bide iki oğlan çocuğuyla ugrasiyorm evi karıncalar basmış daha ilaç Alicam ya bitmiyor iş bitmiyor sahada sayarım yapılacaklari da okunmaz :)))

6 Cevaplar

+4 oy
(4,847 puan) tarafından

Neden herşeyi ramazana sıkıştırdınji cnm ? Ramazandan önce yada sonra yavaş yavaş yapsaydın

(3,331 puan) tarafından

Eşim halı yıkamacı ek olarak burda çalışıyor havalar düzelir elim sıkışık olur yikayim dedi bnrde öyle giriştim bide yaza ev tasiycam kalabalık ortadan kaldırmak lazımdı 

-Reklam-
+3 oy
(3,445 puan) tarafından

Ben olurdum kiz niye yazmadim valla bende hayiz oldum dedim temizlik yapayim dun gunluk guneslikti camlarimi sildim perdelerin hepsini yikadim astim koca koca camlar bi de balkonumu yikadim 2 posta camasir katladim bi posta serdim aksam oldu kalbim sikismaya basladi esimde gelecekti artik dedim yeter bugunluk yarin devam ederim sozde gunduzden salonla mescidi halletcektim hali koltuk ortulerini yikayip mobilyalari ceke ceke temizlicektim aksam esim gidince de yazlik kislik yapcaktim yarjnda banyo wc yikar kapatirim diyodum sabah camasirlari toplamaya ciktim hava kapali cam sildim ya illa yagscak mubarek Rabbim aratmasin yinede hevesim kacti e camlar geri batacak 3 gun once misafir pesine esyalarin alti ustu temizlenmişti zaten ortuler desen 10 en fazla 15 gun once yikandi cocuk kusmustu nevresimlerim degisti mutfak dolaplarimi misafirden once silmiştim bu havada yazlik giymeyiz daha onlari da halledemiyorum vazgectim en azindan camlarin camuru akti diyeyim bayram arkasi cocugun dogum gunu onu da atlatir o zaman yaparim artik koltuklari duvarlari da silerim hem o zaman 

(3,331 puan) tarafından

Bende kalabalığı çıkardım 2 gün çamaşır ve oyuncakları ayirmakla geçti evi komple silsem bu kadar yorulmazdim .. giyilmeyen okadar kıyafet vardı ki hepsi i ayırdım.1 günüm de mutfağı baştan sona döküp temizledim dün de yatak odası salon arka odam i temizledim ev ufak ya odalarda tikis tikis olmayınca yapılıyor bugün koridor banyo dış balkon komple yıkadım bitti şükür ama dermanım kalmadi

(3,445 puan) tarafından

Benimde mutfak tam 1 gunumu aliyo o camasir isi de ben hic biriktirmem zatende kolay kolay almam aliyosam gercekten ihtiyac halinde oluyo ama bi kere kuzenim hamileydi ona gittim baktim 2 cocuk bi de karninda dogum geliyo kalk dedim sen hafif isleri yap bende agir yapiyim su evi bi elden gecirelim sozde camasir isi kolay diye ona verdim kadin aksam serumluk oldu bazanin alti dolabi kendi camasirlari sadece tikis tikis bi cop cikti komteynerden buyuk esi de kuzenim aksam dedi sen deli misin giymiyosan atsana ne sakliyosun boyle ugrasilir mi diye o camasir isi cok zor bi de oyuncak varsa eyvahlar olsun e sen balkon malkon da halletmissin cok biseyin kalmamistir hadi eline saglik 

(3,331 puan) tarafından

Bı torba attım bir torba iş kıyafeti ayırdım bı paset folusuda temizlik bezi ayırdım kıyafetlerden koca bir torba oyuncak ayırdım iyisini bir poşette kırık dökük attım kaynanam kileri var oraya koydum evden çıkardım kalabalığı .. tüm ev bitti 2 makine camamsir var kurusun yerlestiricen aksamada halılar gelicek şükür bitti 

(3,445 puan) tarafından

Oh eline koluna saglik 

+3 oy
(21,614 puan) tarafından

Büyük temizlik neden Ramazana denk getirdin ki yani aşama aşama yapıp kendine de eziyet etme derim ben. Ben çamaşır yazlık kışlık ayıkladım. Bir üstten küçük çaplı temizlik yapacağım 

+1 oy
(2,983 puan) tarafından

Valla bende hasta iken yaparım dedim karın agrisindan hiçbir set yapmadim

+1 oy
(791 puan) tarafından

Kolay gelsin ellerin dert görmesin. Biz evde iki kere yangın tehlikesi atlattık o yüzden mutfak dolaplarını iç dış sildim tüm tabak bardak vs yıkadım. Ve evin bütün duvarlarını sildim. Perdeler yıkandı asıldı. Benim bi halılar yıkanacak. Her hafta pencere Siliyorum zaten. Dediğin gibi. -2 kilo verdim bunları yaparken.

(791 puan) tarafından

hastaydık ailecek domuz gribi olmuşuz ben Fırına bayat ekmek ziyan olmasınndiye küp küp kestim koydum kızarsın çorbayla yeriz diye 10 dk içinde maksimum seviyede yandı ne duman ne duman. Sonra duman olunca çocuğu alıp üst kata çıktım eşim epey kızdı tabi. Havalandırdık tencereye tarçın limon kabuğu karanfil koyduk kaynattık neyse iftar vakti üst katta yemek yedik ben ocağı kapattım öyle çıktık sonra eşim aşağıya indi açmış tekrar ocağı ve oturduğu yerde uyumuş biz yukarda iki saat oğlumla oturduk neyse ilacı vardı oğlumun onu alayım diye bir indim açtım kapıyı nasıl kokuyor şok oldum koku gitmişti niye yine kokuyor dedim nefes aldırmıyor baktım yanmış tencere. 

(162,862 puan) tarafından

abooo verilmis sadakan varmiss genede

(791 puan) tarafından

Evet Allah korudu hala şoku üstümüzde

(3,331 puan) tarafından

Allah göstermesin bidaha

(791 puan) tarafından

Amin canım sağ olasın teşekkür ederim

+1 oy
(655 puan) tarafından

Yine maşallah yapmışsın bayram sonu temizlik oruçtan hiçbisey yapamıyorum evleri üstünden süpür sil tuvalet banyo yıka yemek bukadar

(3,331 puan) tarafından

Bende hastalandım diye aradan çıksın dedim yoksa bayramdan snra yapacaktim aradan çıkmış oldu valla mahvoldum ama degdi 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 12,572 göst.
+2 oy
6 cevap 246 göst.
0 oy
7 cevap 179 göst.

Kategoriler

1,453,492 soru

23,858,322 cevap

320,237 kullanıcı

...