+1 oy
378 göst.
Diğer kategorisinde (466 puan) tarafından

2 buçuk sene önce evlendim istemeye gelindiği zaman altın konusunda kaynanam her şeyi yapacağım dedi düğün zamanı gelince de iki tane bilezikten başka bir şey yapmadı Bir de kolye vardı iki tane de sahte bilezik taktı sesimi çıkarmadım siz olsanız tepki verir miydiniz gece gece aklıma geldi yine

12 Cevaplar

+3 oy
(3,155 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

O kadar zaman geçmiş, hatırlayıp kendinizi üzmenize gerek yok. Sadece o kişiye güvenmemeniz gerektiğini çoktan anlamış olmanız gerekiyor. Mesafeniz olsun, en iyi cevap. 

(466 puan) tarafından

Ya bazen konular açılıyor ben bunu ettim şunu  ettim insanın yüzüne vuruyor bugün de gece gece aklıma bu geldi ama evlendikten sonra bir şeyler aldı yine insanın yüzüne vuruyor ama almasa daha iyi yapmadığı şeyleri hiç bahsetmez ben yapmadım etmedin deyince de benden kötüsün

(3,155 puan) tarafından

İşte o mesafeyi iyi korursanız hiç bu tür şeylere gerek kalmaz. Arada belli bir soğukluk olunca yapılan şeyler de o kadar rahatsız etmemeye başlıyor. 

(466 puan) tarafından

Alt üstlü oturuyoruz geçen sene kendilerine klima alırken bizede aldılar tek oğlan kıyamıyor eşim isteyince aldı 100 kere lafını yaptı belki

(3,155 puan) tarafından

Huyu öyle demek ki. Bu saatten sonra da değişmez. 

(466 puan) tarafından
+1

Evet öyle maalesef canım nişanlıyken doğum günümdü 6 kişilik çatal kaşık aldı sonra millete seker kasigina  varasıya kadar aldım diye anlatmaz mı yanımda dellendim orada

-Reklam-
+1 oy
(9,883 puan) tarafından

Banada dügünumde 2 tane sahte bilezik alindı kactım diye cumhuriyetler gercekti

(466 puan) tarafından

Ben kaçmadım isteme zamanında zaten altın ne kadar isteniyor diye konuşuluyor ben ne istediysem o daha fazlasını ve daha yüksek fiyatlı olanları söyledim modeli olarak ama ucuz ve az olanlardan aldı her şey altın gibi olsa keşke umurumda değil yapacağım söz verip de düğüne bir ay kala kendi kafasına göre kızıyla gidip altın alması zoruma gitti hala aklıma gelir bazen evimin halı perdesini bile gidip kızıyla birlikte beğenip aldılar

(9,883 puan) tarafından

Hm canım ben ne zorluklar cektim benim eşyaları hep kendi beğendikleri gibi aldılar hic bir dediğim olmadı sonradan aldım kendim altın geldilar konuşuldu ve tm dediler sonradan bilezikler sahte olacak dediler öyle de oldu 

+1 oy
tarafından

Dünya malı kime kalmış ki bize kalsın . Umrumda bile olmazdı ki biz düğün yapmadık zaten, her iki tarafında maddi durumu iyi değildi 2 bilezik 1 tane çok çok ucuzundan set. Allah bereket versin. Ondan sonra eşimle evimizi de aldık arabamızıda elhamdülillah. Tevekkül her zaman bir kapı açar elhamdülillah ☺️ ❤️ 

(466 puan) tarafından

Canım sorun altın değil sonuçta 10 kere evlenmiyorsun ben bunu yapacağım şunu edeceğim havasını atıp düğün zamanı gelince bir şey yapmaması insanın zoruna gidiyor Yeter ki gönüller bir olsun her şey zamanla oluyor alınıyor ay şükür evimiz var  zamanla da altın yapılır

+1 oy
(255 puan) tarafından

Ya kaç yıl geçerse geçsin şu altın konusu çıkmıyor dimi aklımızdan benim de arada gelir aklıma sahte değildi ama hiç takamadim calinmasin diye kasada kalsın dedi eşim ve sonra satıp borç ödedi benden habersiz 6 yıldır evliyim hâlâ içimde uktedir . Ben sizin yerinizde olsam tabiki zamanında tepki verirdim 

(255 puan) tarafından

Kaynanaya bak benim param var evet benim rızkımdan çocuğumun rızkından aldı deseydin . Sinir oluyorum ya oğullarının yanındaki kadınlar sanki yabancı bir tek yakınları anneleri. 

(466 puan) tarafından

Bu daha. Neyki oğlunu halen kıskanıyor bana sevgililer gününde yüzük aldı bana diyor senin yüzüğün Yok muydu eşimde dedi o tektaş yüzük bu beş taş dedi hi iyi ya dedi hi bide daha sonra papatya çiçek almış bizdeydi denk geldi çiçeğe para verip durma dedi ne fesat bı kadın anlamadım 

(255 puan) tarafından

Seninki de tam kaynanaymış en azından eşin onu dinlemiyor boşver kıskanıp dursun daha iyi :)))

(466 puan) tarafından

Eşim laf soyletmeyip arkamda durduğu için artık umursamıyorum başlarda çok kafaya takardim eşimle de kavga ederdim şimdi akıllı tecrübeli oldum ne zaman idareni bil dese gider kendime çocuklara alışveriş yaparım o kudursun 🤣

(255 puan) tarafından

😂 en güzelini yapıyosun eşin yanında duruyor işte hiç aranızı böyle şeyler için bozmayın 

+1 oy
(13,438 puan) tarafından

Herşeyimizi kendimiz yaptık o yüzden şu kadardı bu kadardı olmadı. Ne varsa o oldu 🫠

+1 oy
(3,494 puan) tarafından

Yani çok çirkin bir davranış insan gelinine sahte altın takar mıymış😾 ben başlarına kakardım gerçek Altını haketmiyor muydum diye.😼

(466 puan) tarafından
+1

İnsanın zoruna gidiyor durumu olupta almamak durumu olmasa yine insan kendini bı şekilde kafaya takmaz

+1 oy
(4,727 puan) tarafından

Yine sana arada gerçek gelmiş 

Benim düğünde kaynanam  4 bilezik sözü vermişti sal.k almamış gitmiş görümcemden almış taktılar neyse düğün sonu arkadaşlarım teyzelerim oturduk bilezikleri iyi sakla falan muhabbeti geçti o sıra görümce senin haberin yok mu sana alınmadı onlar benim dedi tabi büyük kavga çıkartım 1 hafta içinde alacaklardı sonuç 7 sene olacak Mayıs'ta gram bile görmedim 🤣🤣

Evimden Uzak olsunlar yeter altınları kalsın kendilerine 

(466 puan) tarafından

Seninki daha betermis canım ya umrunda olmuyor bazen ama böyle en ufak yaptığı bişeyi insanın yüzüne vurunca deli oluyorum bı kaç defa konu açıldı kızının düğünü anlatıyor ortamda ben kaynanasindan çok altın yaptım kızıma diyor bana gelince ortada doğru düzgün bişe yok 

(4,727 puan) tarafından

Bir kaç yere konusu açıldı laflarını verdim daha konuşamadı

+1 oy
(4,194 puan) tarafından

Eşimle aram iyiyse geri kalan hiçbir şeyi dert etmem etmedim de

+1 oy
(353 puan) tarafından

Kusura bakmasınlar ama ben kıyameti kopartirdim 4 tane bilezik taktılar bana set falan düğün sonrası benden geri almak istediler eşime dediler eşim geldi ağzımı yokladı falan bende alırsanız babamın evine giderim dedim o korkuyla altın konusu bidaha açılmadı ezdirme kendini kimseye bir kere ezilirsen artık sürekli ezerler seni

0 oy
(5,616 puan) tarafından

2015 yılında bir çeyrek sahteydi bendede . Buradan sahte altın takan akraba bozuntusuna sesleniyorum altınımı  ver 🤪 Hahahahahah😂😂😂

0 oy
(1,747 puan) tarafından

Boşver canım olan olmuş artık benim de bileziklerim 20 gram olacaktı iki tanesi eşim 20 gram olarak aldı ikisini de kendileri aldı 20 gram diyerek bozdururken öğrendim 20 gram olmadığını eşim kafana takma ben 20 gram olarak alırım dedi hatta düğün de hediye gelen bileziği de vermediler önemli olan insanın huzuru 

0 oy
(53,810 puan) tarafından

sahte bilezikleri götürüp ver lazim olur baskasi icin de yapacak bisey yok o an tepki verilmediyse is isten geçmiş ama ben üzülürdüm bunu mu layik gördü diye durumu olmaz hiç takmaz da sahteyi insan kabul edemez

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 157 göst.
30 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Suskungirl44 (58 puan) tarafından soruldu
+3 oy
39 cevap 915 göst.
0 oy
5 cevap 377 göst.
13 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (9,883 puan) tarafından soruldu
+2 oy
52 cevap 3,039 göst.
11 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde gulistaN_18 (2,946 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,337 soru

24,043,178 cevap

329,245 kullanıcı

...