0 oy
170 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (58 puan) tarafından
Örnek vereyim bnde evlendim 12 yıl oldu kaynim yeni evlendi 20 gün olmustur yol acigina ailesinin yanına gidileceği vakit gelinin ailesine hediyeler alınıp gitti ama bnde asla öyle birşey olmadı sessiz kaldım bu konuda geçende geldi ailesi yanına bnde yardım etmeye hoşgeldin demeye gittim kaynanam gelinin annesine çeyrek altın verdi evine ilk defa geldiği için ama bnm ailem hakkında asla böyle bir şey yapmadılar bir yazma bile konmadi aslında gelinin ailesine verilmesinde asla gözüm yok sadece bnm aileme olmadığı için ister istemez yüzüm düştü kaynanam sen birseye mi küstün dedi hayır dedim ama içime çok oturdu bu durum sizce haksızlık deil mi yani hani ufakda olsa bnm de anneme birşey koysaydi zamanında tamam derdim ama bir nokta bile koymadılar 

6 Cevaplar

+1 oy
(5,921 puan) tarafından
Kuzu aradan 12 yıl geçmiş yani konuyu açsanda şuan kıskançlık yapma durumuna düşersin hiç gerek yok 
(58 puan) tarafından
Yok zaten sessiz kaldım ama adetlerinde var olan birşeyi bnm aileme neden yapmadıklarını anlamadım gerçekten üzüldüm ha ailemin ihtiyacı var mı asla yok bnm anlatmak istediğim adamına göre muamele yapiyolar oda bana yapmadığını bile bile çeyrek az olur para vereyim hediyelik birşey al diyor
(5,921 puan) tarafından
Malesef ki günümüzdeki insanlar böyle benim kaynanamda bana çok nonkörlükler eti ama şükür şimdi kendi evimde huzurluyum ben hep artık o taraftan bakıyorum sende öyle yap merak etme yaptıkları teker teker elbette bulacak
-Reklam-
0 oy
tarafından
Söyleyecektim tabi ki. Ben ilk defa gelinin ailesine hediye verildiğini gördüm yani. Bizde gelin el öpmeye giderken erkek tarafına hediye yapar verir normalde o kadar
(58 puan) tarafından
Bunlarda adet buymuş aslinda altın yüzük verilirmis elinde olmadığı için çeyrek vermiş adet olan birseyi neden bnm ailemde uygulamadilar bn sadece ona üzülüyorum
tarafından
Sor o zmn
0 oy
(23,923 puan) tarafından
Ben kendime bile hiç bir şey görmedim eş ailesindende hiç bir şey beklemedim evimde hayatımda söz sahibi olmamaları bana fazlası ile yetiyor. Ama böyle bir şeye gelsem a anne böyle bir adet mı varmış sizde ben ilk defa gördüm derdim 
0 oy
(368 puan) tarafından
Aynısını bana misliyle yaptılar hakkım olan bileziği bile vermeyip yapacam diyip yıllardır söz verip yapmadılar diğer gelirlerine herşeyi yaptılar şimdide ev almaya kalkıyorlar ama benim bileziklerim yalan olacağını bile bile o yüzden ben Allah bıraktım yutmak zor insanın aklına hep geliyor bide böyle göze soka soka ama üzme kendini hakkı olanın hakkı yerde kalmaz belki burda kalır ama ahirette asla kalmaz üzülme 
0 oy
tarafından
Ayyyy canım valla kumaların gemisi yürür elitlerin yürümez derlerdi inanmazdım ta ki Eltim olana kadar. Ben bankacıyım Eltim öğretmen kişilik karakter olarak ikimizde birbirimizi yetiştirmiş kaliteli insanlarız kaynanalarda keza öyle bana çok değer verirler ama iş başka.. ben bir iki söyledim eşim bile dedi ki yoksa kıskanıyor musun şakayla aman diyeyim deme ben seni çok iyi anlıyorum kıskançlık değil bu çok iyi biliyorum ama herkes öyle sanıyor adın kıskanca çıkar 
(2,799 puan) tarafından
Bu yorumu yapacaktım yapmışsınız teşekkürler
0 oy
(23,150 puan) tarafından
Haklısın haksizlik. Sen varken yapmasınlar bari. Göze sokar gibi. Ben onlara bişey demezdim. Ama eşime kesinlikle derdim. O da akıllı bir adamsa gider ailesine hesap sorardı. Benim eşim hakkımı yedirmez kimseye. Bilse ben demeden söylerdi.  

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 405 göst.
0 oy
8 cevap 533 göst.
0 oy
3 cevap 148 göst.
0 oy
25 cevap 848 göst.

Kategoriler

1,473,232 soru

24,122,132 cevap