Estagfurullah canım kötü anne demek istemedim tabi ki kendiminde kötü bir anne olduğunu düşünmüyorum ama hem bugün akşam bıraktım hemde yarın bırakacağım ya o iki gün bana sanki bir ay ilgilenmemişim gibi geliyor doğum harici hiç ayrı kalmadım ben çocuklardan ne yaptıysam hep beraber yaptım ama artık ikisi zorluyor küçük olan yeni yürüyor sürekli düşüyor başkasının peşine gidiyor buraya gel diyince ağlıyor o yüzden biraz zorlaştı ekstra oyun parkına falan gidince sorun yok ama işte market alışverişi olsun böyle kıyafet alışverişi olsun çok zorluyorlar
Çalışan anneleri tebrik ederim hep hem çalışmak hem çocuk sahibi olmak zor bir süreç ama ben çalışmadığım için kendimi kötü hissediyorum hani çocuğu bıraktım da geziyorum gibime geliyor ananne teyze bir dediklerini iki etmez hatta öyle ki küçük oğlum hiç kimsede durmaz bir yere gidince kucaktan inmez ama teyzelerine karşı öyle değil onları görünce beni unutur büyük zaten teyzelerine anannesine aşık bi çocuk bakım yönünden benden fazlaları var eksikleri yok ama işte dediğim gibi üst üste bırakıp gidecek olunca vicdanım rahatsız oldu