+3 oy
684 göst.
Diğer kategorisinde (386 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

selamun aleyküm kardeşlerim kızım hastaneden buyana taşlı terlik elbise diye tutturdu diye terlik aldım  yaz geldi hem daha rahat olur diye terlik aldım bayramda giyecekler oğluma da haksızlık yapmadım üzülmesin diye bayramda giyecek ikiside kızım bunu beğendi oğlumda yanındakini nasıl teyzeleri kıyafetler aşırı pahalı 1 sadece tişört 250 dedi oda düz tişört hani beğenmedim bile aşırı pahalı sadece terlik aldım geldim pazardan aldım bu arada mağaza daha uygundur belki oruç oruç sinilerim bozuldu altı üstü 2 saat giyip kirletecekler balık istediler bide kızın boğazı yeni açıldı hamsi aldım iftarada hamsi var sizler ne yapıyorsunuz 

11 Cevaplar

+3 oy
(690 puan) tarafından

Afiyet bal şifa olsun size.güle güle giysin minikler.Nice njce hayırlı saglıklı bayramlara inşallah❤😘

(386 puan) tarafından

Aminn inşallah nerde eski bayramlar çocuklar hevesli yinede çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim ☺️ ❤️ 

-Reklam-
+3 oy
(6,957 puan) tarafından

Aleyküm selam canım Çok tatlışlar 😍☺️ güle güle giysinler ikisi de inşallah ☺️ Hayırlı iftarlariniz olsun 

(386 puan) tarafından

Dimi yaa bende çok beğendim eşimde dedi sen seç çocuk ne anlasın dedi dedim kendileri giyecek istedikleri olsun zevkleri güzelmiş ☺️ çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🤲☺️

+3 oy
(6,209 puan) tarafından

Güzel günler de giyinsinler inşallah 

Yemeklerim hazırdi 

Bizde park keyfi yapalım az dedik 

Burdan marketleri geze geze eve ineriz 

image

tarafından

Ne yemeğin var büüüşşş. Benimde dün iftara misafirim vardı onlar bugüne de arttı yarın alt kat ve üst kat komşuyu cağırasımız var bakalım

(386 puan) tarafından

Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun Büşra ablam yemeği erken yapmak en güzeli insanın kafası rahat ediyor yarın bende erken yapacam Allah'ım izniyle inşallah 

(6,209 puan) tarafından

@Lazzkizi54 melikem ezogelin çorbası. Sulu pattis yemeği ve ıspanak var yaninada salata turşu Allah bereket versin  

Eslem eve gelmenize çok sevindim canım Allah tekrarını yasatmasin inşallah 

tarafından

Ohh afiyet olsun bacımm♥

(386 puan) tarafından

Amin inşallah Büşra ablam Allah razı olsun inşallah 🤲 ☺️ 

+2 oy
tarafından

Kızcenin terliğinden kendime küçük numara bulsaydım alcaktım hep 40 41 42 vardı.  O numaralar kalmıstı hep 🤭

Güle güle giyinsin prens ve prenses ♥

tarafından

Kız belki aynı yaslardayız bacım ♥

(386 puan) tarafından

22 yaşındayım ☺️

tarafından

Bende 30 olacam allah nasip ederse 

(386 puan) tarafından

Keşke yaşım kadar genç olsam ruhum bedenim 40 50 gibi o kadar yorgun 🥺sende çok gençsin maşallah ☺️

tarafından

Senin dediğinin aynını diyecektim valla ruhum bastonluk nine 🤭

+2 oy
(5,474 puan) tarafından

Güle gül'e giysinler kuzular inşallah afiyet olsun mercimek çorbası yapdım fırında mantar güveç yaptım dünden kek yapmıştım yeter hiç açıkmadık zaten hava çok sıcak acayip susadık 

(386 puan) tarafından

Nerde yaşıyorsunuz adana da hava sıcak evin içi serin yazlıkları çıkardım ama kışlıklarida kaldiramadim 😁 dışarda terliyoruz evde üşüyoruz çok teşekkür ederiz teyzesi Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 🤲☺️sizede hayırlı iftarlar olsun afiyet şifa olsun inşallah güzel ablam 

(5,474 puan) tarafından

Eskişehir de yaşiyoruz ablacım bu sene burasıda çok sıcak birden ısındı kızımın şaçını kestirmeye çıktık dönüşte anneme bayram şekeri alalım dedik evin yanında alış veriş merkezi var oraya gittik kalabalık ve sıcak bunalttı 

(386 puan) tarafından

Burada sıcak daha da sıcak olur Adana'nın sıcağı berbat bişey kalabalık olunca insan pskoljikmen de bunalıma giriyor bende sevmiyorum biz pazardan baktım güya uygun olur diye 😁 pazar daha pahalı 

+2 oy
(3,045 puan) tarafından

Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu kardeşim çok güzeller güle güle giysinler çocuklar bide valla herşey pahalı olmuş gülüm 

(386 puan) tarafından

Bayadır kıyafet vs almadım sordum şey gündelikdi rahat olsun dedim o bile pahalı geldi çok teşekkür ederim güzel kardeşim Allah'ım razı olsun inşallah ☺️ 🤲 

(3,045 puan) tarafından

Amin ecmain kardeşim benim yaa anladım hmm

+2 oy
(2,143 puan) tarafından

Güle güle giyinsinler 

Bizde avmdeyiz az alışveriş yapalım dedik 

(386 puan) tarafından

Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah kolay gelsin kardeşim ☺️ 

+1 oy
(3,295 puan) tarafından

Çok tatlılar güle güle giysinler

Evet ya her şey çok çok pahalı ne olacak bu halimiz hiç bilmiyorum kendimizi geçtik bari çocuklarımıza alalım diyoruz o da alınmıyor ki

(386 puan) tarafından

Amin inşallah çok teşekkür ederim güzel ablam bende çok beğendim kendim için hiç bakmadım bile çocuklar için en kötü takım 500 tl oda çok fazla Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲 

0 oy
(4,205 puan) tarafından

Güle güle sağlıkla giysin minnoşlar ❣

(386 puan) tarafından

Aminnnn inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel ablam 🤲 ❤️ 

0 oy
(4,285 puan) tarafından

Benim kızlar görmesin bunu onlarda istiyordu 😅 güle güle güzel günlerde sağlıkla giysinler . öpüyorum miniklerimi

(386 puan) tarafından

Ama çok tatlı duruyor ayakta da biz hastanede yattimizda tüm hemşirelerin ayanda vardı benim bile alasım geldi 😂çok teşekkür ederiz güzel teyzesi Allah razı olsun inşallah 🤲😘

0 oy
(579 puan) tarafından

Güzel günlerde giysin inşallah kuzucuklar ♥️♥️♥️

Prenses nasıl canim 

(386 puan) tarafından

Aminnnn inşallah güzel ablam Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah kızım iyi şükür biraz nazlı bu aralar ilgi bekliyor gün içinde ağrısı oluyor ama bunada şükür Çarşamba günü kontörlü var bakalım doktor ne diycek ilaçlarını düzenli veriyorum inşallah enfeksyonu tekrar yükselmez gözümü üstünden ayırmıyorum işleri bile gece yapıyorum yeterki iyi olsun gerisi hallloluyor bı şekilde 

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 976 göst.
16 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eslem 01 (386 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 817 göst.
8 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 384 göst.
21 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Ummebrarvehira (1,170 puan) tarafından soruldu
+14 oy
26 cevap 2,734 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Eslem 01 (386 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,081 soru

23,865,843 cevap