Selamün aleyküm kızlar oğlum 1.sınıfa başladı buda oğluşumun çantası amcası hediye aldı oğlum beğendi ben çantaya bayıldım 😍alışma haftasına gittik çok güzel geçti seminer varmış ondan dolayı pazartesi günü devam edceek okula yanlız kafama bişey takıldı öğretmen dedi pazartesi günü geldiniz de çocukları bırakıp gideceksiniz bekleme olmıycak alacanız zamn geleceksiniz dedi sizi bahçede ne kadar görürse o kadar zor alışır dedi hep beklemenizi ister dedi 27 yıllık öğretmenim dedi hiçbir velimi bahçede bekletmedim dedi diğer veliler de ağlar mı durur mu endişesinde oğlumla konuştum benim bahçede beklemem yasak dedim ben seni almaya gelecem dedim tamam dedi aşırı istekli öğretmenim çok güzel baldan tatlı anne diyor ☺️size sorum ilk 1. Sınıfa başladında okulda beklediniz mi burda bahçede beklemek yasakmış okul dışında da beklemenizi kesinlikle istemiyorum dedi numaramızi aldı bizede verdi sorun olursa ben sizi ararım dedi
Maşallah Paşa'ya merak etme sen okulda bekleyeceğin yeri oğluna göster ben seni burada bekleyeceğim annecim de direk oraya gelir zaten Birinci sınıfları beş dakika erken bırakabiliyorlar bizim burada böyle oluyor büyük sınıflar iteklemesin düşürmesin diye belki sizin de öğle olur
Öğretmen çıkışta bize teslim edecekmiş annesi gelmeyenleri dışarı salmıyorum dedj ona çok sevindim benim oğlan evi bulamaz bide korkar tek bı yere salmadim için çıkış saatinden 10 dkka önce giderim ben dediniz gibi erken çıkabilirler çok teşekkür ederim seda ablam 🥰❤️
Rabbim zihin açıklığı versin okusun hayırlı bir iş sahibi hayırlı bir evlat olsun inşallah
Amin aminn inşallah tek istedim bu umudum önce Rabb'im sonra evlatlarımdan Allah razı olsun inşallah Seda ablam ❤️ 🥰
🥰😊
Okula bırakıp eve gidcksnz almaya giderken 5 dk erken çıkın evden
Öğretmen haklı beklemenin bı manası yok oğlun okula öğretmen e alışır merak etme
Oğlum istekli öğretmenini de çok sevdi inşallah daha çabuk alışır banada mantıklı geldi açıkçası öğretmenin söylediği ☺️
Benim çocuklarım daha küçük.ama öğretmenin dediği mantıklı.
Eğer yakınsa zaten bir sorun olduğunda yine gidersin.
Güle güle kullansın inşallah
Düşününce banada mantıklı geliyor ben sordum öğretmene çok bekler miyiz alışma süreci dedim hiç kimse beklemiycek dedi yakın şükür hani yavaşta yürüsen 10 dkka sürer çok teşekkür ederiz 😍❤️
1. Sınıfta annemin okul bahçesinde beklemesi bana güven veriyordu sonra eve gittiğinde hiç de demedim annem illa gelsin öyle olsun böyle olsun alıştım hemen bence ilk hafta bahçede beklenilmeli çantada çok güzel Allah başarılarını daim etsin
Ben 1. Sınıfa başladım tek başıma gittim hiç ağlamadım bile 😁bende ilk hafta bekliycez sandım Allah'tan ev yakın inşallah bı sorun çıkmaz aramaz amin inşallah çok teşekkür ederiz 🥰❤️
Alışır bence ilk.hafta eğlenceli geçer
1. Sınıfta en büyük darbe bir sonraki yıl da mı.gidicez bitmedi mi oluyor genelde 🤣
Bende alışacanı düşünüyorum ki oğlumdan daha minik Minnoş kızlar vardı yaa inşallah bıkmaz 😂benim de oğlumun da ilk heyecanı ailecek çok mutluyuz
Canım biz de pazartesi gitcez bakalım
Bizi neler bekliyo bilmiyorum
Öğretmen ilk hafta boyama ve oyun oyniycaz dedi alışsınlar sıkılmasınlar diye sonraki haftada da derse geçecem çocukları sıkmadan dedi 3 gün gitti oğlum o 3 günde de oyun ve boyama yaptılar yine eve çok mutlu geldi🥰 inşallah sizinkide çok güzel geçer heemn alışırlar
İnşallah canım benim
Güle güle gidip gelir inşallah biz daha bisey almadık canm uyum haftqsi da pazartesi günü net bir bilgi verilmedi sadece pazartesi dendi
Amin inşallah teyzesi Bizim burda uyum haftasını 1 hafta önceden yaptılar pazartesi tüm herkes gidecek orta okullar da öğretmen listeyi verdi ben de bimden aldım bı kısmını da kırtasiyeden aldım sayılı şeyler istemiş ve defterleri de özellikle 1 er tane istedim dedi bittikçe alırsınız dedi liste çok güzel az ve öz ☺️
Maşallah canm iyi düşünceli öğretmene denk gelmek çok önemli sizin adınıza sevindim inşallah bizde de öyle olur hep düşünüyorum aklimda sürekli pazartesi gelse de kurtulsam🤗
Amin inşallah 1. Sınıf eğlenceli bence genel olarak çocuklar çok seviyor insan tabi merak ediyor öğretmenini inşallah sizede güzel öğretmen düşer gönlünüze göre inşallah benim oğlum hep erkek olursa okula giderim demişti şimdi de diyor öğretmenim çok güzel 😂 öğretmen tatlı dilli sürekli iltifat ediyor çok tatlısın çok güzelsiniz haliyle onların da hoşuna gidiyor 🥰
😂😂 kıyamam ya öyle tabi hoşlarına gider
Teşekkür ederim canım ♥️
Rica ederim 🥰❤️
Çantası güzelmiş güle güle kullansın. Artik süreç bu şekilde. Veliler beklerse çocuklar alışamaz. Bu hafta bile bahçede annesini gören çocuklar mızmızlanıyordu. Gerek yok beklemeye. Bizim öğretmende 32 senelik öğretmen. Genç olsun istiyorduk ama okulun kadrosu hep yaşlı.
Amin inşallah çok teşekkür ederiz teyzesi 🥰 oğlum beni bırakıp gitti arkadasına bile bakmadı 😂bu hafta 2 saat sürdü okul o yüzden beklemek yasak değilmiş pazartesi öyle değil öğretmen de dedi onlar sizi gördükçe alışması dhaa zor olacak bizim okulda da genç öğretmen görmedim anasınıfı dışında ama birkaç veli yaşlı olması daha iyi bizim için dedi
Bizimki de anasınıfa başladı beklemenin hiç ni manası yok hoca çocukları salmıyor ağlasa da iki dk ağlar sonra unutur çocuk bu her ağladığında aileyi çağıramayız dedi haklı da bence
Benim oğlum anasınıfına gitmedi bilmiyorum belkide o yüzden çok heyecanlı ve çok mutlu öğretmen de dedi zorluk çekebiliriz dedi ama bunu sizle değil ben onlarla aşarım dedi bide çok tatlı dilli sınıfta sıkılmazlar direk onları sıkmak istemiyorum dedi oyun ve boyama yaparız dedi okulda beklememek benim için daha iyi hem 4 yaşında kızım var hem hamileyim havada hala sıcak burda
Sen yeni hesap mı açtın canım şimdi tanıdım seni
Hayır yeni açmadım eski hesabım 🥰
Hayırlı olsun çok güzel.
Benim kızımda 1. Sınıfa gidecek bizde alıştırma haftası olmadı pazartesi gelin başlıyor dedi
Çok teşekkür ederiz çoğu okulda olmamış toplamda 3 gün gitti oğlum öğretmeni pazartesi getirin dedi seminer varmış bence asıl önemli olan pazartesi çünkü okul o zaman kalabalık olacak alıştırma haftasında sınıfın yarısı gelmedi çünkü mecburi değil
Öğretmeni dinleyin o zaten gruptan yazıyor çıkış saatleri de belli çıkış saatinden beş on dakka önce gidiyordum ben hep bazen erken çıkabiliyorlar büyük sınıflarla karışmasınlar diye
Evet grup oluşturacam dedi çıkış saati 2 ye 20 kalaymış da ben yine erken giderim dediniz gibi erken çıkarlar belki çok teşekkür ederim 🥰
Ne anaokulunda ne ilkokulda ikisinde de bahcede beklemedim. Zaten problem olsa ogretmen arar.
Yaa ne güzel öğretmen bizede aynısını söyledi beklerseniz o zamn zor olacak dedi beslenmesini katın bırakın gidin dedi bakalım inşallah hemen alışır
Güle güle kullansın minnoş bayıldım çantaya nerden ne kadara almiş bigin var mı canım benim oğluşumda 6 yaşında onada almak istiyorum
Çok teşekkür ederiz amin inşallah 600 dedi 500 e anlaştı amcası beslenmesi de içinde kırtasiyeden aldı trendyolda aynısı 900 1200 baktım aşırı hafif bide kırtasiyelerde vs olabilir okulda kaç kişide gördüm aynısını
Teşekkürler canım
Rica ederim kardeşim ☺️
Benimkiler de pazartesi başlayacak. Bende beklemeyecem
İnşallah güzel geçer hevesleri hiç bitmez 🥰
Canım oğlun kaç yaşında 1 sınıfa gidiyor
Tam 69 aylık müdür çok ısrar etti erteleme yapacaktık müdür kabul etmedi deneylim dedi oğlum da gitti 2 gün çok hevesli öğretmenimizde çok iyi
İyi çok şükür
1,474,169 soru
24,135,475 cevap
334,275 kullanıcı