Aksama ne yemek yapicaksiniz benim aklimda hic birsey yok sizden kopya cekeyim 😇😇😇
Şemşemok yemeği yapıyorum 😅😁 domates çorbam var dünden , birşey daha vardı da hatırlamıyorum 🤭
O postunu gordum merak ettim büyük manti gibi goruntusu degisik guzel olursa yaz kiz biz de deneyelim afiyet olsun simdiden 😇
Kız sen nerelisin semsemok bitlislerin yemeği vanlilar siirtlilerde. Yapar
Ay benim arkadaşım da bugün şemşemok yapacak. Eşi siirtli onlardan öğrenmiş bize de yapmıştı lezzetli bayağı
İçini hazırladım hamurunu yoğurdum bakalım ilk defa yapıyorum bende çok merak ediyorum 😅
@At Work canım Sakaryalıyım X'te gördüm videosunu çok güzel görünüyordu yapayım dedim 😁
Yaptın mı canım merak ettim 😄🧿
Yaptım canımmmm misafirim var da giremedim 😅 çok mükemmel olduu ama kıymalı olsaymış çok daha iyi olurmuş
Eline koluna sağlık canım biz de kiymali yemiştik. Bir tik hamuru sert yapılıyor diyorlardi
Dünden ezogelin çorbam var tavuk sote yapacağım yanına da salata bukaaa Allah izin verirse
Afiyet olsun canım 😇
Ezogelin çorba
Sulu pattis yemeği
İspanak
Salata turşu üzüm komposto
Allah bereket versin
Çok hamaratim çok 😁😁😁😁😁😁😁
corba salata lazanya tatlu yok suanlik
Afiyet olsun canim su lazanyayida garfielde gorurdum.ne cok severdi o kedi ben hic yapmadim yapimi zor mu canım denemek isterim
cok basit yapimi besamel sos kiymali harc bu kadar toplasan 20 dk surmuyo bile
Tesekkurler canim deneyim bende
Kuru fasülye pilav var bu akşam 😁 pilavı akşamdan fazla yapmıştım bugün sadece fasulyeyi pişireceğim 😀
Ooo en sevdigim ugrastirmayan aksam yemegi 😇 afiyet olsun canim
Bugün evi süpürmeyi planlıyordum dünden o yüzden pilavı fazla yaptım evi süpürdüm fasulyeyi haşladım birazdan pisiricrm
Davetliyiz 😄
En guzeli 😇
Dun misafirim vardi yemekler artti
Tavuklu sehriye corbasi
Antep tava
Zeytinyagli barbunya
Bi de pilav yapacagim salata ya da tursu ayran falan
Tatli da var :)) cok sukur
Ama yarin sorun yarin icin ne yapacagim onu dusunuyorum.
Bugun rahatsin yarin Allah Kerim bulursun bisiler
Calisiyorum canim ve pazartesileri yogun geciyo.
Normalde pazar gununden 2 gunluk yemek yapardim ama yapmadimm bugun :)
misafir var akşama
lazanya
içli köfte
çiğköfte
havuç tarator
salata
profiterol
cezerye
Afiyet olsun canim 😇
Ortaya karışık
Kısır
Patatesli börek
Humus
Daha neler eklenir bilemiyorum
Islak kek aradı gözüm 🤭
😅😅😅 bir o eksik zaten oda olsa tam altın günü menüsü
Bende yapayım oruç bitmeden eşim çok sever gün tabaklarını☺️ ellerine sağlık afiyet olsun
Elinize saglik benimki illa yemek ister yemek yerine yemez keske yese
Bugun mercimek. Corbasi etli. Nohutlu. Yemek. Pirinc pilavi.tavuk.gogsunden firina surucez patatesli. Biberli. Domatesli. Ortaya havuc tarator salata bu kadar.
Afiyet olsun canim
Tsk ederiz cnm
Niyet ettim girik ( semsemok ) yapmaya
Kolay gelsin canim 😇
Beceremedim.makarnaya talim 🤪
Eşim pizza ypck oruçlu değilim yeter bize
Sağol canım 🥰
Annemlere musaifirz
Makarna istediler benimkiler
Iyisin bugun isin basit 😇
5 tane cam sildim birisi balkon pimapeni birisi salon cami 4 makina perde yikadim 2 makiba camasir katladim 1 posta ds serdim balkon yikadim o yuzden 🤭
Ooo sen baya yorulmusun bugun
Yarinda devami var 🤭 koltuk hali ortulerini yikicam kopmle cekilip alti ustu temizlenecek hali kilim kaldircam salonla mescidin bi de buzdolabini silersem oglene kadar harika aksamda gardolaplarin iclerini temizlicem 🤗🤗
Eşim işte açacak iftarını oğlumla kendime
Fırında levrek
Mor lahana havuç salatası yapacağım 🙏
Afiyet olsun 😇
Misafirim var akşama çorba fırında tavuk fırında milfoylu kaşarlı tavuk pilav salata kadayıf tatlısı sarma var
Bugün yemek derdim yok görünceye iftara davetliyiz
Aynen canım dünde diğer görünceye davetliydik ondan öncede bir oncekine
Eltim ve görümcem geldi baklava açtık sac tava kanat bulgur pilavı yoğurt çorbası salata yaptık yemege
Anama geldim karnıyarık yaptık ztn çoktandır canım cekiyordu birde ayran çorbası gibi birşey adını unuttum ya ayran pilav
1,451,023 soru
23,825,041 cevap
318,552 kullanıcı