+3 oy
335 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (692 puan) tarafından

Kızlar cumartesi günü misafirlerim var mangal yakıcaz inşallah yanına mercimek çorbası yapıyım bide salata diyorum başka ne olabilir tatlı ne olsa 

9 Cevaplar

+2 oy
(4,699 puan) tarafından

Bence yapabilirsen sarma ya da dolma gibi bir şey ekle tamamdır tatlı da şerbetli bir şey olsun canım irmik tatlisi ya da revani gibi 

(692 puan) tarafından

Dolapda var hazır dolma aklıma gelmemişti teşekkür ederim

(4,699 puan) tarafından
+1

Rica ederim canım ellerine kollarına sağlık şimdiden Allah bin bereket versin inşallah 🤗

(692 puan) tarafından

Amin canım Allah razı olsun 

-Reklam-
+2 oy
(5,825 puan) tarafından

Yanına en güzel meze tarzı şeyler gider sarma çiğ köfte acı ezme havuç ve kereviz salatası revani yap üzerine krem şanti dök fındık içi ile süsle güzel olur

(692 puan) tarafından

Ahhh onu geçen hafta gelin yapmış bende kadayıflı mı yapsam diyorum

(5,825 puan) tarafından

Olabilir kardeşim yapmış iki gün önce miflöy hamurunu ile pasta yapmış oda güzel olmuştu 

(692 puan) tarafından

Tarifi nasıl acaba

(5,825 puan) tarafından
+1

Nefis yemek tariflerinden yapmış

(692 puan) tarafından

Bakarım

+2 oy
(3,379 puan) tarafından

Meyhane pilavı veya pirinç pilavı olabilir ateşte biber ve patlıcan közleyip yoğurtlu meze de yap Ohh mis  misafirim olsada olmasa da her mangal yaktiğimde menüm bunlar 

(692 puan) tarafından

Pilav çok yenmiyor biber patlıcan közlüyecegiz inşallah yogurtlu yapmadıkda yanında yiyoruz🤗

+2 oy
(1,351 puan) tarafından

Yemek değilde humus tarator köz patlıcan biber mor lahana mezesi gibi mezeler iyi gider mangal zaten başlı başına bir yemek çorbayla meze iyi olur 

(692 puan) tarafından

Demi canım çorba normal gün olmasa yapmam oruç olunca yapıyorum biber felan patlıcan felan közlüyoruz 

(1,351 puan) tarafından
+1

E yeter kuzum birde bol yeşillik güzel bir salata yap yeter bizde mangal yapınca kola ayran salata köz patlıcan biber yaparız sarma börek yenmez mangal varken kalır ziyan olur

(692 puan) tarafından

Tmm inşallah canım tatlı beni düşündürüyor

+2 oy
(13,431 puan) tarafından

Bizde mangal yanında salata pilav yoğurt olur. Mangal zaten baş kahraman. İçecek falan şişiriyo zaten insanı

(123 puan) tarafından
+1

Mangalın yanında pilav mı olur ya 😀

(692 puan) tarafından

Bende hiç pilav yapmadım yenmez diyorum pilav 🤗

(13,431 puan) tarafından

Bizde yeniyo valla köye ne zaman gitsek mangal yaparız yanında pilav yapılır. Köfte et tavuk salata yoğurt hepside yeniyo. Benim eşimde yer

(692 puan) tarafından

Pilav yemezler bizde oruç olunca düşündürdü normalde mangal közler yetiyo

(123 puan) tarafından

Biz adanalılar olarak mangalın yanında yemeyiz mangal tek yenir pilav o yüzden bize saçma gelir herkesin damak zevki tabi ki 

+2 oy
(500 puan) tarafından

Biz mangalin yanına bolca salata ve meze yapariz. mezeler: patlican biber közleme salatası, sogan patates közleme ve haydari yapıyoruz baska bir sey yenmiyor. Mangal etin bolsa corba, salata, mezeler ve tatlı yeter. Pilav hic yapmadık yenmez galiba ama et az olacaksa pilav da yapılabilir tabi.

(692 puan) tarafından

Tavuk kanat köfte sucuk ciger yapıcaz mangalda yeter fazla alıcam zaten 

+2 oy
(435 puan) tarafından

Yanına meze türü yakisabilir canım yogurtlu mezeler yada başka sevdiğiniz mezelerden yapabilirsin 

(692 puan) tarafından

Sagol canım inşallah

+1 oy
(6,800 puan) tarafından

Mangalın yanına genelde pilav bsalata yaparım 

(692 puan) tarafından

Salata yapacaz canım pilav çok yenmiyo mangalla o yüzden düşünmedim

(6,800 puan) tarafından
+1

Az yap cnm 

(692 puan) tarafından

İnşallah

+1 oy
(123 puan) tarafından

Ayy kesinlikleeee acı ezmeee enfes bir şey oluyor ya ama soğuk değil sıcak 

(692 puan) tarafından

Nasıl yapılıyor canım 

(123 puan) tarafından
+1

İsteğe göre domates biber közlüyorsunuz sonra onlarla birlikte yanına sarımsak baharat olarak yağ ve tuz koyuyoruz ardından robottan geçiriyoruz mutlaka dene veee yaz ☺️

(692 puan) tarafından

Deniyecegim canım teşeklür ederim

(123 puan) tarafından

Rica ederim canım benim 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 172 göst.
26 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (8,195 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 126 göst.
0 oy
12 cevap 377 göst.
8 Ocak 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 379 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Anonim1234 (102 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,458,942 soru

23,926,950 cevap

323,798 kullanıcı