+2 oy
811 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2,271 puan) tarafından

Kızlar gelin hele bu Şemşemok yemeği nasıl bir yemektir yapan var mı ? 😁

15 Cevaplar

0 oy
(163,174 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

onu bosverde bi pembe sunger kek yedim efsoyduuuu adida duneprena  bulgar kekiymis kankim bulgar siddetle tavsiye ederim herkese

hulyosum renkli njsasta trendyolda var baktim

(2,271 puan) tarafından

Hülyoşum Bulgar nişastası sipariş verirsen internetten , yapılabilir birşey 😁😅

(4,355 puan) tarafından

Aman kim onunla uğraşacak gidip onunla yerine baklava alır yerim 😂😂

hulyosum farkli tatlar kesfetmek guzeldir bi dene💕

(237 puan) tarafından

Yılların yemeği çok yaparız çokta severiz kızartması ayrı güzel olur ve orijinali etle yapılır kucuck küçük kesilir pişirilir ama tavuklu hiç denemedim denicem onunda 

-Reklam-
+1 oy
(2,991 puan) tarafından

Bu ney kizz sjsjsj nerenin yemeği 

(2,991 puan) tarafından

Ben mantı sevmiyorum allahim affet sana afiyet süt olsun baci❤️

Nasıl gidiyor bebis nasil

(2,271 puan) tarafından

Aaaa nasıl Erzurumlusun sen bacım 🤣 

Çok şükür iyi canım keyifli ya minicik birşey 

(2,991 puan) tarafından

Ben erzurum sosyeteyim dermişim sjsjs ailem çok sever yer ben hariç yok sevemedim denedim gene olmadı benim için hingel efsoo erzurumun yöresel yemeğidir:D

(2,271 puan) tarafından

Oda şey dimi hamuru üçgen kesip suda pişirip sonra  üzerine kıyma pişirip koyuyorsun 😁🤭 yaptım ben ondan 

(2,991 puan) tarafından

Hayır bizimki öyle değil kare kesip haşlanır sonra ara katına ve altına tereyağ eritilir dökülür üstüne lor peyniri sonra en ustunede ayni sekil yapılır bizde kıyma yapılmaz 

+1 oy
(1,254 puan) tarafından

Buket Yıldırım'dan görmüştüm geçen 😅 İlk defa duydum 😅

(2,271 puan) tarafından

Bende X'de onun videosunu gördüm merak ettim araştırdım 😂🤣

+1 oy
tarafından

Bende onu denemeyi düşünüyordum bugün sumos 🤎🤣

(2,271 puan) tarafından

Galiba bende deneyeceğim imroş 😅 ❤️ tavuklusu da var etlisi de kıymalısıda , kızartma da oluyor suda haşlama da 

tarafından

Tavuklu suda haşlama yapacağım inşallah foto atarım aksam

(2,271 puan) tarafından

Bende yapmaya başladım şimdi 😁

+1 oy
(4,288 puan) tarafından

Arkadaşım sürekli söyler gelin size yapacam die 

Ben ismini söyleyemiyom daha nasıl yicem derdim 😂

(2,271 puan) tarafından

Demekki baya iddaali , deneyeyim bakayım bugün nasıl olacak 😅

+1 oy
(3,988 puan) tarafından

Ay az önce de yorum yaptım sana yedim yedim. Arkadaşım her gelen misafire bunu yapar lezzetli maşallah eli de. Hatta bugün de kocası istemiş yapacakmış 😄

(2,271 puan) tarafından

Yaa şimdi daha da merak ettim 😅

+1 oy
(6,721 puan) tarafından

Yaparım içine kıyma koyarım üzerine yoğurt sos çok güzel olur ama sadece pulbiber sosu döküp yiyen var

(2,271 puan) tarafından

Yaaa kıyma ile güzel oluyor mu ben tavukla yaptım biraz fazla hazırladım buzluğa atmak için 😁

(6,721 puan) tarafından

Kiymala daha güzel.oluuyor cnm 

(2,271 puan) tarafından

Onuda yapacağım canım deneyeceğim tüm çeşidini 😁

0 oy
(3,540 puan) tarafından

Tobe bismillah bi da yeni mi cikti 

(3,540 puan) tarafından

Kiz yanlis anlasilma olmasin ismi agzimi sulandirdi lezzetli biseydir kesin 

(2,271 puan) tarafından

Valla baya lezzetli görünüyor kuzum bugün deneyeceğim ama emin olamıyorum 🤣

(3,540 puan) tarafından

Ay merak ettim bende bakcam sen nasilsin bebis nasil alistiniz mi 

(2,271 puan) tarafından

Elhamdülillah hamd olsun Rabbim'e çok iyiyiz canım alıştım şükür 3 gündür kanamam gelmiyor Kur'an okumaya başladım nasıl mutluyum var ya 😁❤️

(865 puan) tarafından

Batmanın yöresel yemeği 

0 oy
(9,351 puan) tarafından

Baktım hıngele çok benziyor biz hamıur köftesi deriz etli yaparız sarımsaklı yoğurtlaa enfes tadı çok güzel

(2,271 puan) tarafından

Evet canım yaptım tadını çok beğendik 

0 oy
(439 puan) tarafından

Kız Bizim buranın ana yemeklerinden biri yıllardır yaparız . Şu ara nasıl olduysa sosyal medya da duyulmaya başlandı.

(6,721 puan) tarafından

Senin ora neresi Bitlis Van Siirt mi

(439 puan) tarafından

Batman 

(6,721 puan) tarafından

Batman  güzel uer

(2,271 puan) tarafından

Valla bizde yaptık çok beğendik ama tavuklu yaptım bir dahakine kıymalı veya etli yapacağım, hepsini deneyeceğim 

0 oy
(155 puan) tarafından

Bugün yaptım efsane oldu 

(102 puan) tarafından

Estagfullah. Çok teşekkür ederim. Baktım dönüş yapmadınız ben pilav ile tavuğu halletim. Şimdi hamurunu da yoğurup başlayacağım nasipse. Hamuru sizin verdiğiniz tarife göre hazirlayacağım. İnternette ki 3. 5 su bardağı un diyor   daha çok artar o zaman. 

(155 puan) tarafından

Yumurta miktarı arttırmayın ama 1 tane olsun. Aynı mantı hamuru gibi olacak. Beni size attığım tarifte 2 su bardağı un diyor. Siz 3 katın ya da üç buçuk.  Ben iki yaptım pilavım arttı bir tabak kadar

(102 puan) tarafından

Yaptım canım. 3 yaptım. Efsane bir şey oldu ya. Maşallah eşimle baya yedik. 6 tane küçük yapmıştım kızarttım onları. Kızartılmış güzel değil ya ağır oluyor. Direk kaynatılmış süper. 😊 Sarımsak zeytinyağı pul biber ve nane bunları ocakta biraz kızdırdım hem üstüne gezdirdim hemde batırıyorduk o sosa. Efsane oldu valla. Bundan böyle karnabahar yemeğinden sonra en sevdiğim yemek bu oldu. 😋

(155 puan) tarafından

Afiyet olsun sevindim valla. Biz de çok sevdik mantı çiğköfte karışımı bişey oluyor 

(102 puan) tarafından
+1

Aynen öyle sağolasın canım 

0 oy
(4,507 puan) tarafından

En sevdiğim yemektir annem çok güzel yapar ben sadece bize özgü bir yemek sanıyordum :) 

(2,271 puan) tarafından

Öyle zaten canım şimdi internette baya yayıldı herkes yapıyor , tadı baya güzel çok beğendik 

0 oy
(390 puan) tarafından

Bunu diyorsan yaptım ve pişman oldum olduğu gibi çöp oldu aç kaldık oruçlu oruçlu. Gırıkmı qırıkmı . Hepsi bu adamın yüzünden dedi gelin  diyarbakırın gırıgını yapalım dedi bende bi dbkırlı olarak gaza geldim . Bi gaza geldim dedim neriman  keziban sen yaparsın sen jihatisin dedim kendime  sonra adam Çok güzel gırık yapıyoruz dedi bende kolarımı sıvadım hadi yapiyim dedim. Aynısını ne eksiği ne fazlası yaptım tam tamına yaptım ama gel gelelim tadına hiç beyenemedim pilavı ekmek arası yer gibi

image

image

(2,271 puan) tarafından

Yaaa, biz çok beğendik ya 🤭🤭

0 oy
(100 puan) tarafından

Ben yaparım çokta güzel olur ama yoğurtla yenmez mantı gibi baharatlı yağ dökeriz üstüne aşırı güzel oluyor 🥰 Batmanlym bende buranın yöresel yemeği diyeblrm

(4,355 puan) tarafından

image

Bak buldum bizde böyle yapılır 😁

tarafından

Ayyy buda çok güzel herkes tavsiye ediyorum 

(100 puan) tarafından

Şambörek gözleme gibi olur şemşemok hem haşlama hem kızartma olur çokta güzel olur 🤣🤣

(4,355 puan) tarafından

İşte bende diyorum ki batmanliyim ama o söylediğiniz şeyi hiç bilmiyorum bizde sadece samborek var 😁

(100 puan) tarafından

Walla biz yapariz çevremdeki herkeste yapar. Özellikle misafir geleceği zamanlar🤭 şamboregi duymuştum ben

0 oy
tarafından

Dün akşam yaptım bayıldık bayıldık 🤤🤤🤤🤤

(2,271 puan) tarafından

Afiyet olsun canım bende yaptım beğendik tadını 😁

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 590 göst.
28 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 256 göst.
29 Eylül 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Papatya__ (742 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 230 göst.
13 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde gulistaN_18 (2,475 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 465 göst.
29 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Ahsenbennn (1,791 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,046 soru

23,878,212 cevap

321,198 kullanıcı

...