Evet nihayet 2 basamaklı sayılara düştük daha çok var ama neticede sona yaklaşıyoruz ☺️🩵
Allah sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🩷
benimde atarsa 89 💃💃💃💃💃
Aramızda bişi yokmuş Allah sağlıka kucağına almayı nasip etsin canım 🙏❤️cinsiyeti ne
😳😳😳😳😳😳😳 ben hamile degilim 👀👀👀 benim safak turkiyeye gitme safagi
Ahahha nerden bileyim bacım 😅😅😅 hadi hayırlısıyla gel inşallah 😅 Allah hayırlısını versin 🙏🙏❤️
🥰🥰🥰🥰🥳🥳🥳💃💃💕💕💕💕
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲
Allah razı olsun canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏❤️
Amin 🤲
Hayırla kucağına alırsın inşallah Allah hayırlı kolay doğum nasip etsin 🌸
Allah razı olsun canım aminn Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah 🙏❤️❤️❤️
12+3 haftadayim daha Çok var
Bana bile çok var daha 🤭
Şafak 5 ama gelir mi bilmiyorum:)
Ayy bitmiş ne güzel Allah sağlıka kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏❤️
Pazartesi nişan geldi doğar diye bekledim yok 1 hafta oldu,cuma 40 oluyor inş daha beklemez yada belki bayramda doğar
İnşallah bekletmez dhaa bayram şekeriniz olur🙏☺️
Bende böyle sayardım hep sonra şakkk die erkenden geldi 36. Haftada 😂
Oğlum 39da doğdu sezaryenle ama nişanım geldi sancım vardı planlanandan 1 gün önce oldu bakalım kızım ne zaman gelecek daha çok zaman var ☺️
Sağlıkla kucağına al canm . Ben 36. Hafta yüksek tansiyondan dolayı acil sezeryana alınmıştm süpriz oldu biraz bize hiç beklemiuorduk kontrole diye gittim amelliyathaneye girdim☺️
Valla bu çok zorluyo kasılmalarım var benimde korkutuyor umarım zamanında gelir 🙏🙏🙏
Allah razı olsun canım 🙏❤️
35 gün kaldı bizde🥰
İnşallah canım hepimiz sağlikla alalım kucağımıza🤲
Ay bayağı az kalmış Allah banada nasip etsin şimdiden yoruldum ağırlaştım 1 tane oğlum var hiç oturmuyor beni😅 hayırlı güzel doğumlar olsun canım 🙏
Amin canım inşallah☺️🤲
Benimde 73 gün kaldı günleri sayıyorum resmen Allah sağ salim kucağınıza almayı nasıp etsin
Aminn inşallah valla benimde 2. Olacak inşallah zorlanıyorum şimdiden kilo aldım zaten kiloluydum bunun dezavantajnı yaşıyorum 😟
Umarım erkenden biter alırız bebişlerimizi kucağımıza
Amin inşallah tbai küveze girmeyecek kdar erken olsa yeter 😅
1,466,463 soru
24,031,092 cevap
328,695 kullanıcı