+1 oy
726 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,726 puan) tarafından

image

en yakın arkadaşlarımdan biriydi. Beraber üniversite sınavına hazirlandk uzaktan akrabam aynı zamanda. Herseyimjzi paylasirdk. Ama bana bu süreçte Bi kere yazdı. Ameliyat oldm aramadi yazmadi. Bende artk beni arayp sormayan insanları listemden sosyal medyamfan çıkarıyorum. Bugün bana ne yazmış. Ya Rabbım sınanıyorum 😄

15 Cevaplar

+7 oy
(1,047 puan) tarafından

Hastalığından dolayı çok ilgi bekliyorsun diye yorumluyorum seni..tabiki zor bir hastalıktır arayıp sorulmak istiyorsundur ama gorumceni sildin arkadaşını sildin kaş bıyıkçı ablayi bile sildin..altında yatan sebep hep senle ilgilenmemeleri..bence bu süreçte bunları düşünüp kendini iyice hasta etme..herkesin kendince sebepleri vardır..he ne olursa olsun aramalıydi silcem diyorsan da bunu kendine dert edinme..( dert edinmiyor olsaydın buraya yazmazdin diye söylüyorum)

-Reklam-
+2 oy
(18,926 puan) tarafından

Canım öncelikle zor bi süreç geçirdin psikolojik ve fiziksel olarak çok yıprandın bunda haklısın fakat 1 kez bile olsa aramıs sormuş sonrasında neden aramadıgını sordun mu belki onunda çok önemli ve haklı sebepleri vardır ters tepki vermeden önce sorsaydın iyi olurdun

(1,726 puan) tarafından

O bir kere yazmayı da ben yazdm dedm neden yazmıyorsun diye. Her ne olursa olsn bu bana yazmayı engelleyemez. Ben normal Bi hastalik geçirmedmkk. Aynısı onun başına gelseydi ben yazardm arardm.

(18,926 puan) tarafından

İçeriğini bilemiyorum tabiki fakat onunda hastalıgı kazası belası olabilir bazı insanlar yaşadıklarını içine atar bazıları dışarı yansıtır lakin eğer aksi bi durum varsa yani hiçbişey yokken arayıp sormadıysa sonuna kadar haklısın

+2 oy
(1,012 puan) tarafından

Ne kadar az insan o kadar iyi gerçekten. İnşallah hayatımda hem siz hem de arkadaşınız gibi ufak tefek şeylerden hesap sorup arkadaşlığı kesecek insanlar yoktur. Bana çocukça geliyor. Tabi bu bana göre böyle, size göre nasıldır siz daha iyi bilirsiniz. 

(1,726 puan) tarafından

Ufak şeyler mi.. Ben meme kanseri tedavisi görüyorm yaklaşık 8 aydr. Bu süreçte Bi kere yazdı onda da ben dedm yazmıyorsun yazmani cik bekledim diye. Daha sonra ne mesaj ne arama. Ameliyat oldm sol göğsüm alındı aramadı yazmadi. Başka insan olsa neyse ama benim en yakın arkadaşlarmndqn biriydi. Bana göre basit Bi sebepten değil. Aynı şey onun başına gelseydi defalarca arar sorardm. 

(1,012 puan) tarafından

Ama herkes siz değil ve olmasını da bekleyemezsiniz. Çok geçmiş olsun, takip ettiğim bir insansınız mesela siz post açtıkça okuyup bilgileniyordum ama sizinle hiç irtibata geçmedim. Arkanızdan dua etmekten başka bir şey elimden gelmezdi çünkü, bunu da aşikar etmeye lüzum görmedim.

Arkadaşınızı savunmam ama sizi de destekleyemem maalesef, benim penceremden ikiniz de çok gereksiz alınmışsınız.

Kendi kanaatimce arayıp sormak ilgilenmek demek değildir. Ha belki arkadaşınız ilgisizdir o onun ayıbı. Ama yine de benim açımdan bu çok minik bir mesele, arkadaş silmek için yeterli değil.

Ben de yaşadım aynısını o yüzden söylüyorum. O benim en yakın arkadaşımdı ama demek ki ben onun değilmişim. 4 ay aramadım diye beni hayatından çıkardı. Babam ölmüştü halbuki, bunu da biliyordu. Ben desteğe ihtiyaç duyarken sudan sebeplerle uzaklaştı benden. Aynı hafta başka arkadaşının da annesi vefat etmişti, bana gelip kızın ne kadar üzüldüğünden bahsetti. Bu davranışı yüzünden bile onu hayatımdan çıkarmak aklıma gelmedi ama ben arayıp sormadım diye gereksiz fazlalık oldum.

Bir de bence arkadaş çok olur ama en yakın arkadaş bir tane olur tam olur. Ben voleyi yanlış vurmuşum.  

+2 oy
(1,310 puan) tarafından

Senin postlarını okurken cok yakın arkadaşım geliyo aklıma oda aynı Senin gibi hersey dert ediyor sorguluyor kin tutuyor daha neler neler 

Şimdi ne durumda bilmek istemezsın 4 tane kronik hastalığı var vücudunda yüzde elli kanser hücreleri var daha neler neler oda herseyi cok takar söylenirde söylenir doktor psikiyatri önermiş yoksa daha kötü olursun demiş 

+1 oy
(4,847 puan) tarafından

İyi yapmışsn canm . Ne kadar az insan o kadar huzur

+1 oy
(4,098 puan) tarafından

Durduk yere mi yazdı bunları takma Allah aşkına boşver yazmazsa yazmasın

+1 oy
(2,572 puan) tarafından

Manyak manyak işler.🤐

+1 oy
(8,945 puan) tarafından

Rabbim şifanı versin evet hastalığın çok çok zor bir imtihan ama sağlığına odaklan bence herkesten ilgi beklemek seni yorar onlar arasa iyi mi olacaksın babam dedem annanem malesef bu hastalıkla uğraştı kimsede etraflarında pervane olmadı hayat böyle malesef  (bu nedenle açtığın bir çok postuna denk geldim sadece buna özel yazmıyorum)

+1 oy
(1,045 puan) tarafından

Sil gitsin canım inan değmez. Ben erken doğum yaptım öz teyzem evi 20 dakika gelmedi gelicem deyip kızımın ölüm riski vardı seninle aynı değil ama çok zor günler geçirdim o yoğun bakım kapısında aramayan sormayan herkesi sildim

+1 oy
(53,467 puan) tarafından

zor surecte insan yanındakilerle yol almak istiyor sildigini farkedipte mi yazmis

+1 oy
(147 puan) tarafından

Yani kusura bakma arayıp sormak zorundamı .Ben şahsen içimden gelmediği,sürece kimseyi arayıp sormam ölümden dönse bile .Gerçekten üzülürsem ararım sorarım üzülmezsem aramam ne o yapmacık yapmacık geçmiş olsunlar falan filan .Yada kardeşin dahi olsa arayıp Sormak zorunda mı kendinizi bu kadar yükseklerde görmeyin.niyetim kalbini kırmak değil ama şu ölümlü dünyada buğğ varız yarın yokuz kalp kırmaya gerek yok kimseden beklentiye de gerek yok

(1,102 puan) tarafından

Çok yakın arkadaş ise insan ağzının ucuylada olsa bir nasılsın iyi misin geçmiş olsun demesini bekler . Tabiki herkesin kendi görüşü.  Benimde görüşüm bu yönde . Zaten el gibi uzaktan selamlaştıgım kişilerin aramasını bekleemem. Ama en yakın arkadaşım uzun yıllar arkadaşımsa beklerim üzülürüm 

+1 oy
(3,075 puan) tarafından

Sen ilk yazdığında ne gerekçe sundu 

+1 oy
tarafından

Çoğu kişi sende de suç bulmuş. Ben sende suç bulmuyorum. İyi yaptın. Ohhh

+1 oy
(808 puan) tarafından

Rahatsizliginiz neydi

+1 oy
(3,758 puan) tarafından

Sen de benim gibisin sanırım konu hastalık değil ki konu kendi işlerine gelince seni en tepeye çıkarırlar konu biz olunca da oralı bile olmazlar bazen silmek iyidir

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 129 göst.
+1 oy
12 cevap 596 göst.
+1 oy
18 cevap 653 göst.
7 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Yawhehw (405 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 660 göst.
14 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Dilan55 (54 puan) tarafından soruldu

Kategoriler