Ama herkes siz değil ve olmasını da bekleyemezsiniz. Çok geçmiş olsun, takip ettiğim bir insansınız mesela siz post açtıkça okuyup bilgileniyordum ama sizinle hiç irtibata geçmedim. Arkanızdan dua etmekten başka bir şey elimden gelmezdi çünkü, bunu da aşikar etmeye lüzum görmedim.
Arkadaşınızı savunmam ama sizi de destekleyemem maalesef, benim penceremden ikiniz de çok gereksiz alınmışsınız.
Kendi kanaatimce arayıp sormak ilgilenmek demek değildir. Ha belki arkadaşınız ilgisizdir o onun ayıbı. Ama yine de benim açımdan bu çok minik bir mesele, arkadaş silmek için yeterli değil.
Ben de yaşadım aynısını o yüzden söylüyorum. O benim en yakın arkadaşımdı ama demek ki ben onun değilmişim. 4 ay aramadım diye beni hayatından çıkardı. Babam ölmüştü halbuki, bunu da biliyordu. Ben desteğe ihtiyaç duyarken sudan sebeplerle uzaklaştı benden. Aynı hafta başka arkadaşının da annesi vefat etmişti, bana gelip kızın ne kadar üzüldüğünden bahsetti. Bu davranışı yüzünden bile onu hayatımdan çıkarmak aklıma gelmedi ama ben arayıp sormadım diye gereksiz fazlalık oldum.
Bir de bence arkadaş çok olur ama en yakın arkadaş bir tane olur tam olur. Ben voleyi yanlış vurmuşum.