+1 oy
84 göst.
Diğer kategorisinde (407 puan) tarafından

Kzlar bilenler yazsın lütfen kizm hastaydı bebeğe bulaştı 9 aylık dünden beri aşırı şekilde burnu akıyor salya sümük yani hiç durmuyor  ve hiç uyumadida bu sabah doktora götürdük boğazında bişey yok cigeride iyi sadce serum kullan ve  ara sıra parol ver dedi ama eve geldik bugün 3 kez ogurup sonra kustu hemde çok fena kustu  burnu da akıyor hala başka doktora mı gitsek  sureklide ağlıyor aynı anda dişte xikariyor amagrip yani tavsiyesi olan var mı ne yapsam çabuk gecer

4 Cevaplar

0 oy
(4,150 puan) tarafından

Ay canim.benim.valla birdaha götür istersen kusuyormustq bende hastayım çocuğa sanki geçti ikimizinde burnu tikanik illa geçiyor koruyamiyoruz

(407 puan) tarafından

Vallah hepimiz kaptık yine

-Reklam-
0 oy
(221 puan) tarafından

Oğlumda aynı durumda 9 aylık burnunu serum fizyolojik ile aç calpol ver bir çay kaşığı ben doktora götürmedim devamlı uyutmaya çalış uyudukça toplarlar birde bol su içir sarımsaklı kemik suyuna tarhana çorbası yap benim oğlum bu şekilde bugün saha iyi toparladı 

(407 puan) tarafından

Tarhanam kalmadi ama aldririm canm sagolasin

0 oy
(221 puan) tarafından

Ayaklarını karnını sıcak tut 

(407 puan) tarafından

Tmm canm sagolasin

0 oy
(28,448 puan) tarafından

Buhar makinan varsa biraz yap rahatlasın çocuk bu doktorların bişeyi yok demesine ayar oluyorum ya

(407 puan) tarafından

Maalesef yok canm ya vallah yarına kadar daha iyi olmasa başka doktora gidicez

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 785 göst.
22 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,867 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 161 göst.
0 oy
28 cevap 606 göst.
28 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,867 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 164 göst.
14 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Birhilall (1,867 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,064 soru

24,177,909 cevap

336,210 kullanıcı

...