0 oy
145 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (102 puan) tarafından

Sizce nasıl olur kızlar? Kaynatın önce diyor tarifte. Araya yumurta kaşar peyniri ve tereyağı sürüyor. Lor peynirli olacak. Sizce nasıl olur yapayım mı? Direk lazanya yap demeyin lütfen çünkü bir öncekini öyle yapmıştım. Paketin yarısı kaldı. Farklı olsun istiyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(3,366 puan) tarafından

Gayet güzel olur. Sadece aralara biraz da olsa sos da ekleyin ki kuru kalmasın. Bende bu şekil peynirli daha önce denemiştim. 

(102 puan) tarafından

Yaptım canım sosu da döktüm bol bol hem öncesinden 3-4 dakika kaynamıştım da çok güzel oldu valla. 

(3,366 puan) tarafından

Afiyet olsun😊tam olarak bu yazdığınız şekilde denerim bir gün. 

(102 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım. Dene güzeldi valla. 

-Reklam-
0 oy
(4,208 puan) tarafından

Ben kelebwk makarna ile yapmıştım tavada çok güzel olmuştu lazanyayla daha güzel olur. Aralarına sos dökün bol bol islak olsun

(102 puan) tarafından

Valla yaptım canım. Çokta güzel oldu. Lazanyaları önce 3-4 dakika kaynattım. Aralara da tereyağı yoğurt ve yumurta sarısı sürdüm müthiş oldu  hiç sert olmadı. 😊

(4,208 puan) tarafından

Afiyet olsuuun ben de yapayım bari buralarda su böreği de bulunmuyor lazanyayla daha güzel olur

(102 puan) tarafından

Aynen değişiklik oldu.  Valla. Türkiye deki çoğu şeye hasret kaldık...

(4,208 puan) tarafından

Aaah ah 🥲 minik salatalık odun ateşinde pişmiş fırın ekmeğini görünce sevindigimi gören annem kızım biz seni nereye gonderdik diye gozleri dolmuştu 😅

(102 puan) tarafından

😂  bizim doğu tarafın otlu peyniri meşhurdur. Hamileyken saatlerce ne işim var buralarda otlu peyniri özledim diyip saatlerce ağladığımı biliyorum 😂  hele taze dalından koparılmış asma yaprakları 😋 Allahımmm.. Gece gece canım çekti kız. 

(4,208 puan) tarafından

Ya sadece yufka ya el yapımı da değil dümdüz hazır yufka asermistim hamileyken 😅😅 bizi en iyi biz anlarız 

(102 puan) tarafından

Evet ya buralarda da yok. Bu yabancılar ağızlarının tatlarını bilmiyor inan ki 😂  evet öyle valla. Erkeklere göre çok saçma duygular bunlar. Ah bide içimizi bilseler canımız daha neler neler çekiyor 

(4,208 puan) tarafından

Yok ya benim eşim sanki burada doğmamış da o Turkiyeden gelmiş gibi Turkiyeye gitsek de bi kumpir yesek bir boğaz turu yapsak diyip duruyor benden daha çok özlüyor 😅

(102 puan) tarafından

Oda Türkiye de ki yemeklerin lezzetini anlamış demekki 😂

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 234 göst.
0 oy
3 cevap 149 göst.
6 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,776 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 401 göst.
8 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Berf (6,400 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 192 göst.
24 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde yılmaz. (307 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,561 soru

24,073,954 cevap

330,822 kullanıcı

...