Sizce nasıl olur kızlar? Kaynatın önce diyor tarifte. Araya yumurta kaşar peyniri ve tereyağı sürüyor. Lor peynirli olacak. Sizce nasıl olur yapayım mı? Direk lazanya yap demeyin lütfen çünkü bir öncekini öyle yapmıştım. Paketin yarısı kaldı. Farklı olsun istiyorum
Gayet güzel olur. Sadece aralara biraz da olsa sos da ekleyin ki kuru kalmasın. Bende bu şekil peynirli daha önce denemiştim.
Yaptım canım sosu da döktüm bol bol hem öncesinden 3-4 dakika kaynamıştım da çok güzel oldu valla.
Afiyet olsun😊tam olarak bu yazdığınız şekilde denerim bir gün.
Teşekkür ederim canım. Dene güzeldi valla.
Ben kelebwk makarna ile yapmıştım tavada çok güzel olmuştu lazanyayla daha güzel olur. Aralarına sos dökün bol bol islak olsun
Valla yaptım canım. Çokta güzel oldu. Lazanyaları önce 3-4 dakika kaynattım. Aralara da tereyağı yoğurt ve yumurta sarısı sürdüm müthiş oldu hiç sert olmadı. 😊
Afiyet olsuuun ben de yapayım bari buralarda su böreği de bulunmuyor lazanyayla daha güzel olur
Aynen değişiklik oldu. Valla. Türkiye deki çoğu şeye hasret kaldık...
Aaah ah 🥲 minik salatalık odun ateşinde pişmiş fırın ekmeğini görünce sevindigimi gören annem kızım biz seni nereye gonderdik diye gozleri dolmuştu 😅
😂 bizim doğu tarafın otlu peyniri meşhurdur. Hamileyken saatlerce ne işim var buralarda otlu peyniri özledim diyip saatlerce ağladığımı biliyorum 😂 hele taze dalından koparılmış asma yaprakları 😋 Allahımmm.. Gece gece canım çekti kız.
Ya sadece yufka ya el yapımı da değil dümdüz hazır yufka asermistim hamileyken 😅😅 bizi en iyi biz anlarız
Evet ya buralarda da yok. Bu yabancılar ağızlarının tatlarını bilmiyor inan ki 😂 evet öyle valla. Erkeklere göre çok saçma duygular bunlar. Ah bide içimizi bilseler canımız daha neler neler çekiyor
Yok ya benim eşim sanki burada doğmamış da o Turkiyeden gelmiş gibi Turkiyeye gitsek de bi kumpir yesek bir boğaz turu yapsak diyip duruyor benden daha çok özlüyor 😅
Oda Türkiye de ki yemeklerin lezzetini anlamış demekki 😂
1,487,117 soru
24,311,114 cevap
344,740 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın