Ehliyet almamı istemiyor . Kavga da ettim bağırdım çağırdım da ara ara mesaj da veriyorum ama nafile nasıl değiştirebilirim düşüncesini. Bir yerlere gitmek için hep eşimi beklemek zorunda kalıyorum. O da çalıştığı için her zaman istediğim yere götüremez . Bana da rahatlık olur sıkıldığımda gezerim ihtiyaçlarimi alırım ama eşimi bir türlü ikna edemedim. Ciddi ciddi bana fikir verin lütfen
İzin almayacaksin ben izin alma konusuna karşıyım iki bilinçli birey evlendiyse şunu yapabilir miyim demek saçma geliyor beni kötü yola düşcem dememissin ben ehliyet alcam demişsin bunun neresi kötü ki onay vermiyor arkadaşım onay vermiyor mu gidip yazılacaksin ama yazilmadan önce kurs parasını biriktir öde yazıldım ödememi yaptım de
Eşimin isteğiyle olsun istiyorum
Vallahi bende benimkini geçen yıl zor ikna ettim 2 3 yıldır başını şişirdim bi dedi araba yok ne yapcaksın ehliyeti sonra araba aldık yine istedim o ara hamilelik araya girdi yine birşeyleri bahane etti en son geçen yıl zorladım işte şuan çok pişman önceden yazdırsaydım çocuk olmadan rahatca alırdin diyo kafasını şişir bacım vazgeçme ben çok söylendim çünkü yazdır diye en son ikna oldu işte
Söylemeye devam o zaman🤣
Kesinliklee yolumuzdan dönmeyiz kazancaz kadınlar olarak 😂
Benmkide yok diyor. Sen yapamazsın süremezsin diyor. Evlenmeden once alsaydın diyor.
Niye istemiyolarki çok şaşkınım valla . Maddi durumum el veriyorsa ne gbi bir sorun olabilirki
Bazı insanlsrin takintilari olur ya eşimin ki de bu sanırım
Her yere taksi ile git ikna olur:) şaka bir yana çok garip geldi bana kısıtlayan karşı çıkan bakış açısı çünkü buna mantıklı bir gerekçe sunabileceğini sanmıyorum
Zaten sunamıyor
O zaman dinlemeye gerek yok. Şimdi engel olsan iki sene sonra beş sene sonra elli yaşına da gelsem eninde sonunda alacağım o ehliyeti de kararlılığını görsün bence
Bu devirde araba sürmeyen kadin bile az kaldı..
Ayrica özgürlük biryere giderken sürekli esimemi diyeceğim beni götür diye.
Yorumlara bakınca ben şokkkk kızlarrrr🤣🤣🤣🤣🤣 ilk defa eşimin elle tutulur bir yanını farkettim. Biz sevgiliyken bile onun yakın arkadaşı sürücü kursunda çalışyordu sana da alalım ehliyet dedi bende yok korkuyorum yapamam benim şoförüm var dedim kendisini kastedereek 🤣🤣🤣 bir zamanlar eşimde hocalık yapmış yani kursta . Şimdi de diyor bakkk o zaman alacaktık sana şimdi pahalandı bana ehliyet aldırma peşinde ben istemiyordum ama şimdi mecbur alacam 🤣🤣🤣
Bi gün sana işi düşerse anlar yanlış yaptıgını sürmesende al
Acillik olunca arkadaşını çağırıyor
Demi sen sürsen kimseye muhtaç olmaz içindede var sürmek
1,471,908 soru
24,104,610 cevap
332,629 kullanıcı