+1 oy
218 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,448 puan) tarafından

Ehliyet almamı istemiyor . Kavga da ettim bağırdım çağırdım da ara ara mesaj da veriyorum ama nafile nasıl değiştirebilirim düşüncesini. Bir yerlere gitmek için hep eşimi beklemek zorunda kalıyorum. O da çalıştığı için her zaman istediğim yere götüremez . Bana da rahatlık olur sıkıldığımda gezerim ihtiyaçlarimi alırım ama eşimi bir türlü ikna edemedim. Ciddi ciddi bana fikir verin lütfen 

8 Cevaplar

+2 oy
(5,432 puan) tarafından

İzin almayacaksin ben izin alma konusuna karşıyım iki bilinçli birey evlendiyse şunu yapabilir miyim demek saçma geliyor beni kötü yola düşcem dememissin ben ehliyet alcam demişsin bunun neresi kötü ki onay vermiyor arkadaşım onay vermiyor mu gidip yazılacaksin ama yazilmadan önce kurs parasını biriktir öde yazıldım ödememi yaptım de

(6,448 puan) tarafından

Eşimin isteğiyle olsun istiyorum 

-Reklam-
+1 oy
(25,347 puan) tarafından

Vallahi bende benimkini geçen yıl zor ikna ettim 2 3 yıldır başını şişirdim bi dedi araba yok ne yapcaksın ehliyeti sonra araba aldık yine istedim o ara hamilelik araya girdi yine birşeyleri bahane etti en son geçen yıl zorladım işte şuan çok pişman önceden yazdırsaydım çocuk olmadan rahatca alırdin diyo kafasını şişir bacım vazgeçme ben çok söylendim çünkü yazdır diye en son ikna oldu işte 

(6,448 puan) tarafından
+1

Söylemeye devam o zaman🤣

(25,347 puan) tarafından

Kesinliklee yolumuzdan dönmeyiz kazancaz kadınlar olarak 😂

+1 oy
(1,841 puan) tarafından

Benmkide yok diyor. Sen yapamazsın süremezsin diyor. Evlenmeden once alsaydın diyor.

+1 oy
(6,376 puan) tarafından

Niye istemiyolarki çok şaşkınım valla . Maddi durumum el veriyorsa ne gbi bir sorun olabilirki

(6,448 puan) tarafından

Bazı insanlsrin takintilari olur ya eşimin ki de bu sanırım 

+1 oy
(23,732 puan) tarafından

Her yere taksi ile git ikna olur:) şaka bir yana çok garip geldi bana kısıtlayan karşı çıkan bakış açısı çünkü buna mantıklı bir gerekçe sunabileceğini sanmıyorum 

(6,448 puan) tarafından

Zaten sunamıyor

(23,732 puan) tarafından

O zaman dinlemeye gerek yok. Şimdi engel olsan iki sene sonra beş sene sonra elli yaşına da gelsem eninde sonunda alacağım o ehliyeti de kararlılığını görsün bence 

+1 oy
(3,440 puan) tarafından

Bu devirde araba sürmeyen kadin bile az kaldı..

Ayrica özgürlük biryere giderken sürekli esimemi diyeceğim beni götür diye.

+1 oy
(562 puan) tarafından

Yorumlara bakınca ben şokkkk kızlarrrr🤣🤣🤣🤣🤣 ilk defa eşimin elle tutulur bir yanını farkettim.  Biz sevgiliyken bile onun yakın arkadaşı sürücü kursunda çalışyordu sana da alalım ehliyet dedi bende yok korkuyorum yapamam benim şoförüm var dedim kendisini kastedereek 🤣🤣🤣 bir zamanlar eşimde hocalık yapmış yani kursta . Şimdi de diyor bakkk o zaman alacaktık sana şimdi pahalandı bana ehliyet aldırma peşinde ben istemiyordum ama şimdi mecbur alacam 🤣🤣🤣

+1 oy
(856 puan) tarafından

Bi gün sana işi düşerse anlar yanlış yaptıgını sürmesende al 

(6,448 puan) tarafından

Acillik olunca arkadaşını çağırıyor 

(856 puan) tarafından

Demi sen sürsen kimseye muhtaç olmaz içindede var sürmek 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 548 göst.
+2 oy
7 cevap 390 göst.