0 oy
291 göst.
Diğer kategorisinde (3,678 puan) tarafından

Kızım 3 yaşında hayali arkadaşı var bu normal mi acaba, Bi film var king kong ve godzilla diye belki bilirsiniz, kayin peder o ikisinin dövüş sahnelerini izletiyormuş kızıma, izletme dememe rağmen, kızım da izlemek istiyordu ayrıca.

Şimdi hayali arkadaşının ismi de godzilla endişelenmeli miyim bilemedim, artık izletmiyorum.

4 Cevaplar

0 oy
(725 puan) tarafından

Bu yaş için hayali arkadaş normal, izlediği kahramandan arkadaş seçebilir aslında ama bu tarz sahneler izlemesi sakıncalı. Çocuk izlemek istese de ayrımını yapamaz bu yüzden dikkatli olmak lazım. Korkudan olup olmadığını pedagog anlayabilir. 

(3,678 puan) tarafından

Evet haklısınız 

-Reklam-
0 oy
(2,663 puan) tarafından

Benimde kız kardeşimin o yaşlarda hayali arkadaşı  vardı adı çisemdi.sürekli derdi çisem yılan yemiş çisem hamile çisemin kayınbabsı var filan diye bizde korkardım artık zamanla unuttu 

(3,678 puan) tarafından

Sizinki de baya ürkütücü imiş kac yaşında unuttu 

(2,663 puan) tarafından

Sanırım 5 gibiydi

0 oy
(1,518 puan) tarafından

Kızım 4.5 yaş. Hep hayali oynar. Nadirfir oyuncakla oynadığı. Kafasında senaryo kurar. Bende tabi oyuncuyum. Onun kafasına göre takılıyoz. Ama sıkılıyorum. :D

0 oy
(985 puan) tarafından

Benm kızım 4 yaşında hayli kocası var.babasinin özellikleriyle aynı özelliklerde .oyuncak ayısı var adı ocak

-ocak in babai benm kocam şunu sever bunu yer feln konuşuyor hep 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 818 göst.
0 oy
2 cevap 165 göst.
20 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysehfk (63 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 165 göst.
+2 oy
2 cevap 101 göst.

Kategoriler