Selamun aleyküm güzel kardeşlerim nasılsınız ne yapıyorsunuz biz bugün taburcu olduk bin şükür umudum yoktu ikindiye yakındı taburcu olduk eve geldim oğlum sarıldı hemen sarılınca ağladı ağladık biraz ama mutluluk ağlaması oldu kız babasını görünce beni unuttu 😂 Binlercekez şükürler olsun insanın evi gibisi yok gerçekten çok mutluyum bugün tam 14 gündür hastanedeydim şükür oğluma yuvama kavuştum bu süreçte yanımda olan beni sürekli merak eden tüm ablalarımdan kardeşlerimden Allah razı olsun inşallah bana güç verdiniz Yüreği güzel kardeşlerim iyiki varsınız Rabb'im hepimizin evladına sağlıklı imanlı uzun ömür versin inşallah sizleri çok seviyorum hayırlı akşamlar
Gözün aydın canım İnşallah son olur kızınada
geçmiş olsun 💞🫶
Çok teşekkür ederim amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲
Maşallah suphanallah inşallah rabbim kimseyi hastaneye düşürmez sizede sağlık versin dilerim.allah kimseyi evladiyla sinamasin 🤲
Aminnnn inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel kardeşim ☺️ 🤲
Gözün aydın, bununla geçmiş gitmiş olsun. Kızın nasıl? Her şey yolundadır inşallah
Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah kızım iyi şükür biraz ağrısı var ilaç yazdı doktor onları kullanıyoruz Çarşamba günü kontrole gidecez şimdilik herşey yolunda şükür Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel ablam 🤲❤️
Ay çok sevindim
Benim umudum yoktu ben aşırı mutluyum sağımda kızım solumda oğlum ikiiside bana sarılmış uyuyorlar içim nasıl huzurlu ☺️❤️
Huzurun hiç bozulmasın inşallah
Amin inşallah Allah razı olsun güzel kardeşim 🤲 🥰
Geçmiş olsun kavuştun bitaz ugraştırdı bayramdan önce dinlen biraz bidaha rabbim göstermesin inşallah
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel ablam Dinlenecemi sanmıyorum daha eve geldik iftarı zor yaptık eşimin arkadaşı geldi geçmiş olsuna komşular aradı yarın sbah geliriz diye hergünüm dolu dolu geçecek ama olsun rabbim yoklunu göstermesin evimde evlatlarım yanımda olsun sağlıkli olsunlar. Da gelsinler gelmek isteyen de
Olsun oda bereket bu arada hastalık çok dikkat et çocuga da Allah korusun Allah geleni gideni eksik etmesin kolaylıklar olsun sanada
Gözümüz üstünde tek bile bırakmaya kıyamıyorum amin Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲 🥰
😍
Elhamdülillah çok sevindim çok geçmiş olsun Rabbim bir daha sağlıkla imtihan etmesin ❤️❤️
Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel ablam benim ❤️ ☺️
Ayy çok şükür canım senin adına çok sevindim gelmiş geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun 🤲❤️
Aminnn inşallah çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel ablam 🤲 ☺️
Cümlemizden canım benim 🥰
Çok şükür ya Rabbim bir daha hastaneye düşürmesin
Başlığı görünce hadi inşallah sizsiniz diye geçirdim içimden ya çok sevindim
Aminn inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah bende bir sürü güzel teyzelerimizin bekeldinj merak ettini bildim için post açayım dedim çok teşekkür ederiz Allah razı olsun inşallah 🤲
Ne dedim bennn haa nededimmm ?
Cumaya kalmaz demedim miiii 😎getirin benim siyah gözlüklerimi 😀😃
Ayy şaka bi yana Ne mutlu oldum haa yavrum benimmmm geçmiş olsun kuzuma ❤️🧡💛💚
Adaşsınız sevgiyle Sevgi 🤣
Bende seni çok svedim yakın olmak isterdim Konuşmaların yakın hissettiriyor aşırı sıcaksın böyle insanlara bayılıyorum sende istedin zmann yazabilirsin saat farketmezsizin benim adımda sevgi bu arada bu kadar tesadüf olamaz 😁
Aaaa kız tesadüfün böylesiiiii ❤️ qyyyy çok tatlısın yaa. Var bunda bi hayır bence gel kardeş olalım Sevgicim bi hikaye ancak bukadar qnlamlandirilabilir sonuca bağlanabilir çünkü. 😀😃
Olalım bana uyar 😄
❤️🧡💛💚💙💜❤️🧡 oldum gitti beee 😀😃
Aleyküm selam. Çok sevindim cnm ya, çok şükür. Paşanın ağlaması içimi büksede, bin şükür kavuşturana. Rabbim ayırmasın , hiç bir yavruyu annesinden
Benimde içimi büktü ama mutluluktan ağladı amin inşallah çok zordu şükür atlattık Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 🤲 ☺️
Ben oglum icin 2 gün kaldim hastanede ve dayanamadim gerçekten cok yoruyor insani sukur ki evine geçmişsin kizinda iyidir inşallah gulum allah bidaha yasatmasin, cok gecmis olsunn
Ogluna da kavustun senden iyisi yoktur artik:)♡
İnanır mısın kaç kişi imza atıp çıktı bana dediler sen nasıl dayanıyorsun bazılarının çocuğu iyleşmemişti bile ben öyle riske atamam kızım için sabrettim çok zordu evet ama kızım için değer çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah oğlum hala duygusal baya etkilenmiş 😥
Ayyy çok sevindim yaa.Rabbim o yuvanda evlatlarınla eşinle mutlu huzurlu yaşamayı nasib etsin inşallah.bi daha böyle saglık sorunlarıyla karşılaşmazsınız umarım.minik prensesi öp benim yerime..
Aminn inşallah ne güzel dua güzel ablam Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah hemen öpüyorum teyzesii🥰❤️😘
Aminn Allah razı olsun inşallah güzel Ablam ☺️
Gözün aydın geçmiş olsn canm çok rabbim birdaha yaşatmasın
Amin inşallah Allah razı olsun inşallah güzel ablam 🤲 ❤️
Gözün aydın olsun Rabbim bir daha yaşatmasin üzüldüğünüz için değil hep böyle sevinçten ağlayın inşallah çok şükür ramazan bitmeden geri kalanınıda evde tutmak nasip oldu herkesin kendi evi kendi düzeni
Sevinçten ne zamn ağladım hiç bilmiyorum ilk oldu galiba gerçekten ramazan da çok etkiledi beni sahur du yemek sıkıntısı bin şükür evime kavuştum insanın evi gibisi yok 🥰 çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel ablam ❤️
Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu kardeşim benim çok şükür gözünüz aydın ❤️☺️
Çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel bacımm 🥰🤲
Rica ederim ve amin ecmain kardeşim benim ♥️ ☺️
Yaaaa 🥺 Ya'Rabbimmeee binlerce kez şükürler olsun inşallah ❤️ 🥰 bununla geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın inşallah ❤️
Amin inşallah güzzeller güzeli ablam çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah hakkını ödeyemem iyiki varsın 🤲🥰
Gözünüz aydın canım benim Allah'ım bir daha yaşatmasın inşallah..💗
Aminnn inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel ablam ❤️ 🥰
Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın. Ben de 4 aylıktı kızım 4 gün 5 gece kaldık çok zorlandım bebek olduğu için ekstra zordu. Rqbbim kimseyi düşürmesin hastanelere
Çok teşekkür ederim Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun kimseyi düşürmesin yokluğunu da göstermesin bir gece bile kalsan 1yıl gibi geliyor
Evet Amin inşallah
Cok şükür ☺️ gecmis gitmis olsun inşallah postu görünce icim yumusacik oldu Allah saglik afiyet versin hayirli saglikli uzun omurleri olsun ❤️
Amin inşallah güzel ablammm sağolasın Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah ☺️ ❤️
1,472,502 soru
24,112,044 cevap
333,014 kullanıcı