Selamun aleyküm güzel kardeşlerim nasılsınız ne yapıyorsunuz biz bugün taburcu olduk bin şükür umudum yoktu ikindiye yakındı taburcu olduk eve geldim oğlum sarıldı hemen sarılınca ağladı ağladık biraz ama mutluluk ağlaması oldu kız babasını görünce beni unuttu 😂 Binlercekez şükürler olsun insanın evi gibisi yok gerçekten çok mutluyum bugün tam 14 gündür hastanedeydim şükür oğluma yuvama kavuştum bu süreçte yanımda olan beni sürekli merak eden tüm ablalarımdan kardeşlerimden Allah razı olsun inşallah bana güç verdiniz Yüreği güzel kardeşlerim iyiki varsınız Rabb'im hepimizin evladına sağlıklı imanlı uzun ömür versin inşallah sizleri çok seviyorum hayırlı akşamlar
Ayyy gülüm canım ciğerim kuzum
Balım
Sanki ben çıkmış kadar sevindim
Çok geçmiş olsun
Seni anlıyorum benimde başıma geldi çok zor bir durumdu
Evde bir evlat hastane köşesinde bir hasta bebek
Off
🥹🥹🥹
Adına çok sevindim canım benim
Yaaa🥲 gerçekten çok zordu bin şükür canım ablam Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah iyiki varsın Kurban olurum sana 🥲
Güzel gönlüne kurban olayım ❤️💐
Ağlatacaksın beni sarılmak istedim o kadar sıcak yorumun 🥲❤️
Geçmişler olsun çok şükür Allah kimseyi hastanelere düşürmesin 😊
Amin inşallah çok zor çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel ablam 🤲 ❤️
Geçmiş olsun rabbim sağlık versin. Ne oldu. Bende 12 aylık evladimdan 6 gün ayrı kaldım hastanede çok şükür bizde kavustuk
1,472,754 soru
24,115,476 cevap
333,213 kullanıcı