+13 oy
1,040 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (439 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Selamun aleyküm güzel kardeşlerim nasılsınız ne yapıyorsunuz biz bugün taburcu olduk bin şükür umudum yoktu ikindiye yakındı taburcu olduk eve geldim oğlum sarıldı hemen sarılınca ağladı ağladık biraz ama mutluluk ağlaması oldu kız babasını görünce beni unuttu 😂 Binlercekez şükürler olsun insanın evi gibisi yok gerçekten çok mutluyum bugün tam 14 gündür hastanedeydim şükür oğluma yuvama kavuştum bu süreçte yanımda olan beni sürekli merak eden tüm ablalarımdan kardeşlerimden Allah razı olsun inşallah bana güç verdiniz Yüreği güzel kardeşlerim iyiki varsınız Rabb'im hepimizin evladına sağlıklı imanlı uzun ömür versin inşallah sizleri çok seviyorum hayırlı akşamlar 

23 Cevaplar

0 oy
(4,013 puan) tarafından

Ayyy gülüm canım ciğerim kuzum 

Balım 

Sanki ben çıkmış kadar sevindim 

Çok geçmiş olsun 

Seni anlıyorum benimde başıma geldi çok zor bir durumdu

Evde bir evlat hastane köşesinde bir hasta bebek

Off

🥹🥹🥹

Adına çok sevindim canım benim 

(439 puan) tarafından
+1

Yaaa🥲 gerçekten çok zordu bin şükür canım ablam Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah iyiki varsın Kurban olurum sana 🥲

(4,013 puan) tarafından

Güzel gönlüne kurban olayım ❤️💐

(439 puan) tarafından
+1

Ağlatacaksın beni sarılmak istedim o kadar sıcak yorumun 🥲❤️

-Reklam-
0 oy
(7,881 puan) tarafından

Geçmişler olsun çok şükür Allah kimseyi hastanelere düşürmesin 😊

(439 puan) tarafından

Amin inşallah çok zor çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel ablam 🤲 ❤️ 

0 oy
(831 puan) tarafından

Geçmiş olsun rabbim sağlık versin.  Ne oldu.    Bende 12 aylık evladimdan 6 gün ayrı kaldım hastanede çok şükür bizde kavustuk

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 201 göst.
0 oy
3 cevap 178 göst.
0 oy
2 cevap 206 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Cikolata canavari (777 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,754 soru

24,115,476 cevap

333,213 kullanıcı

...