+4 oy
516 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (301 puan) tarafından

5555555555555555

12 Cevaplar

+4 oy
(2,597 puan) tarafından

Allah tan almadim dogumda kiloda vermek için zorlanmadim

(301 puan) tarafından

benim icinde zor olmadi 2 bucuk ayda gitti 

(2,597 puan) tarafından

2.5 ay uz7n süre valla ben zaten şişmanım hamile kaldim 5 6 kilo gibi anca aldim 8 kilo olarak geri dondum diyet suan yapmıyorum ama yapsam vercek gibiyim 

(13,438 puan) tarafından

2.5 ay uzun süre mi 😅 Kilosu çok olandan daha fazla gidiyor tabi kısa zamanda. Kilosu zaten az anca o kadar verirdi 

(301 puan) tarafından

ne yapacaktim 10 gunde mi verecektim 11 kiloyu :) diyet yapmadiginiz belli haftada  2 kilo bile vermek gercek bir disiplin ve istikrar ister ustelik ben diyet yapmadim saglikli beslendim ve spor yaptim yani yasam tarzimi degistirdim ki bu daha zor bi surec . kucuk bir matematikle de 2 bucuk ay uzun bi sure olmuyor . diyete basladiginizda burada tekrar bulusalim 

(1,610 puan) tarafından

Bacım sen Kac kg Sun kısa zamanda çok kg verme yolu biliyorsan vala şöyle gerek ben 6 kg var veremedim 2 cide   kaldı 2 çocukla o disiplin zor geldi  14 kg verdim bende ilk aylar baya verdim emzrirken geri aldm bir iki kg az verdim o bile zor geldi ilk dogumda ben oğlum büyüyünce fazlasini bile verdim aşırı zayfladm diyet ve sporla smdi o kdr yapamadım 3 e hamileyim Allah büyük insallah çok almam

-Reklam-
+4 oy
(5,158 puan) tarafından

Ayyy maşallah ne güzel vermişsin neler yapıyorsun canim 🤗

(301 puan) tarafından

tamamen beslenme aliskanligimi degistirip spor yaptim diyebilirim :) tesekkur ederim ❤️

(5,158 puan) tarafından

Aralıklı oruçla mi yaptınız helal olsun vallahi 💪🥰 bir de evde mi spor yapıyorsun evde yapiyorsan var mi önerebileceğin link falan atabilir misin sana zahmet 🤗

(301 puan) tarafından

evet aralikli orucla verdim salona da gittim evde de yaptim ebru salli izliyorjm ben genelde 

+3 oy
(13,438 puan) tarafından

Maşallah canım 🥰 darısı benim başıma. Doğumdan önceki kiloma gelmem imkansız ama yaklaşmaya çalışıyorum

(301 puan) tarafından

insallah istedigin olur canim 

(13,438 puan) tarafından

İnşallah canım ben birine 54 birine 56 ile hamile kaldım 52 ile evlendim şuan 59 kiloyum ama vücut çok değişiyor tabi 🤓 50 olsam anca 

+3 oy
(158 puan) tarafından

Darısı benim başıma canım ben de 3 aydır Diyetteyim çok şükür 70 kiloya indim ama 70'te takıldı ne yapsam da veremiyorum duraklama değil önereceğim bir şey var mı

(301 puan) tarafından

direnc kilona ulasmissin vucudunu soklaman lazim ya cok yukleme yapip metabolizmani hizlandiracaksin ya da ac birakacaksin 

(158 puan) tarafından

Aslında şoka soktum fazla yemek yedim ertesi gün normal diyete devam ettim ama yine tık yok

(5,277 puan) tarafından

Şoklamak nasıl oluyor fazla yiyip ertesi gün diyet mi ilk defa duyuyorum merak ettim 

+3 oy
tarafından

Ben 49 la hamile kaldım 69 la gittim doğuma 1 hafta sonra 54 oldum 2 yıl geçti 49 a kacdefa geldim şuan 53 .5 oldum tekrar 50 olmak istiyorum bakalım bugün başladım:)) yeniden ama yemeye dikkat ediyorum sadece spor yapamadim cocuk yemek temizlik iş güç derken. 

(301 puan) tarafından

evet sayilar gayet yeterli gorunuyor :)

tarafından

Hedefin kaçtı canım senin kaçtan kaça inicen

(301 puan) tarafından

75.600 den indim ben hedefim hamile kaldigim kiloma dusmekti yani 63

tarafından

Ne güzel işte gün geçtikçe eriyorsun ortalama 2 haftaya dilersen dans felan da ekle ben öyle yapıyorum istersem yada egzersiz koy 30 dk . 1 max. 2 haftaya 63.3 yada 4 görürsün hatta belki 63 direk olursun 64 um dedin dimi 2 haftada hareketle verilecek bisey yanisira dengeli beslenme bol su tamamdır. 

+3 oy
(2,107 puan) tarafından

Nasıl verdin kız bende 65 i görmek istiyorum 75 im şuan 84 ten düştüm 75 E ve durdu veremiyorum 

(301 puan) tarafından

ben basladigimda 75 kusurdum :) beslenme aliskanligini degistir tatli karbonhidrat tuketme bol su ve spor 

+3 oy
(236 puan) tarafından

Benim 2 kilo var veremiyorum ya 🥲

+3 oy
(2,451 puan) tarafından

Öncelikle azminizi tebrik ederim 75 ile doğuma girdim 1 ay içinde 60 a düştüm şuan 58 kıloyum yemeyınce çok güzel kılo gidiyor valla hâlâ aynı saat 1 oldu ancak çocuk uyudu kahvaltıya oturdum bırde akşam 7 de yiyorum 2 öğün yetıyor

(236 puan) tarafından

Vallaha verilmiyor canım maalesef spor diyet hiç bir ise yaramıyor bende 2 kilom var gitmiyor doktora gittim en son pcos var dedi ondan dolayı mı

Bilmiyorum sürekli kilo alıyorum ama veremiyorum :((

(2,451 puan) tarafından

Bazen de oturmuş kılo oluyor gitmiyor bünye meselesi aslında ama dediğim gibi yemiyorum almıyorum da habire gıdıyor 

(301 puan) tarafından

tesekkur ederim evet yememek lazim ozellikle de saglimsiz seyler 

+3 oy
(5,556 puan) tarafından

Mutluluklar canm 

(301 puan) tarafından

tesekkur ederim :)

+1 oy
(150 puan) tarafından

Övünmek gibi olmasın ama 85 kilodan 81 düştüm hedefim 70 her şeyi yiyorum ama daha da dikkat edeceğim artık

(7,024 puan) tarafından

Bende 87den 82olmusum inşallah gidecek pis kilo

(150 puan) tarafından

İnşallah gitsinler ya

+1 oy
(709 puan) tarafından

Tebrikler ne güzel gitmiş kilolar :)) Aynıyız benim hedefimi gerceklestirmissin bende 70im 63e düşmek istiyorum bayramdan sonra baslicam inşallah 🙂

(301 puan) tarafından

insallah sen de dusersin canim ❤️

0 oy
(6,210 puan) tarafından

Oo maşallah ne kadar zaman da verdin 

(301 puan) tarafından

2 bucuk ay 

(6,210 puan) tarafından

Çok iyi hergün kilo vermişsin maşallah dahada zayıfla 60 kiloyu gör 

(301 puan) tarafından

insallah bakalim tesekkur ederim iyi dileklerin icin ❤️

İlgili bir soru bulunamadı