+3 oy
499 göst.
Diğer kategorisinde (487 puan) tarafından

3 çocuk annesiyim  eşim 3 çocuktan sonra çok değişti eşimden sürekli hakaret işiten biriyim daha önce kaç defa instagram ve Facebook ta mesajlarını gördüm instagram Facebook Bi daha kulanmayacağına dair yeminler etti ikisini de sildi Bi daha yapmıyacağını söyledi. 2 Seneden fazladır instagram Facebook kullanmıyor 2 ay önce gizliden instagram hesabı açmış ben dün tesadüfen gördüm ***** kafam sabah ona mesaj attım hesap açmışsın diye, oda direk hesabı silmiş eve geldi evet sadece açtım bişey yapmadım dedi bundan o kadar eminim ki başkalarıyla konuştuğuna ama kanıtlayamam artık çünkü hesabı kalıcı olarak silmiş. Kara kara düşünüyorum gururumu sürekli ayaklar altına alıyorum boşanmak istiyorum ama 3 çocukla nasıl yapıcam bilemiyorum babam vefat etti annem kardeşimle kalıyor  nasıl olacak bilmiyorum. Anlatacak kimsem yok bana Bi yol gösterin 

11 Cevaplar

+4 oy
(1,598 puan) tarafından

Benimde babam vefat etti annemde kardeşimle kalıyor aynıyız yani ama eşini at bı kenara çocuklarına sarıl bence bende bı dava atlatmış biri olarak yazıyorum sana çocuklarını düşün öyle konuşulanlar gibi kolay olmuyor boşanma süreci iyice ölç tart sonra karar ver tabii her anne önce evladını düşünür rabbim akıl versin gözü dışarıda olan adama evdeki helali varken .Allah iyi etsin su sahur vakti inşallah 

(487 puan) tarafından
+1

Bilemiyorum bile bile salakkk yerine konuşuyorum zoruma gidiyor 

(1,598 puan) tarafından

Evet haklısın ama sal bırak onu bişey deme bı sure bı konuşmayı dene rahatsız olduğunu belli et genede 4 duvar arasını Allah bilir ama erkek yapacağı varsa kafasında bile yapiyo yani allah akıl fikir versin 

-Reklam-
+2 oy
(1,741 puan) tarafından

Çalışıyor musun cocuklarin çok küçük mü 

(487 puan) tarafından

Kızım 9 yaşında büyük oğlum 4 küçüğü  2

(1,741 puan) tarafından

Ah daha çok küçükler eşinle çözmeye çalışman benim önerim çünkü zor hayatını dahada zorlastirirsin gibime geliyor ☹️

+2 oy
(235 puan) tarafından

Hesap kalıcı olarakta silinse bile 10 gün cayma günü var suan açarsan tekrar  açılabilir ordan bakabilirsin 

(487 puan) tarafından

Açamadım hesap bulunamadı diyor mailine şifre gelmiyor 

(235 puan) tarafından

Hm bilmiyorum artık. Boşanmaya gelince 3 çocukla çok zır kızım 2 yaşında kreşe verip calisip boşanmayı ben bile düşünüyorum ama korkuyorum yani 3 çocukla çok zor dayan dua et. Burda onun yap bunu yap diyenelere bakma. Çok zor ama imtihan çocuklarını büyüt okul çağına getir kendin tekme atarsın ona suan küçük çocuğun var çok zor yani Rabbim yardımcın olsun bacım :( 

+2 oy
(1,672 puan) tarafından

Canım birşey gormemissn şartlarında uygun degil boşver görme cicuklarin icin eşinle sorunlarını çözmeye calis tek cocujla belki ama sesnn yaş gruplarnla imkansz o çocuklar la ayrı hayat kurmak şiddet falan yoksa aldatıyorsada kendine 

+2 oy
(23,084 puan) tarafından

İyi bir işin kendine ait bir gelirin evin falan yoksa üç çocukla perişan olursun en azından çocuklarının biraz daha büyümesi lazım. Şu an kreşe vereyim desen aldığın ortalama bir maaş kreş masrafına ancak gidecek kira faturalar ne yiyip içeceksiniz. İşin en acı yani erkekler boşandığında çocuktan da boşanıyor bütün yük annenin omzuna kalıyor 

+2 oy
(53,811 puan) tarafından

önce annenle konuş eger destek olacaksa eminsen bosanmaya oyle adim at 

+2 oy
(199 puan) tarafından

Ne yelim ki evet açtım sana hesap mı vercem kullanıyorumda git naparsan yap da diyebilirdi dedikleri gibi mecbur çocukları düşünmek zorundayız belki gerçekten bişey yapmamıştır se kızdığın için gizli açmıştır ama bende bu sekile yasak koyarak olmaz daha da itersin hesap açsın şifresini sende bil daha iyi 

+2 oy
(7,239 puan) tarafından

Burdan boşan demek kadar kolay olsa keşke en iyisi eşini görme artık çocuklarına sarıl onların geleceği için biraz sabret çocukların küçük okula felan gitmiş olsalar onlar okuldeyken çalışırdın dicem ama şuan olmaz Rabbim evinize mutluluk huzur sağlık nasip etsin eşine akıl fikir evine eşine çocuklarına bağlılık versin 

+2 oy
(1,045 puan) tarafından

Çocuklara sahip çıkıyor sizi koruyup gozetiyorsa ayrilma

+1 oy
(126 puan) tarafından

Buradan Boşan diyenlere sakın kanma hiç kolay şeyler değil eşini görmezden gel onun sana yaptığı gibi boşanması kolay ama sonrası?olan çocuklara olucak bende eşimden çok çektim hala çekiyorum ama sırf çocuklarım başkalarına muhtac olmasın rezil olmasınlar diye sabrediyorum.mubarek aydayiz gerçekten Allah in değiştireceğini inanarak dua et nolur.cocuklarin olsun senin hayatın bundan sonra.

+1 oy
(8,641 puan) tarafından

Bir şey yapmamış olsa zaten kalıcı olarak korkudan bilmezdi akşam gelir gösterirdi. İkinci olarak herşeyi bir tarafa bırak aldatmadi diyelim sana yapılan hakaretler bile göz ardı edilemez ya bu durumu düzeltir insan gibi davranmayı öğrenir ya da boşanacam dersin. Al çocuklarını git ailene belki gözü korkar.

İlgili sorular

+2 oy
13 cevap 633 göst.
+3 oy
10 cevap 455 göst.
+2 oy
7 cevap 346 göst.
4 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Melek8663 (958 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 367 göst.

Kategoriler

1,467,584 soru