+3 oy
232 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (6,588 puan) tarafından

Fırında patatesli köfte yapacağım. Akşamdan köfteleri kizartsam olur mu. Kizartmadan yap demeyin kizartinca daha güzel oluyor

7 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Ya bana soracak olursan ertesi gün yemeklerini yemem o yüzden hoş olmaz bence ya kizartmak senin zamanını almaz ki 

(6,588 puan) tarafından

Misafir cagiricam kara kara düşünüyorum 😀 önceki günden neleri hazirlayabilirim diye

tarafından

😁 boşver akışına bırak Allah yardım eder ben lohusa halimle aldım misafir baya da çeşit yaptım 

-Reklam-
+3 oy
(9,774 puan) tarafından

Yoğur dolaba koy hem dinlenmiş olur hemen kızarır zaten ben sevmiyorum o şekilde 

+3 oy
(3,341 puan) tarafından

Ertesi gun kalan yemek ilk gunku gibi lezzetli olmuyo malesef

+3 oy
(2,298 puan) tarafından

Tarifini verir misin peki?

(6,588 puan) tarafından

Ekran görüntüsü aldım nasıl gönderebilirim 

(2,298 puan) tarafından

Yukarıda sorduğunuz sorunun altında cevap yazıyor. Ona tıklayıp azından altında dosya gönder diyor ordan seçip gönderebilirsin. Yapamazsan da canın sagolsun 😊

(6,588 puan) tarafından

Ekledim oldu :)

(2,298 puan) tarafından

Sağol cnm :)

+2 oy
(6,416 puan) tarafından

Hayır etkilemez valla biz kalan yemeği ertesi günde yiyoruz daha lezzetli oluyor bence bekleyen yemek

+2 oy
(1,493 puan) tarafından

Benim halam şu parmak köfteleri yapıyordu iş yerinde adını unuttum şimdi işten çıkmadan kızartıp fırın tepsisine soslayıp hazırlardı ertesi gün fırına verirdi baya da büyük bir firmaydı bayılıyorlardı yemeklerine. 

+2 oy
(6,588 puan) tarafından

Instagram'dan Semiray Ergün ün tarifidir

image

image

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 65 göst.
28 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Defneegb (451 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 71 göst.
2 Mayıs 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde eylulannesi. (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 165 göst.
0 oy
2 cevap 189 göst.

Kategoriler

1,472,660 soru

24,113,926 cevap

333,125 kullanıcı

...