+1 oy
204 göst.
Diğer kategorisinde (6,812 puan) tarafından

Kızlar kontrolüm var kadın doğuma yarın da misafir var bayram girmeden gideyim dedim cumartesi gününe devlet hastanesi kadın doğuma randevu aldım öğlenden sonra . 

Ücretli mi oluyor ? Ucretliyse ne kadar ? Hiç gitmedim mesai dışı bilen var mı 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Yok yaa sanmam

Oğlum kolunu incitti şehir hastanesine götürdüm gece saat 9 felan travma polikliniği acilde mesai dişi poliklinik olan ortopediye yolladı öyle diyim geçen yaz oldu hatta ücret odemedik yani . Hatta üstte tabela vardı kocaman mesai dışı poliklinik diye 

(6,812 puan) tarafından

Anladım canım benim de yarın misafirim var gidemicem zaten yarın yok randevu bende cumartesi aldım 

-Reklam-
0 oy
(6,479 puan) tarafından

Hayır canm ücretli değil . Bnde mesai dışı genel cerraha gttim ücret felan ödemedim

(6,812 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım ilk kez gitcem de ondan sordum bı arkadaş ücretli oluyor onlar dedi dedim öyle olsa MHRS acmazlar 

(6,479 puan) tarafından

Yok kuzum ücretli değil ben ssk lıyım ücret ödemedim hastanede . Belki ilaç alırken eczanede karşına muayne ücreti çıkıyor ya o biraz fazla yansır . Öylede birşey olduğunuda bende hatırlamıyorm kuzum 

(6,812 puan) tarafından

Tamam canım bende eşimden ssk liym da ilk kez gidecem arkadaş da öyle diyince ona göre hazırlıklı gideyim dedim 

0 oy
(4,359 puan) tarafından

Benim bı arkadaşım gidiyor o bilerek akşam saatine denk getiriyor eşinin işi dolayısıyla, ücretsiz gidiyor canım 

(6,812 puan) tarafından

Tamam canım sağol cumartesi ya ondan takıldım 

0 oy
tarafından

Hayır cnm ücretsiz

(6,812 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 92 göst.
21 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Eda1 (218 puan) tarafından soruldu
0 oy