Kızlar kontrolüm var kadın doğuma yarın da misafir var bayram girmeden gideyim dedim cumartesi gününe devlet hastanesi kadın doğuma randevu aldım öğlenden sonra .
Ücretli mi oluyor ? Ucretliyse ne kadar ? Hiç gitmedim mesai dışı bilen var mı
Yok yaa sanmam
Oğlum kolunu incitti şehir hastanesine götürdüm gece saat 9 felan travma polikliniği acilde mesai dişi poliklinik olan ortopediye yolladı öyle diyim geçen yaz oldu hatta ücret odemedik yani . Hatta üstte tabela vardı kocaman mesai dışı poliklinik diye
Anladım canım benim de yarın misafirim var gidemicem zaten yarın yok randevu bende cumartesi aldım
Hayır canm ücretli değil . Bnde mesai dışı genel cerraha gttim ücret felan ödemedim
Teşekkür ederim canım ilk kez gitcem de ondan sordum bı arkadaş ücretli oluyor onlar dedi dedim öyle olsa MHRS acmazlar
Yok kuzum ücretli değil ben ssk lıyım ücret ödemedim hastanede . Belki ilaç alırken eczanede karşına muayne ücreti çıkıyor ya o biraz fazla yansır . Öylede birşey olduğunuda bende hatırlamıyorm kuzum
Tamam canım bende eşimden ssk liym da ilk kez gidecem arkadaş da öyle diyince ona göre hazırlıklı gideyim dedim
Benim bı arkadaşım gidiyor o bilerek akşam saatine denk getiriyor eşinin işi dolayısıyla, ücretsiz gidiyor canım
Tamam canım sağol cumartesi ya ondan takıldım
Hayır cnm ücretsiz
Teşekkür ederim canım
1,473,655 soru
24,127,973 cevap
333,881 kullanıcı