+2 oy
382 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (394 puan) tarafından

Kızlar esım marketten hazır kadayıf almıs serbetli yapacaktım ama muhallebili canı çekmiş  ben daha önce yapmadım bu bimden alınan paketliler le olur mu

7 Cevaplar

+1 oy
(7,583 puan) tarafından

Nefis yemek tariflerinde Elif Atalar'ın tarifi var muhallebili kadayıf tatlısı yazınca çıkıyor ondan yaparım sürekli güzel oluyor.

(394 puan) tarafından

Dıgrudur canım ancak demek istediğim bu kadayıf paketli kızartılmış olan kadayıf mı onu kullanabilir miyim

(7,583 puan) tarafından

Evet ondan kullanabilirsin hafif yağ da şeker ile az daha kavur tarife bak anlayacaksın canım 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Evet kullanılır zamandan tasarruf etmiş olursun hem kavrulmus olduğu için

(5,886 puan) tarafından

Aşkım muhallebili kadayıf yaptığımız kadayıftan  bahsetmiyor ki arkadaş hani yuvarlak olarak şerbet dökülen kadayıf var ya şerbetini evde yapıp döküyoruz üzerine ramazan aylarında hazır tatların olduğu bölümde satılıyor Kemalpaşa Şekerpare gibi düşün

(5,886 puan) tarafından

Bahsettiği kadayıfın orta tarafları beyaz ya arkadaş o yüzden ikilemde kalmış bu kadayıfı kessem doğrasam muhallebili kadayıf yapabilir miyim diye soruyor

tarafından

Yanlıs anlayanlar da bugün ben.  Ben hazır kavrulmus olanlardan almıs sandım 🤭🤭

tarafından

Kessem doğrasam yazmamıski

(5,886 puan) tarafından

Evet canm arkadaş yazmamış kesip doğramadan yapamaz ya ben ürünü anla diye yazdım 🌸

(394 puan) tarafından

image

Ay kızlar görümcem olur dedi ama siz beni muallakta bıraktınız foto eklecem bakınız görseldekini ufalasam olur mu
(5,886 puan) tarafından

Yani ben öyle anladım sorulan sorudan inşallah doğru anlamışımdır hahahah😂

tarafından

Keşke başta atsaydın görseli kafa karışıklığı olmazdı. Şerbetli yapcaktım muhallebili istemiş deyince kavrulmus olanlardan aldı diye düşündüm

tarafından

Ben yanlıs anlamışım bilmiyorum olur mu

(5,886 puan) tarafından

Camım benim kessen ufalasan olur ancak ortası beyaz bunun yeteri kadar kızarmış gbi görünmez üzeri .

tarafından

Kessinde madem iki dk tavada cevirtsin ozaman 🤭 belki olur

(5,886 puan) tarafından

@Lazzkizi54 canm bende ilk senin anladığın gibi anlamıştım sonra ince olan muallebilik kadayıfa şerbet dökülerek tatlımı yapılıyor die düşündüm sonra geldi aklıma bu olduğu :) ortalık karıştı canm beni yalnış anladıysan kusura bakma oluyorsa bizimde başımıza gelirse bizde yapalım tatlıyı belki bizde bu şekilde kurtarırız diye yazdım sana🌸

tarafından

Kız yok ben öyle anladım belki öyle anlatmıştır ama uykusuzum bide oruç kafası insanlık hali nolcak ☺

tarafından

Aynen bizede fikir olur hem ☺

(394 puan) tarafından

Evet kızlar olay su ben gördüm muhallebilik olan kadayıfta kavruluyor tavada bunu kavursamda olmazmı

(5,886 puan) tarafından

2 . Yazdığın yorumda sanki seni uyarıyormuşum gbi cavp yazmışsn ya dedim heralde yalnış anladın beni 🌸 orucunu allah kabul etsin canm iftardan sonrada bol bol dinlenşrsin inşallah🤍

(5,886 puan) tarafından

Canm tavada kavurduğunda olurmu bilmiyorm dene istersen . Tavana biraz tereyağ ve şeker koy ama diğer türlü yanar kadayıfların bence 

tarafından

Yok yok işte klavyede olunca yanlıs anlaşılıyo:) 

Dinlenirim de benim bücür cadı salmıyo oturduğum an  bişey istemeye kaldırıyor. Gündüz uyandı gece 3te zor uyudu sahur yaptı bizle uyumak istemiyomus sahuru hazırlarken sürekli babasını uyandırıyor

(394 puan) tarafından

Ne kadar koyayım sırası nasıl ya yag seker sonra kadayıf mı

tarafından

@DDG bacı sen honki ponki toninok gözde misin post açmışlar senmi dye etiket yapmıslar merak ettim:) 

(5,886 puan) tarafından

@Lazzkizi54 yok cnm ben değilim bahsettiğin . Benimde adım gözde ben 3  4 senedir buradayım eski nickim 10082012 diye başlıyorfu

tarafından

Hee seni etiket etmişler de ondan canım bende melike memnun oldum

(5,886 puan) tarafından

Bana gelmemiş kuzum bildirim hangi posttann bahsediyorsun bilmiyorm görsem yazardım kuzum ben değilim diye . Bende memnun oldum kuzum

tarafından

Honki ponki diye post

tarafından
(5,886 puan) tarafından

Buldum kuzum post kapanmış ya dikkatimi çekmemişti . Yazdım kuzum oraya ben değilim diye sanırım onlar meryem durumun annesinden bahsediyorlar izmirli kırklarelinde oturuyordu van a taşındı ondan bahsediyolar sanırım

tarafından

Bilmiyorum ki

+1 oy
(1,510 puan) tarafından

Bıçakla doğra cnm iki dilimi yetiyor ben geçen kalmayınca yaptım 

(394 puan) tarafından

Peki seker yag falan ne katılıyor canım

(1,510 puan) tarafından

Nasıl yapican borcam da mı kup mu 

+1 oy
(5,886 puan) tarafından

Denemedim ama olur sanırım . Çünkü bahsettiğin kadayıfın orta kısımları beyaz canım muhallebinin üzerine koyacağın için kızarmış olarak görünmez Kare kutu içinde muallebilik kadayıfta satılıyor kuzum bir sonraki gttiğnde ondanda al çok güzel oluyor biminki 🌸

0 oy
(14,799 puan) tarafından

Yapılır canım kadayiflari parçala tavada biraz çevir her yeri kızarsın ortası beyaz oluyor ya onları kavuşmuş olursun Ben yapiyorum

0 oy
(6,596 puan) tarafından

Yapılır  internette çok güzel tarifler var

0 oy
(746 puan) tarafından

Bence o daha iyi geçen kavırdum şeker yanıyo zor oluyor kavurması bence kır iyice

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 113 göst.
0 oy
6 cevap 150 göst.
0 oy
3 cevap 375 göst.
2 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 204 göst.
5 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,745 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,604 soru

24,061,065 cevap

330,148 kullanıcı

...