+2 oy
383 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (394 puan) tarafından

Kızlar esım marketten hazır kadayıf almıs serbetli yapacaktım ama muhallebili canı çekmiş  ben daha önce yapmadım bu bimden alınan paketliler le olur mu

7 Cevaplar

+1 oy
(7,583 puan) tarafından

Nefis yemek tariflerinde Elif Atalar'ın tarifi var muhallebili kadayıf tatlısı yazınca çıkıyor ondan yaparım sürekli güzel oluyor.

(394 puan) tarafından

Dıgrudur canım ancak demek istediğim bu kadayıf paketli kızartılmış olan kadayıf mı onu kullanabilir miyim

(7,583 puan) tarafından

Evet ondan kullanabilirsin hafif yağ da şeker ile az daha kavur tarife bak anlayacaksın canım 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Evet kullanılır zamandan tasarruf etmiş olursun hem kavrulmus olduğu için

(5,895 puan) tarafından

Bana gelmemiş kuzum bildirim hangi posttann bahsediyorsun bilmiyorm görsem yazardım kuzum ben değilim diye . Bende memnun oldum kuzum

tarafından

Honki ponki diye post

tarafından
(5,895 puan) tarafından

Buldum kuzum post kapanmış ya dikkatimi çekmemişti . Yazdım kuzum oraya ben değilim diye sanırım onlar meryem durumun annesinden bahsediyorlar izmirli kırklarelinde oturuyordu van a taşındı ondan bahsediyolar sanırım

tarafından

Bilmiyorum ki

+1 oy
(1,510 puan) tarafından

Bıçakla doğra cnm iki dilimi yetiyor ben geçen kalmayınca yaptım 

(394 puan) tarafından

Peki seker yag falan ne katılıyor canım

(1,510 puan) tarafından

Nasıl yapican borcam da mı kup mu 

+1 oy
(5,895 puan) tarafından

Denemedim ama olur sanırım . Çünkü bahsettiğin kadayıfın orta kısımları beyaz canım muhallebinin üzerine koyacağın için kızarmış olarak görünmez Kare kutu içinde muallebilik kadayıfta satılıyor kuzum bir sonraki gttiğnde ondanda al çok güzel oluyor biminki 🌸

0 oy
(14,801 puan) tarafından

Yapılır canım kadayiflari parçala tavada biraz çevir her yeri kızarsın ortası beyaz oluyor ya onları kavuşmuş olursun Ben yapiyorum

0 oy
(6,604 puan) tarafından

Yapılır  internette çok güzel tarifler var

0 oy
(746 puan) tarafından

Bence o daha iyi geçen kavırdum şeker yanıyo zor oluyor kavurması bence kır iyice

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 113 göst.
0 oy
6 cevap 150 göst.
0 oy
3 cevap 375 göst.
2 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 206 göst.
5 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,745 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,686 soru

24,062,397 cevap

330,207 kullanıcı

...