İhtiyacı olmayan giderse ihtiyacı olanın hakkına girmiş olur mu
Sanmıyorum ya belediyeler anons edip tüm halkımız davetlidir diye çağırıyor he gittin baktın ihtiyacı olanlar var sende en son kalırsa alırsın yada evine dönersin ki düşük ihtimal
Ramazan cadiri sadece ihtiyacı olanlar için değildir oradaki maneviyat daha güzel bence geçen sene giderdim kalabalık çokta güzel olurdu herkesin aynı yemeği yemesi felan çok hoş bana göre
Ya bizim birdada anons ediliyor mesela tüm halkimiz davetlidir diye yani bence gidenler kimse kimsenin hakkına girmiş sayılmaz
Hayır herkes gidebilir bende o atmosferi yaşamak istiyorum ama herifim hayatta izin vermez
Hayir orucluya oruc actirmak icin o cadirlar ramazanin ruhunu yansitmak icin evsizler ya da ihtiyac sahipleri icin degil
o kadar kisinin ihtiyaci oldugunu sanmıyorum gidenlerin cogunun durumu iyi giderdin yemek kalmaz af kalan kisiler olir vicdan yaparsin da senin yedigin bir kap yemekle de bitmez o yemekler
Yapılan davetlerde tüm halkımız davetlidir diyorlar. Bende eşime dedim gidelim diye de hiç öyle dışarda ramazan çadırında iftar yapmadım.bu yaşıma kadar ama eşim ben gidemem diyo utanirmiş beyim
1,463,308 soru
23,984,133 cevap
326,675 kullanıcı