+2 oy
282 göst.
Diğer kategorisinde (5,378 puan) tarafından

İhtiyacı olmayan giderse ihtiyacı olanın hakkına girmiş olur mu

7 Cevaplar

+1 oy
(803 puan) tarafından

Sanmıyorum ya belediyeler anons edip tüm halkımız davetlidir diye çağırıyor he gittin baktın ihtiyacı olanlar var sende en son kalırsa alırsın yada evine dönersin ki düşük ihtimal 

-Reklam-
+1 oy
(1,382 puan) tarafından

Ramazan cadiri sadece ihtiyacı olanlar için değildir oradaki maneviyat daha güzel bence geçen sene giderdim kalabalık çokta güzel olurdu herkesin aynı yemeği yemesi felan çok hoş bana göre 

+1 oy
(5,261 puan) tarafından

Ya bizim birdada anons ediliyor mesela tüm halkimiz davetlidir diye yani bence gidenler kimse kimsenin hakkına girmiş sayılmaz

+1 oy
(1,396 puan) tarafından

Hayır herkes gidebilir bende o atmosferi yaşamak istiyorum ama herifim hayatta izin vermez

+1 oy
(1,377 puan) tarafından

Hayir orucluya oruc actirmak icin o cadirlar ramazanin ruhunu yansitmak icin evsizler ya da ihtiyac sahipleri icin degil

+1 oy
(53,620 puan) tarafından

o kadar kisinin ihtiyaci oldugunu sanmıyorum gidenlerin cogunun durumu iyi giderdin yemek kalmaz af kalan kisiler olir vicdan yaparsin da senin yedigin bir kap yemekle de bitmez o yemekler

+1 oy
(10,966 puan) tarafından

Yapılan davetlerde tüm halkımız davetlidir diyorlar. Bende eşime dedim gidelim diye de hiç öyle dışarda ramazan çadırında iftar yapmadım.bu yaşıma kadar ama eşim ben gidemem diyo utanirmiş beyim 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 598 göst.
30 Mayıs 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 122 göst.
5 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde mehal (832 puan) tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 364 göst.
+2 oy
3 cevap 143 göst.
23 Mart 2025 Diğer kategorisinde eslemree (1,196 puan) tarafından soruldu