Sorum yukarida
Benim burda ilk ramazan olacak kimseyi pek tanımıyorum değişik yemek tatlı falan yapsam komşuya veriyorum onlarda veriyor ama kimseyi davet etmedim daha onlarda etmedi bakalım son güne kadar ne olacak 😂😂
Kendi annemgilden aldım ama almasam da olur yeterli yani çünkü bnde cagiramam
Ben almadım 29 aylık bir oğlum var 25 haftalık hamileyim kimsenin öyle bir beklentiside yok şükür 😅
Ilk hafta kaynanamlara gitmistik gecen hafta annemlere gittik bu pazartesi de ben iki aileyi birden hallettim haftaya kaynanam tekrar cagirdi benden bu kadar asljnda esimin halalarini falan da cagirmak istiyorum da valla aileleri cagirdim pert olsum onlari da cagirsam ustume toprak atar oyle giderler 46 kiloyjmum cocuk temizlik yemekler kendimiz olsak bi corba bi basit yemek tamam misafire oyle olmuyo onlara hizmet ederken asiri yoruluyorum oructa
Şuana kadar 5 kişi çağırdı gittik ama ben hiçbirini çağırmadım
Biz eşimin memleketinde yaşıyoruz onun akrabaları da öyle oruç Ramazan falan pek bilmez🥺çağıran olmadı ben de onun ailesinden kimseyi cagirmadin bir komsumu çağırdım..ama ben çağırdım diye de karşılık beklemiyorum
Sağolsun eşimin tarafı çağırmadı bende öyle beklentiye girmem
Bende kimseyi davet etmedim 1 kişi hariç ki oda haftada 3-4 kez yemeğe çaya gelen arkadaşımız🙃
1,463,728 soru
23,991,206 cevap
326,969 kullanıcı