+4 oy
655 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Sorum yukarida 

27 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Ben henüz almadım.ama beklemem de

tarafından

Benide kimse cagirmadi ama insanın içi biraz buruk  oluyor biraz benim sizin olmadı mı herkes bir araya kaç kere

tarafından

Ben kayinvalidemgil bide kendi ailemi cagirdim .onlarda çağırmadı illa çağırmak zorunda değil.sen iftara davet etmedin mi ? Yoksa davet edip seni cagirmadilar mi

(7,541 puan) tarafından
+2

aman ne gerek var ben bi kendi anneme gttim bi kendi annemi aldim . zaten guc bela is guc yetistiriom benim harcim degil valla iftara misafir. hafi aksam cayina yine. bi yufkadan borek bi salata bi tatli gecistiriliyor da iftarlik yemesinicmesi masasi osu buusu okadar hamarat degilim valla benim harvim degil 😂

-Reklam-
+3 oy
(2,561 puan) tarafından

Köyde her aileyi çağırdım giddim herkesde bizi çağırdı şükür bugüne diyelim...

+3 oy
(12,230 puan) tarafından

Sadece benim ailem ve eşimin ailesine gittim onun dışında kimse çağırmadı çağırmasında zaten bende çağırmayacam çünkü aramızda sorunlar olmuştu bir kaç kişiyle 😏

+2 oy
(3,894 puan) tarafından

Ben almadım çünkü köyde hic bir insan yok 🤷‍♀️

(776 puan) tarafından

Hülya geçen ilanda gördük mükemmel köy evi dedim aha ben bu evi alayım Hülyaya giderim

(3,894 puan) tarafından

Başım gözüm üstüne Nuraycım her zaman beklerim 🤗💜

İnşallah nasip olur sana da tabi istiyorsan 🤗

(765 puan) tarafından

Kiz şimdi ha.yva.n beslemiyonmu sen tavuk, inek hani yumurta, süt, yoğurt, peynir :)

E senin şimdi bostaninda yoktur yeşillik, sebze 

Ben sırf bu doğal beslenme için  köy hayatı istiyorum ve tabi yalnızlık sakinlik ohh mis kafa rahat

(3,894 puan) tarafından

Yalnızlık sakinlik kafa rahat yeterli bize canım bir de havası ayrı bir güzel miss gibi 

Yok hayvann bizde canım tavuklarım vardı kuş gelip aldı hepsini geçen yıl hindi aldim onları da büyüdüler kesip yedik inek asla bakamam eşim çok istiyor almayı ama ben asla kabul etmedim 😁 bostani da kendime göre canim isterse yaparım bir iki sıra bize yetecek kadar öyle kışlık falan kaldırmam yani yazın taze taze yemek için o da keyfime bağlı yapıp yapmamak 😁 gerisi bahçede etrafta meyve dolu ağaçlarimiz çok böyle işte geçinip gidiyoruz çok şükür 😁

(765 puan) tarafından

Anladım canım haklısın tabı ineģin bakımı falan zor olur uğraşmak istemeyebilirsin

Saģlıkla huzurla yaşayın  Inşallah 

+2 oy
(3,300 puan) tarafından

Ailem ve eşimin ailesi kimse burda yok bir iki arkadaşim onlar çağırdı daha sıra bana gelmedi bende davet edeceğim inşallah 

+2 oy
(3,877 puan) tarafından

Biz gittik iki yere artı mevlide 

Ama ben daha kimseyi almadım 

Hem bu aralar çok sıkıştık 

Hem asi bir çocuklarım var

Kime desem aman Allahım sen kimseyi alma

Akşam yemeğini yaptığına seviniyoruz biz diyor etrafımızda herkes biliyor bizim çocukları hiç bir şekilde bensiz durmayan çocuklarım var

☹️☹️☹️🤷🥹🥹😵‍💫☺️🤦🫡💐

+2 oy
(4,231 puan) tarafından

3 kere davet yaptım hepside kalabalıkdı çok şükür. 

+2 oy
(630 puan) tarafından

ben hiç almadım kimsem yok zaten belki eşimin iş arkadaşını ailesi ile alırım ilk defa olacak bu durum çok telaş yaparım muhtemelen 😆

+2 oy
(4,841 puan) tarafından

Beni kimse çağırmadı valla ben 2 kere aldım . Çağırmalarınıda beklemiyorum zatende soruldu diye cevap verdim . Sonuçta ben çağırdım diye onlarda beni davet etmek zorunda değiller 

+2 oy
(1,436 puan) tarafından

Kimseyi çağırmadım kaynanamgikdede yarım saat tek ddurdumannemlerde başka şehirde zaten

+2 oy
(519 puan) tarafından

Kimse çağırmadilar bende çağırmadım Ve Cagiricaklar diye beklemiyorum kimse beni çağırmayana ben çağırmam kolay Kolay Ki Ablam çağrıdi gitmedim Çünkü eşlerimiz görüşmüyorlar samimi değiller o yüzden Annemler Cumartesi Günü çağırdılar oraya gidicem Geçen kayınvalideme gittim Ben çağırdım onlara iş olduğunda dolayı gelemediler ben Kaynanama gidip orada yemek hazırladım orda iftar yaptık ve Cumartesi günden sonraki hafta içi belirleyip annemleri çağırcam inşallah ❤️ 

+2 oy
(11,017 puan) tarafından

Ben almadım ama almayida beklemiyirum.

tarafından

Niye neden istemiyor sn

(11,017 puan) tarafından

İstemiyorum demedim beklemiyirum dedim 

+2 oy
(3,210 puan) tarafından

Ben almadim zaten birda esimin teyzesi ve 2 kizi var beklemiyorum

+2 oy
(6,708 puan) tarafından

Kaynanam onları ve kendi ailemi ablam ve eniştemi tek çağırdım cnm onlarda bizi çağırdı 

+2 oy
(91 puan) tarafından

Kimse cagirmadi 

+2 oy
(397 puan) tarafından

7 aile aldım farklı zamanlarda. Hepsi çağırıyor sırayla.  Benim çağırmadığım bir aile çağırdı ama bahane ile reddettim. Karşılığını beklemiyoruz deseler de bekleniyor bence. Geri alamayacağım kimseye gitmiyorum ben. 

+1 oy
(836 puan) tarafından

Bende kimseyi çağırmadim kimse de beni çağırmadi.  🙂

+1 oy
(2,964 puan) tarafından

Kimse cagirmadi çağırmasın da zaten evimde çok mutluyum elhamdülillah istediğimi yiyorum çocuklarda oruç onları sevdiğini hazırlıyorum benim çocuklarım seçici maalesef davette aç kaliyorlar

tarafından

Benimde ama insanın içi buruk oluyor biraz

+1 oy
(425 puan) tarafından

Sadece eltim çağırdı.. ondan başka kimsem yok burada bende bugünlerde onları çağıracam inşallah 

+1 oy
(493 puan) tarafından

Davet ettiklerim de davete gittiklerim de genel olarak eşimin tarafıydı. Annemin parmağı kırık, köyün yolları ya çamurdan ya buzdan ya kardan gidilebilecek gibi değildi, eşimin vardiyası da erken gidip hazırlığı kendimiz yapmaya uymadı daha, annemlere gidemedik de, onlar da gelemediler daha. Bizim taraftan ses çıkmadı, ben de ses etmedim müsait olduğumuz boş gün pek olmadı diye, bilmiyorum bakalım ya nasip

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 70 göst.
+1 oy
5 cevap 137 göst.
20 Mart 2025 Diğer kategorisinde Kizim1 (32 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 145 göst.
19 Mart 2025 Diğer kategorisinde Asyaagg (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 146 göst.
18 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Siyah.incii (1,577 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,634 soru

23,847,408 cevap

319,709 kullanıcı

...