+2 oy
183 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (150 puan) tarafından

Kızlar 40 ım çıktıktan 1 hafta sonra regl oldum 10 gün sürdü sonra bi daha olmadım 10 gün geçti yani çok yogun akıntı var emzirdigim için olmamışımdır demi diger ihtimali düşünmek istemiyorum çünkü bebegim 2.5 aylık daha regl olursam sprail taktırmaya gidicektim ama olmadım kokruyorum test yapmaya bile

5 Cevaplar

+1 oy
(11,904 puan) tarafından

Ilk aylar düzensizlik olması tabi ki çok normal.

(11,904 puan) tarafından

3 tane mi varrr :))

(150 puan) tarafından

Evetttt 😃

(11,904 puan) tarafından

Eyvahh o zamam bağlat bişeyler yap kız istemiyorsan 😀😀

Ben 2 çocukla kafayı kırdım :Djsjsj

(150 puan) tarafından

Bu ay regl olsaydım spiral takıtırıcaktım bacım ama olmadı korktum valla 😃

(11,904 puan) tarafından

Olursun olursun inşallah ☺️🥰

-Reklam-
+1 oy
(2,921 puan) tarafından

Ilk 1sene duzenszlik olabiliyor canim bazi kadinlarda.ama korunmasiz iliski yasadiysan bi test yapmanda fayda var

(150 puan) tarafından

Korunmasız olmadı ama çok etkili bir korunma yöntemi kullandıgım da söylenemez 😢

(2,921 puan) tarafından

Insallah ozman duzensizliktendir diye dua et bacim😄

(150 puan) tarafından

Test yapim en iyisi korkunun ecele faydası yok 😃

0 oy
(2,750 puan) tarafından

Test yap canım için rahat etsin ama düzensizlik olması çok normal 

(150 puan) tarafından

Dogru diyorsun aşkım ❤️

0 oy
(1,018 puan) tarafından

☺️  7 ay önce doğum yaptım 1 2 ay düzenli oldum 1 ay düzensiz oldum. Bu ay 14  gün geçti halen adet olmadım bende emziriyorum en az 10 15 test aldım üstelik kan dahlili verdim negatif yetmedi sağlık ocağına yine kan tahlili verdim sonucu 3 de alcam ve üstelik tüplerde bağlı  ona rağmen aklım çıkıyor 

tarafından

😀😃🙂 kız Allah seni yaa o kaset paralarına ben 4 kutu dondurma alırım:)) naptin ya 

Hayırlı olsun buarada canım ❤️

(150 puan) tarafından

Ahahahah valla ya benim 3. Korunurken olunca hem dogum kontrol hapı hem geri çekme ile oldu aklım gidiyor benimde gidip sprial taktırıcam regl olmadan takarlar mı acaba

(1,018 puan) tarafından

Neyin hayırlısı kuuzm ama. Kurban olayım bir an.once adet olayım yoksa vallahi billahi paralari teste vermeye devam edecek  bacı vallahi maydonoz soğan suyu içmekten de mide frsati geçirecem düşün o kadar psikolojimi bozdu adet olmam  lazım bir an önce 

(1,018 puan) tarafından

Bir kürtaj oldum bebeğim sprail le hamile kaldım 2 ay olunca kalbî durdu ben tüp bağlatma ma rağmen hamile kalır mı yım diye korkuyorum sprail le de kaldım yani 

tarafından

Sanmam canım imkansız gibi bisey 

0 oy
tarafından

Bende oğlum 1 yasina girmesine 1 hafta vardı anca oldum 😀 gayet normal canım emzirme süresinde dengesiz olabilir de olmayabilirde ama kafanda soru varsa kadin doğuma git bi baksınlar. İçin rahatlasın.

(150 puan) tarafından

Kız diger ikisinde hiç böyle olmamıştı ama onlar 2 ay emdiler sadcee 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 186 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 121 göst.
22 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Balpamugunannesi (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 373 göst.
19 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Sevgi25 (1,015 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,685 soru

24,062,252 cevap

330,186 kullanıcı

...