+1 oy
276 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (52 puan) tarafından
Kızlar deri altı impilant taktırdım ama regl çok yoğun olurdu normalde ama günlük ped bile yetiyor normal mi

5 Cevaplar

+1 oy
(21,434 puan) tarafından
Bence normal değildir. Ben de taktirmayi dusunuyodum. Burda sordum. Pek taktıran yok. Üstelik 3 yıl falan koruma sağlıyormuş. Ve pahalı diye duydum. Sen ne zaman ve kaç liraya taktirdin
(1,484 puan) tarafından
Sani konukoğlu hastanesine sordum. Eğer antepteysen duygu hocaya gidebilirsin. Ona gidecem bende.
tarafından
Ben Ömer dai ye gidecektim orda ne kadar
(21,434 puan) tarafından
Ya baksana düzensizlik yapiyomus. Ben gidersem dogumlarimi yaptığım doktora taktiririm da emin olamıyorum
(2,353 puan) tarafından
Ben geçen Nisan ayında fiyat sormuştum 4 bin tl idi
(52 puan) tarafından
Bir ay önce Dr muane ücretiyle birlikte 9.500 TL
-Reklam-
+1 oy
(2,309 puan) tarafından
Bilgim yok takarken acıyor mu bide uyusturuyorlar mi 
(1,484 puan) tarafından
Bir doktordan takip ettiğim kadarıyla acımıyor. Uyuşturulacak kadar uzun değil ve kola takılıyor.
(52 puan) tarafından
Evet uyuşturuyor hiç acısı yoktu sadece uyusturdugu iğnenin çok azık hissettim sonrasında da herhangi bir morarma ağrı olmadi
+1 oy
(245 puan) tarafından
Devlette mı yaptrdınız acaba
(52 puan) tarafından
Özelde
+1 oy
(7,341 puan) tarafından

Merhaba canım. Ek yöntemle korunuyor musunuz. Birde özür dileyerek soruyorum takıldıktan kaç gün sonra yakınlaşma oldu. 

(52 puan) tarafından

Evet ama herhangi bir sorun olmadı ek bir yöntem de gerek yok dedi doktorumuz 

(7,341 puan) tarafından

Canım takıldıktan 8 gün sonra korunmasız oldu bizde sence hamilelik olur mu. Dr 10 gün demişti ama 8 gün oldu

(52 puan) tarafından

Bize bir hafta sonra korunmasız olabilir dedi 

(7,341 puan) tarafından

Ay çok şükür. Bizde 8 günden sonra korunmasız dedim 10 günü beklemedik hamile kaldı mı acaba diye

Çok sağol

0 oy
tarafından
Bende taktiricam bildiğim kadarıyla baya azaltıyor hatta bazılarında adet olmuyormus
(52 puan) tarafından
Yaa bana da söylemişti Dr ama bu kadar azaltacağını tahmin etmemiştim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 71 göst.
17 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde bilinmez06 (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 222 göst.
29 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gokceeennn (5 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 152 göst.
+1 oy
5 cevap 256 göst.

Kategoriler

1,448,865 soru

23,796,832 cevap

317,135 kullanıcı

...