Şuan bu durumda ne yapmam gerekiyor
Ekmek makarna hamur isi meyve tatli yemiyecek sin
Protein agirlikli beslenip bol salata bol yogurt yiyeceksin meyve olarak eksi yesil elma yiyebilirsin maden suyu icebilirsin aclik olunca badem atistir kavrulmamis
Yemeklerden sonra yarim saat yuru
Ben dikkat ederek ilacsiz tamamladim hamileligi
Yok akşam ekmek tuketmiycem demek istemiştim, sağlıklı biz şekilde yaptinizmi doğumunuzu ve kaç kilo aldınız yada verdiniz
Evet ben 40 hafta 2 günlükken doğum yaptım normal doğum yaptım bebeğim 3 kilo 350 gram doğdu Ben 6 kilo aldım toplam
Bu arada yoğurt Ev yoğurdu olması gerekiyor Market yoğurdu bile şekeri dengede Tutmuyor kendin mayalamış olman lazım
Ev yoğurdu tüketiyoruz evet çoğu şeyler yükseltiyomus şekeri başıma gelince anladım, çok teşekkür ederim cevaplarınız için
Rica ederim aklına takılın olursa tekrar sorabilirsin
Şekerin yüksek değil ki. Gebelik te benjm açlık 190 falan oluyor şu tokluk 300 lerde 500 lerde cikiyo ben insülin kullandım ama bu değerler yüksek değil normal
Nasıl yüksek değil, 1 saat tokluk değerinin 140 altında olması gerekiyor.
Açlık şekerin 190 mı çıkıyordu çok yüksekmiş bebeğinizde sıkıntı olmadı mı
İnsülin kullandım hiçbir sıkıntı olmadi suan 3 yaşında. Tokluk şekeri 140 ile 190 arası normal çok evham yapma cano. Yediklerine dikkat et hamur işleri kızartma kuru meyveden uzak dur yersen de ölçülü ye
1,489,631 soru
24,346,655 cevap
346,269 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın