Kızlar 4 tane 6 li fincan takımı beğendim bir alana biri yarı fiyatına yani o yüzden 4 tane aldım şimdi 4000 tutuyor taksitle 500 odeyecem sizce çok mu her ay 500 verecem bu arada kahve icmeyide paylasmayida seven biriyim
Eger durumum el veriyorsa yani aldigimsa beni zorlamicaksa gayette alirdm canm.bendr istiyorm brnmde hoc tok ki 4takim gayet guzel bence.aylik 500de bana iyi geldi.kimisine cok gelebilir ama dedigim gibi herkezn butcesi farklidir.sahsen borclarim bitse alirdim ben.
Saolsin canım ya çok teşekkür ederim söyle ben dışarı çıksam 500 u hep harcıyorum en azından elimde fincanlarim olur dedim 6 li 4 takım yani 500 de beni zorlamaz canım bide şöyle çok beğenerek aldım yarın gelecek yani normalde beğendiğim fincanları hepsi 1500 TL ama ikincisi yarı yarıya oldu
Saol canım aldım yarın gelecek
Ben evde bu kadar eşya kalabalığı sevmiyorum farklı fincanda içince farklı olmuyor tadı ( bana göre ) ama sen beğendiysen eder dersen verecekte paran varsa güle güle kullan
Canım başka eşya değilde kahveye bir takıntım var ve özellikle çeker atarım herkeste zaafimi bilir yani sırf kahve icmeyede gelen oluyor sunum yapar resim çekerim bu yüzden birazda fincan takıntım var bu yüzden almak istedim dusgun de bir fincanım yok tek takımim var
Benim tek takımım var karaca Peyker di galiba modelin adı üçü beyaz ağırlıklı üçü mavi onun dışında iki tane de ikili takımım var onunda birinin fincanı kırıldı iki üç gün önce kayinvalidem bile geçen geldiğinde senin süslü küçük bardağın yok mu dedi Kahve yanına o küçücük bardakları sevmiyorum bir tık daha büyük olanını kullanıyorum
Anladım canım bende aldım yarın gelecek atacam buraya
Sorduğun için diyorum aşırı pahalı bencee 🤭
Atacam canım yarın gelecek 6 li takım ikisi 1500 e geliyir diğer 6 li takımlarda 750 ye geliyor normal fiyatları onlarında 1500 kampanyalı aldım yani
O zaman normal canım güle güle kullan bekliyorum yarın merakla😍🥰
Tamamdır canım saolsin atacam yarın mutlaka
o kadar kahve icmeye insan geliyor mu ya sunum icin cok değil mi nereye koycan onca seyi ☺️
Canım kahve kosesi yapmayı planlıyorum üstüne üstlük eşimin tarafı çok kalabalık evler dip dipe illaki geleni gideni fazla oluyor
fazla bence. Ama alabilecek durumdaysan sormana bile gerek yok
Mesela bir beğendim 1500 TL diğeri 1500 ya diğeri yarıya iniyor öyle toplam 4 takım
Işte taksitle fincan takımı almak çok gereksiz bence ya 😀
Bi televizyon süpürge fln alınır da fincan hiç duymadım 🤣🤣
Ama hiç takımın yoksa al hepsini de kullanırım dersen
Canım taksitimi ödedim bide baktığım fincanlar pahalı kaçıyor ondan bide çok fazla misafirim oluyor
fincan takimlari bukadar pahalimi yavv:)) kahvesever olmadigim icin ben su bardagina demleyip filtre kahvemi uzerine su ekleyip ilitip su gibi iciyorum😂😂turk kahveside oyle kupaya koyup uzerine su katiyorm sogusun diye ceyizimden bilac yakim var misafire kullaniom fincan takimi😂
Ahahha pahalıymış canan'cımm☺️
Bende günde bir defa içerim en fazla 2.
Çok fazla gereksiz pahalı
Herkes öyle dedi ya aldım artık yarın gelicek
Kız herkes 4 fincan 4 tabak zannetmiş. Desene 4 ayrı ayrı takım diye
Yok yok 4 tane 6 li takım
Kızlar fikri olan yok mu
Tercih meselesi tabi ama ben bi fincan takımına o kadar para vermezdim
Bir fincan takımı değil ki canım 4 fincan takımı
Bi fincan derken sayı anlamında söylemedim cnm elbet durumun varsa verirsin sadece benim için gereksiz tabi tercihler kişiye özeldir
Doğrudur canım benim biraz sunum takıntım var özellikle kahvede bu yüzden ben biraz abartmış olabilirim saygı duyarım düşüncene yinede teşekkürler fikrin için
Bence gereksiz pahalı
Teşekkürler düşüncen için canım
Foto at bari kız görelim bizde ne aldığını ☺️
Kuzum 4 takım almışsın az da değil ki bir sürü fincanın olacak. Güle güle kullan
Saolsin canım bide çok beğenerek aldım yarın resimlerini atacam mutlaka
Heyecanla bekliyorum kuzum🌸
Vallahi bende öyle canım
Attım canım son postumda
Kahve içmeyi sevmiyorum o yüzden gereksiz benim için. Çok misafir gelse bile 4 takım aynı anda kullanacak kadar geliyor mu ki? Çok heveslenirsem en fazla 2 takım alırdım
Canım eşimin ailesi 12 kardeş bide çocukları var bide evler dip dibe
Uygun bence kaliteli bi fincan takımı 2000 bantlarinda
Evet canım ya aldım yarın resmini atarım
İyi yapmışsın canim güle güle sağlıkla kullan 😀
Saolsin canım amin inşallah ❤️
Benim anlamadığım hepsini 1500 yoksa 4 binmi yine takım 1000 liraya geliyor marka ise normal
Hepsi 4000 yani tek takımı 1000 e geliyor dediğin gibi
kiz hani fincanlar merak ettim bakayim dedim yok
Yalnız herkes fincanları merak etmiş 😅
aksam yazistik yarın aticam dedi dur dedim bakayim yok ☺️
Sabah atarım canım biraz gündüz işlerim vardı geldiler de post acamadim sabah ilk iş atmak olacak
tamam canim benim gule güle kullan simdiden
Ben verirdim o parayi. Ama taksitle alcak olsam almazdim para biriktirir oyle alirdim
Aşko aylik ödüyorum iyi oluyor daha önce almıştım ondan bilindik yer bide aylık 500 de zormaliyir elimde olunca iki üç taksiti aynı anda kapatabiliyorum
En çok nasıl bir takimmis bu pekte indirim görmedim yazdığından 1 takım 1000 TL ye gelmiş , kahveyide mi yapıyor bu fincan :)))))))))))
Yok canım yapmıyorsa yani fincan takımları genelde böyle ya ondan pahalı gelmedi bana
Yani evine bi gelemeye aynı anda 24 kişi gelebiliyor ve sen bunlara 24 Türk kahvesini ayni anda yapabiliyor musun?
Eşimin kardeşleri 12 kardeş hepsinin evi yamyana bizde evimize gidecez gibi görünüyor yani bide gelinleri var herkes bir yerde gelen giden çok oluyor diye düşündüm
Doğrudur bisey diyemem ama bence iki takım da işini görürdü. Geri kalan parayla başka ihtiyaç da alabilirdin. Sen bilirsin tabu güle güle kullan
Canım biraz sunum takıntım var benim kahve de hassasim yani bu yüzden almak istedim yinede görüşün için teşekkür ederim ❤️
Fiyatları normal canım güle güle kullan şimdiden :) gelince resimleri atnda bakalım yada internette falan yok mu acaba koysan merak ettim fincanları bende.
Canım ben mağazadan aldım yarın resimlerini atarım mutlaka
Durumum da olsa almam valla
Devir gecim devri
Fincan filan lüks şeyler
Normal fiyatta fincan takımı alirim
Valla kız benim kafadasin yeminle ben bardakta içerim yemek takımınn fincanları var onları kullanıyorum birde küçük kapaklı var o o kadar '))) ama sorsan vallahi bardakta içiyorum 500 TL taksit ne :))
Valla canım benim kahve takıntım var bu yüzden almak istiyordum baya ki ben günde bir kaç kere kahve içiyorum misafirine çok oluyor bu yüzden değişik lik olsun istedim
Dogrudur canım
Herkesin düşüncesi farklidir
Evet canım sağol yine de düşüncen için
Aylık 500 TL bir fincan için taksit bana saçma geliyor bardakta içerim kafam rahat olur :)))
Ben Kahve içmeyi seviyorum canım özellikle sunumu nu seviyorum bu yüzden almak istedim
Kız bende seviyorumda biz nakitciyiz ben taksit sevmem varsa alırım yoksa olunca alırız vallahi borç bana batıyor sorduğun için yazdım bende kahve severim
Doğrudur canım eşim bana verdiği harcliklardan ben alıp ödüyorum bu yüzden taksit yapıyorum yoksa bende yapmazdım ki zaten fazla olunca bir kaç taksiti aynı anda kapatıp erkenden bitiriyorum
1,473,784 soru
24,129,714 cevap
333,955 kullanıcı