+2 oy
1,205 göst.
Diğer kategorisinde (4,772 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar 4 tane 6 li  fincan takımı beğendim bir alana biri yarı fiyatına yani o yüzden 4 tane aldım şimdi 4000 tutuyor taksitle 500 odeyecem sizce çok mu her ay 500 verecem  bu arada kahve icmeyide paylasmayida seven biriyim 

32 Cevaplar

+2 oy
(2,922 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Eger durumum el veriyorsa yani aldigimsa beni zorlamicaksa gayette alirdm canm.bendr istiyorm brnmde hoc tok ki 4takim gayet guzel bence.aylik 500de bana iyi geldi.kimisine cok gelebilir ama dedigim gibi herkezn butcesi farklidir.sahsen borclarim bitse alirdim ben.

(4,772 puan) tarafından

Saolsin canım ya çok teşekkür ederim söyle ben dışarı çıksam 500 u hep harcıyorum en azından elimde fincanlarim olur dedim 6 li 4 takım yani 500 de beni zorlamaz canım bide şöyle çok beğenerek aldım yarın gelecek yani normalde beğendiğim fincanları hepsi 1500 TL ama ikincisi yarı yarıya oldu 

(4,772 puan) tarafından

Saol canım aldım yarın gelecek 

-Reklam-
+5 oy
(23,978 puan) tarafından

Ben evde bu kadar eşya kalabalığı sevmiyorum farklı fincanda içince farklı olmuyor tadı ( bana göre ) ama sen beğendiysen eder dersen verecekte paran varsa güle güle kullan 

(4,772 puan) tarafından

Canım başka eşya değilde kahveye bir takıntım var ve özellikle çeker atarım herkeste zaafimi bilir yani sırf kahve icmeyede gelen oluyor sunum yapar resim çekerim bu yüzden birazda fincan takıntım var bu yüzden almak istedim dusgun de bir fincanım  yok tek takımim var 

(23,978 puan) tarafından

Benim tek takımım var karaca Peyker di galiba modelin adı üçü beyaz ağırlıklı üçü mavi onun dışında iki tane de ikili takımım var onunda birinin fincanı kırıldı iki üç gün önce kayinvalidem bile geçen geldiğinde senin süslü küçük bardağın yok mu dedi Kahve yanına o küçücük bardakları sevmiyorum bir tık daha büyük olanını kullanıyorum 

(4,772 puan) tarafından

Anladım canım bende aldım yarın gelecek atacam buraya 

+3 oy
(14,126 puan) tarafından

Sorduğun için diyorum aşırı pahalı bencee 🤭

(4,772 puan) tarafından

Atacam canım yarın gelecek 6 li takım ikisi 1500 e geliyir diğer 6 li takımlarda 750 ye geliyor normal fiyatları onlarında 1500 kampanyalı aldım yani 

(14,126 puan) tarafından

O zaman normal canım güle güle kullan bekliyorum yarın merakla😍🥰

(4,772 puan) tarafından
+1

Tamamdır canım saolsin atacam yarın mutlaka 

(54,106 puan) tarafından

o kadar kahve icmeye insan geliyor mu ya sunum icin cok değil mi nereye koycan onca seyi ☺️

(4,772 puan) tarafından

Canım kahve kosesi yapmayı planlıyorum üstüne üstlük eşimin tarafı çok kalabalık evler dip dipe illaki geleni gideni fazla oluyor 

+2 oy
(12,117 puan) tarafından

fazla bence. Ama alabilecek durumdaysan sormana bile gerek yok 

(4,772 puan) tarafından

Mesela bir beğendim 1500 TL diğeri 1500 ya diğeri yarıya iniyor öyle toplam 4 takım 

(12,117 puan) tarafından

Işte taksitle fincan takımı almak çok gereksiz bence ya 😀

Bi televizyon süpürge fln alınır da fincan hiç duymadım 🤣🤣

Ama hiç takımın yoksa al hepsini de kullanırım dersen

(4,772 puan) tarafından

Canım taksitimi ödedim bide baktığım fincanlar pahalı kaçıyor ondan bide çok fazla misafirim oluyor 

(9,080 puan) tarafından

fincan takimlari bukadar pahalimi yavv:)) kahvesever olmadigim icin ben su bardagina demleyip filtre kahvemi uzerine su ekleyip ilitip su gibi iciyorum😂😂turk kahveside oyle kupaya koyup uzerine su katiyorm sogusun diye ceyizimden bilac yakim var misafire kullaniom fincan takimi😂

(12,117 puan) tarafından

Ahahha pahalıymış canan'cımm☺️ 

Bende günde bir defa içerim en fazla 2.

+2 oy
(3,439 puan) tarafından

Çok fazla gereksiz pahalı 

(4,772 puan) tarafından

Herkes öyle dedi ya aldım artık yarın gelicek 

(1,252 puan) tarafından

Kız herkes 4 fincan 4 tabak zannetmiş. Desene 4 ayrı ayrı takım diye

(4,772 puan) tarafından

Yok yok 4 tane 6 li takım 

+2 oy
(4,772 puan) tarafından

Kızlar fikri olan yok mu 

+2 oy
(438 puan) tarafından

Tercih meselesi tabi ama ben bi fincan takımına o kadar para vermezdim 

(4,772 puan) tarafından

Bir fincan takımı değil ki canım 4 fincan takımı 

tarafından

Bi fincan derken sayı anlamında söylemedim cnm elbet durumun varsa verirsin sadece benim için gereksiz tabi tercihler kişiye özeldir

(4,772 puan) tarafından

Doğrudur canım benim biraz sunum takıntım var özellikle kahvede bu yüzden ben biraz abartmış olabilirim saygı duyarım düşüncene yinede teşekkürler fikrin için 

+2 oy
(602 puan) tarafından

Bence gereksiz pahalı

(4,772 puan) tarafından
+1

Teşekkürler düşüncen için canım 

+1 oy
(1,252 puan) tarafından

Foto at bari kız görelim bizde ne aldığını ☺️

(1,252 puan) tarafından

Kuzum 4 takım almışsın az da değil ki bir sürü fincanın olacak. Güle güle kullan 

(4,772 puan) tarafından

Saolsin canım bide çok beğenerek aldım yarın resimlerini atacam mutlaka 

(1,252 puan) tarafından

Heyecanla bekliyorum kuzum🌸

(4,772 puan) tarafından

Vallahi bende öyle canım 

(4,772 puan) tarafından

Attım canım son postumda 

+1 oy
(3,010 puan) tarafından

Kahve içmeyi sevmiyorum o yüzden gereksiz benim için. Çok misafir gelse bile 4 takım aynı anda kullanacak kadar geliyor mu ki? Çok heveslenirsem en fazla 2 takım alırdım 

(4,772 puan) tarafından

Canım eşimin ailesi 12 kardeş bide çocukları var bide evler dip dibe 

+1 oy
(76 puan) tarafından

Uygun bence kaliteli bi fincan takımı 2000 bantlarinda 

(4,772 puan) tarafından

Evet canım ya aldım yarın resmini atarım 

+1 oy
tarafından

İyi yapmışsın canim güle güle sağlıkla kullan 😀

(4,772 puan) tarafından

Saolsin canım amin inşallah ❤️

+1 oy
(437 puan) tarafından

Benim anlamadığım hepsini 1500 yoksa 4 binmi yine takım 1000 liraya geliyor marka ise normal 

(4,772 puan) tarafından

Hepsi 4000 yani tek takımı 1000 e geliyor dediğin gibi 

+1 oy
(54,106 puan) tarafından

kiz hani fincanlar merak ettim bakayim dedim yok

(9,923 puan) tarafından

Yalnız herkes fincanları merak etmiş 😅

(54,106 puan) tarafından

aksam yazistik yarın aticam dedi dur dedim bakayim yok ☺️

(4,772 puan) tarafından

Sabah atarım canım biraz gündüz işlerim vardı geldiler de post acamadim  sabah ilk iş atmak olacak 

(54,106 puan) tarafından

tamam canim benim gule güle kullan simdiden

0 oy
(26,044 puan) tarafından

Ben verirdim o parayi. Ama taksitle alcak olsam almazdim para biriktirir oyle alirdim

(4,772 puan) tarafından

Aşko aylik ödüyorum iyi oluyor daha önce almıştım ondan bilindik yer bide aylık 500 de zormaliyir elimde olunca iki üç taksiti aynı anda kapatabiliyorum 

0 oy
(3,469 puan) tarafından

En çok nasıl bir takimmis bu pekte indirim görmedim yazdığından 1 takım 1000 TL ye gelmiş , kahveyide mi yapıyor bu fincan :)))))))))))

(4,772 puan) tarafından

Yok canım yapmıyorsa yani fincan takımları genelde böyle ya ondan pahalı gelmedi bana 

0 oy
(5,761 puan) tarafından

Yani evine bi gelemeye aynı anda 24 kişi gelebiliyor ve sen bunlara 24 Türk kahvesini ayni anda yapabiliyor musun?

(4,772 puan) tarafından

Eşimin kardeşleri 12 kardeş hepsinin evi yamyana bizde evimize gidecez gibi görünüyor yani bide gelinleri var herkes bir yerde gelen giden çok oluyor diye düşündüm 

(5,761 puan) tarafından

Doğrudur bisey diyemem ama bence iki takım da işini görürdü. Geri kalan parayla başka ihtiyaç da alabilirdin. Sen bilirsin  tabu güle güle kullan

(4,772 puan) tarafından

Canım biraz sunum takıntım var benim kahve de hassasim yani bu yüzden almak istedim yinede görüşün için teşekkür ederim ❤️

0 oy
(508 puan) tarafından

Fiyatları normal canım güle güle kullan şimdiden :)  gelince resimleri atnda bakalım yada internette falan yok mu acaba koysan merak ettim fincanları bende.

(4,772 puan) tarafından

Canım ben mağazadan aldım yarın resimlerini atarım mutlaka 

0 oy
(5,494 puan) tarafından

Durumum da olsa almam valla 

Devir gecim devri 

Fincan filan lüks şeyler 

Normal fiyatta fincan takımı alirim

(835 puan) tarafından

Valla kız benim kafadasin yeminle ben bardakta içerim yemek takımınn fincanları var onları kullanıyorum birde küçük kapaklı var o o kadar '))) ama sorsan vallahi bardakta içiyorum 500 TL taksit ne :))

(4,772 puan) tarafından

Valla canım benim kahve takıntım var bu yüzden almak istiyordum baya ki ben günde bir kaç kere kahve içiyorum misafirine çok oluyor bu yüzden değişik lik olsun istedim 

(5,494 puan) tarafından

Dogrudur canım 

Herkesin düşüncesi farklidir 

(4,772 puan) tarafından

Evet canım sağol yine de düşüncen için 

0 oy
(835 puan) tarafından

Aylık 500 TL bir fincan için taksit bana saçma geliyor bardakta içerim kafam rahat olur :)))

(4,772 puan) tarafından

Ben Kahve içmeyi seviyorum canım özellikle sunumu nu seviyorum bu yüzden almak istedim 

(835 puan) tarafından

Kız bende seviyorumda biz nakitciyiz ben taksit sevmem varsa alırım yoksa olunca alırız vallahi borç bana batıyor  sorduğun için yazdım bende kahve severim

(4,772 puan) tarafından

Doğrudur canım eşim bana verdiği harcliklardan ben alıp ödüyorum bu yüzden taksit yapıyorum yoksa bende yapmazdım ki zaten fazla olunca bir kaç taksiti aynı anda kapatıp erkenden bitiriyorum 

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 788 göst.
+2 oy
3 cevap 149 göst.
+2 oy
15 cevap 396 göst.
14 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Gurmeanne (768 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 148 göst.
29 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mother.00 (548 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,784 soru

24,129,714 cevap

333,955 kullanıcı

...