Kızlar 4 tane 6 li fincan takımı beğendim bir alana biri yarı fiyatına yani o yüzden 4 tane aldım şimdi 4000 tutuyor taksitle 500 odeyecem sizce çok mu her ay 500 verecem bu arada kahve icmeyide paylasmayida seven biriyim
Bayılırım fincan takımlarına durumum müsait deil suanlık omyüzden alamazdım ama olsa alırdım vallahi
Benim kahve takıntım var canım sunum falan da çok. Seviyorum çokta beğenerek aldım aylık 500TL her şeye veriyorum
Güle güle kullan canım😊
Saolsin canım amin insalah
gelince at resimlerini merak ettim yada linkini gondersene
Canım magadan aldım yarın gelecek resimlerini atacam
1200 e aldım bende bence fazla değil
Bencede canım resmlerini çekip atacam sabah
Şu fincnalri at bi görelim kiz merak ettim
Sabah çekip atacam canım yeni post acacam
Tamam canım
Gayet uygun bi dısarı cıkıyon 4000 daha fazla harcıyon zaten .
Bebeği ne yaptınız ipek 😔
Şuan annesinde canım vermiyor bakalım ne olacak bekliyoruz bizde kardeşim alsın ondan biz alacaz
Anladım canım
Takımlarn fotosunu koysaydn keşke
Sabah hepsini çekip yeni post acacam canım
Gelenin gidenin pek yoksa 1 tane takım al yeter ama varsa bile 2 tane 6li al gerçekten hiç kullanılmıyor ben ve eşim kahve severiz genelde 2li alırım yada tekli alırım öyle daha zevkli oluyor bu fiyatta fazla duruyor
Canım kahve kosesi falan bide seviyorum ben fincanı taksitle aldığım için çok gelmedi gözüme
Fincana kalkıpta 4000 tl asla vermem canm kıyafwt olur veririm ayakkabı olur veririm ama fincana bardağa tabağa vermem
Canım taksitle aldığım için çok gelmedi gözüme bide çok seviyorum fincanı kahveyi
Malzemesi kaliteliyse alınır bence
Bende aldım sabah resmini çekip atacam canım
Bekliyorum canım
Attım canım son postumda
Fenomen falan değilseniz o kadar takıma gerek yok diye düşünüyorum ama fiyat olarak 6 li kahve fincanı bin lira fena değil gibi kalitesi de önemli tabi
Canım benim kendi takimtim var yani fenomenlik ile ilgili değil ama seviyorum baya taksitkede uyguna geli aldım
Paketi kaça geliyor anlamadm
1000 TL canım
Pahalı canm ya bence.
Bence pahalı değil, porselen makul fincan takımları (6 kisilik) 1000 tl civari zaten.4 takim bir ev için fazla gibi geldi bana ,sen zaten çeşit çeşit seviyormuşsun, o da senin için normal fiyatta 4 takım için uygun.
Saolsin canım evet ben çok seviyorum sabah resimlerinide paylaşacam
1,473,976 soru
24,132,575 cevap
334,133 kullanıcı