İlk defa regl oluyorum
Neden herseyi alay konusu yapıyorsunuz? Bekar insanlar da olacağı için artık anneler sohbet değil kadinca sohbet oldu , ki yeni açılan hesaplara da otomatik bu nick veriliyor. Belki yeni ergenliğe adım atan biri neden ozguveni yıkıyorsunuz hayret yani ,
Tebrikssss 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Yok yani ya hepimizin çoluğu çocuğu var, herkes cocuk gibi davranıyor.
O kadar haklısın ki
Yeni regl olmak için 10 ila 14 yaş arası olmak gerekiyor genellikle. Kendimden değilde yeğenimden pay biçiyorum 12 yaşında adet gördü internete yzayım da bi siteye üye olayım da sorayım diye aklına gelmemiştir mughtemelen yani o yaşta bir çocuğun ben buralarda işi olacağını sanmıyorum trol
Yalnız kadın değil, paylaşan kişi ÇOCUK.
Kaç yaşındasın annem sen
Abla kusura bakma okudugumdan beri guluyom postu🤣🤣🤣🤣
Bunu show habere bildirmek lazım ülke duyması gerek😁😁😁
Nicke takılmayın çünkü yeni üye olanlara bunu veriyorlarmış 😂😂
he ya kac yas acaba ay benim cok kotuydu ilk sefer.7. sinifin yaz tatilindeyiz . tatile gidecez 7 gun once ilk kez oldum. annem ogretti pedi soyle takacan falan . neyse gunler gecti 6 gun az bise geldi ped bulasmadi nerdeyse bende bitti sandim. sari keten pantlon giydim tatile gidioz 7 gun. tatile de birkac tyze enisteler kizenler falan 5 6 aile birden gidioz ben kuzenle iyi anlasiyorum onlarin arabasina bindim . yari yolda bi bakarim ki anaaaa gul acmis sari keten esofmanin ag kisminda😂😂😂😂 utaniyorum diyemiyorumda . neyse arabali feribota binecez marmara adasina gececz feribotta bizim arabanin bagajindan benim valizden kiyafet bukdu annem feribotun tuvaletinde ust bas degistik. tyzemlerfen biri reglmis ondan da ped aldik. annemin gunu degil yanina almamis e bende bitti dedim 7 gun de olunca daha gelmez diye banada almamis annem😂😂😂
Canım adet takibinden de buraya atıyor kullanıcıları ve yeni nickler böyle. Yani gerçek bir ergenle karşı karşıya olabiliriz
Sen mi regl oldun yoksa duyguların mi 😀😃
Yoksa sonradan reglemisin abooooooooo
🙈🐓 civciv çıkacak kuş çıkacak 😀
Eee ped markasımı önerelim napalımm
Kotex kanatlandırırr hahahhahsjsjwjw
uuuhahhahaha puhahaha niihahahha zuuuhahahahah
Allah seni yaaaa hdhdjdıdghgv
Kızlar inanmayin sürekli bu nick ile geliyo her gelişinde yeni hasap aciyo
Gözün aydın tebrik ederim. Devamını dilerim sjsjsj
Hayırlı olsun kardeşim ne diyelim 🤭
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tebrikler ergen oldun dünde başka birşey soruyurdun ne ayaksın sen