+4 oy
1,063 göst.
Diğer kategorisinde (1,280 puan) tarafından

Kizlar az önce post açmıştım doktor direk yüzüne beraber kist var senin çocuğun olmaz demiş 

Buda çıktığından beri ağlıyor böyle bisi mümkün mu nasıl yüzüne beraber der çocuk olmaz diye bilmiyorum 

34 Cevaplar

0 oy
(3,868 puan) tarafından

Herkes istediğini desin Allah ol dedikten sonra öylelerine sadece boş boş konuşmak düşer, ben neler gördüm neler Allah'tan ümit kesilmez en yakın akrabamizin 20 yıl boyunca çocuğu olmadı bir an da doğal yoldan gebe olduğunu öğrendi oğlu şuan 8 yaşında 

-Reklam-
0 oy
(2,735 puan) tarafından

Tıp herşeye Çare arasada oda bir aracı Allah'ın dediği olur....

0 oy
(5,145 puan) tarafından

Benim de bi arkadaşa öyle demişler şu an 2.ye hamile.

0 oy
(170 puan) tarafından

Canım herşey Allah'ım takdiri benim eltim de 21 yıldır evliler . gidecek doktor bırakmadılar bir sorunları Yok diyorlar ikisinde de  beş kere tüp Bebek tedavisi oldu tutmadı    çocukları yok 

0 oy
tarafından

Başka doktorada görünmek lazım her doktor farklı bişey söylüyor

0 oy
(1,596 puan) tarafından

Benimde sol tarafımda kist olduğunu söylemişti doktor önemsiz demişti ama vardı Allah nasip etsin inşallah üzüldüm ya şimdi bir çok yöntemle hamile kalınıyor tüp bebek rahim filmi cektirebilir kisti küçültmek için ilaç veriyolar

0 oy
(5,738 puan) tarafından

Benim arkadasima da doktor hamile kalman zor demisti. Suan 3 tane var ilki haric ikisi kaza kursunu 😃 baska arkadasimin kiz kardesinin yumurta sayisi neredeyse yoktu. Tup bebeksiz olmaz demis doktor. Dogal yolla oldu. Rabbim nasip ederse olur.

0 oy
(3,410 puan) tarafından

Benmde yüzüme soylemisti tüpünü aldık zor hamile kalırsın 2 oğlum var şuan başka doktor başka tedavi denesin 

0 oy
(3,303 puan) tarafından

Yumurtalığımda kist vardı ve hatta tümöre çevirmişti. Ameliyat oldum, diğer yumurtalığımda da dermatit sivilce tarzı birşey vardu onu da kazıttı doktor. Arkasından ikiz doğurdum, tüp bebekle.. İşin tuhaf kısmı 3 çocuk tüp bebek ama benim şimdi normal yolla hamile kalma olasılığım çok fazla. 1 yahut 2 tane daha yapabilirsin dedi dokturum. Öyle bir doktorun lafıyla yakmasın gemileri. Ekmeği ekmekçiye ver, 1 ekmekte üste ver derler. Gerçekten iyi olan bir doktora gitsin

0 oy
(5,261 puan) tarafından

Bana da çok doktor demisti asla çocuğun olmaz 

Yumurtaliklarin çalışmıyor diye 

Hüngür hüngür agladigim oldu 

Suan iki kızım var 

Inanmayin derim Rab'bim isterse hersey olur

0 oy
(2,246 puan) tarafından

Doktorun böyle kesin konuşması yanlış. Kistlerin olması çocuk sahibi olamayacağın anlamına gelmez. İkinci bir doktordan görüş alıp detaylı testler yaptırmalısın. Polikistik over veya diğer kist türleri tedavi edilebilir. Yumurtlama takibi ve ilaç tedavisi ile hamile kalan birçok kadın var. Psikolojik olarak üzülmek yerine çözüm odaklı düşünmelisin. Gerekirse bir endokrinolog da görmeli. Beslenme ve yaşam tarzı değişiklikleri de önemli olabilir. Panik yapmadan uzman bir doktora danış.

0 oy
(14,455 puan) tarafından

Stres yapmasın çok kafaya takıncada olmaz 

İlk evliliğimden çoçuk olmuyor diye ayrıldım 4 buçuk sene sürdü evliliğim 

Aradan çok zaman geçti, hamile olduğumu bilmiyorum beklemiyorum umudu kesmişim zaten âdet düzensizliği vardı takmadım üç ay olmayınca kist oldum heral deyıp gittim beni kontrole geldi sanıp direk kalp atışlarıni duyurdu iki buçuk aylık öğrendim Defnemi 

Çok istedim nasip oldu Defne on aylikken hamile kaldım oğlum oldu 

Olmaz deyip stres yapmasın umudu kesmesın yüce Allah biliyor ne zaman nasip edeceğini 🙏

0 oy
tarafından

Ama kist zaten ameliyat ile alinmiyormu?

0 oy
(2,117 puan) tarafından

Doktorlar acımasız ama yüzüne beraberden başka bir şansın yok mektup yollayamaz sonuçta evine sadece üslubu ağır olmuş olmayacaksa bile daha ılımlı söyleyebilirdi kistleri gebeliğe engel değil bence arkadaşım hamileyken aldırdı kistlerini

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 594 göst.
13 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,307 göst.
22 Mart 2021 Diğer kategorisinde ceylin34 (1,698 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 613 göst.
1 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde &Minikpanda& (874 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 482 göst.
22 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,641 soru

24,075,265 cevap

330,893 kullanıcı

...