+1 oy
104 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (31 puan) tarafından

Ya kızlar son 2 aydır kabızlığım yüzünden geçmeyen makat çatlağım oluştu 3 kere gittim en sonunvusu anrecta diye bir kkrem verdi şuan onu kullanıyorum iyi gelmesini istiyorum benim çatlak içte 1 işaret parmağımı sokunca hissediyorum yani her neyse şu illetti yaşamış ve geçirmiş var mı ameliyatsız olarak ağlamaktan harap oldum 

1 cevap

+1 oy
(1,661 puan) tarafından

Ben yaşadım geçirdim, o zamanlarda öğrenciyken yaşamıştım çünkü sebze yemekleri pişmiyordu evde hep böyle çay tarzını birde mutsuz ve stresliydim bunun yüzünden  de kabız oluyordum, öncelikle kabız olmaman lazım sana ishal yapacak bir şeyler yemelisin yani dışkının çok yumuşatacak, ya mesela sebze yemeğini çok arttırman gerekiyor ya da bitki çayları içmen gerekiyor mesela armut lahana probiyotik gıdalar bunlar bağırsakları çalıştırır bu çatlağın geçmesi için yumuşak dışkı yapman şart , çayı kahveyi kola bu tür şeyleri komple kestim karışık herseyden yersen kesinlikle geçmiyor , ekmeği makarnayı karbonhidratı bunları falan da azaltman gerekiyor, benimki çok kötü durumdaydı ıkındıgım an kanıyordu yani , sonra okul bitti ailemin yanına geldim kabız olmamaya da dikkat ettim geçti, benimki stresten de oluyordu yani stres geçince kabızlık da bitince otomatik geçti, kabızlıga çözüm şart, progtoloc krem kullanmıştım ben

(3,126 puan) tarafından

Evet maalesef 

(31 puan) tarafından

nasıl bir şişlik mor yuvalrka mı ten rengi çıkıntı şeklinde mi

(3,126 puan) tarafından

Hiç o kadar dikkat etmedim valla 

(31 puan) tarafından

acı var mı

(3,126 puan) tarafından

Evet tabi ki de var 

-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 32 göst.
17 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde serpil122 (31 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 193 göst.
17 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde serpil122 (31 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 84 göst.
+1 oy
0 cevap 37 göst.

Kategoriler

1,456,325 soru

23,895,844 cevap

322,036 kullanıcı

...