Tecrübeli anneler fikir verebilirmisiniz bu saatde uyyamadim üzüldügüm icin,
Oglum 4 yasina girecek kendini zor ifade ediyor henüz cümle kuramiyor ama dogdugundan beri baya zor bir bebek kolik vardi ve gercekden hic susmadan agliyordu hala daha aynı hergün aglar aglayarak anlatir sinirlenince aglar cok inatci kafayi takinca birseye yapdirmaya calisiyo agliyo
Ve kurallari nasil koyorsunuz ????
Mesela seker vermiyecekdim ama öyle bi olduki yemek yemiyo seker seker .... ailede gözükmiorum mu ne kimse beni takmadi ....hic cocuk sekersiz olurmu diyolar cocugumun yaninda olsun bikerelik ver nolcak felan ...
Simdide sanki kurallari hep ben koyorum hep ben hayir diyorum babasi hep evet dedigi icin o eve gelince bi fena olaylar basliyo ....adami evin icinde döndürüyio napmam gerek bende bu sefer hic cocugumla ilgilenemiyorum cünki babasi gelene kadar iki cocukla duruyiorum ....
Sanki oglum benden kopdu mesela dondurma yiyor 2 istiyo ben diyorum olmaz 2 dondurma 1 tane yedin ama babasi önce hayir sonra evet diyo ozamam herseyi babasindan istiyor nolur yardim napmam gerek cok gerildim bu konuda ....hayir demekle hatami ediyorumm sizce ????
Mesela kalemi aliyor duvari boyor olmaz oglum diyorum bakmio bile biraz yüksek sesle diyince agliyo kaciyo ama babasi gelince okadar rahatki herseyi ona yapdiriyo ynai esim 1 saat duramior evde sürekli baba babs baba benmi yanlis yapiom ???? Cocugum benden kopdumu sizce