0 oy
82 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi

3 buçuk yaşında 2 haftadır TV telefon kestim ama ogretmenini hiç dinlemiyomus dil konuşmaya gidiyoruz terapiste özel eğitime

Gunde 1 saat haftada 4 gun gidiyoruz

2 grup 

2 bireysel ders aliyor 

Öğretmeni diyor beni dinlemiyor hiç küsüp küsüp gidiyor derse odaklanmiyor kizlar napcagmi şaşrdim evdede biseyler gsoteremeye çalışıyorum benide dinlemiyor sürekli aklı başka şeylerde aklını taktiği şeyi saklıyorum başka şeye takıyor aklıni

Ben sırf sklmasin kış geliyo diye ders saatlerini arttirdim parayla kişin zaten evde dura dura çocuk bunaldir orda 2 çocuk görsün aktiflessin dedim hatamı ettim blmyorum kreşvercektim bı kaç aksilik oldu veremedim

9 buçuk aylikta kardeşi var hangisi ile ilgileneceğim şasrdim bı yandan ev işleri yemek bulaşık evi hergun sil şupur yapmam lazım çünkü küçük hep yerlerde dolanıyor ne bulsa yalar o yüzden temiz tutmam lazım ee yemek olmazsa ne yiycek bu çocuklar yani hem bunlar hem oğlum beni yipratyor

Özel egitimede birlikte gidiyoz ben onu bekliyorum bebekle oradada zaten küçük durmuyor hep kucakta kollarım dayanmıyor artık gece uykusuda yok zaten 

Öğretmeni 3 buçuk yaş depresyonu diyor ama bu çocuk her aymı depresyonda TV izlerken bu kadar içine kapank değildi tvyi kestim içine kapandi sürekli uyuyor gündüz bu kez gece ayakta 

Bana akıl verin anneler napaym ben konuşması için tüm çabam :(

1 cevap

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Anneler yokmu basina gelen
-Reklam-

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 73 göst.
17 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Mihrenur77 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 155 göst.
21 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
8 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mavissss93 (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 161 göst.
23 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Esila han (145 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,128 soru

24,107,547 cevap

332,786 kullanıcı

...